Παραιτήθηκε η διορισμένη δήμαρχος Χιμάρας

by Times Newsroom

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η υπηρεσιακή δήμαρχος του Δήμου Χιμάρας, Μπλερίνα Μπάλα υπέβαλε νωρίτερα σήμερα την παραίτησή της. Η Μπλερίνα Μπάλα ορίστηκε δήμαρχος Χιμάρας από το Δημοτικό Συμβούλιο μέχρι τις επόμενες εκλογές.

Η ίδια, στους λόγους τις παραίτησής της, επικαλείται αδυναμία εκπλήρωσης του έργου που ανέλαβε για προσωπικούς λόγους.

Πλέον σύμφωνα με τον αλβανικό εκλογικό νόμο, αρμόδιο για τη λειτουργία της τοπικής αυτοδιοίκησης θα είναι το Δημοτικό Συμβούλιο Χιμάρας μέχρι να συνεδριάσει για να ψηφίσει και να ορίσει άλλον δήμαρχο.

Η Μπάλα ήταν ενεργό μέλος του Σοσιαλιστικού Κόμματος Χιμάρας και αντιδήμαρχος του Γκόρου στον δήμο Χιμάρας.

Ο δήμος Χιμάρας στις δημοτικές εκλογές του Μαίου του 2023 κερδήθηκε από τον συνδυασμό του Φρέντη Μπελέρη, όμως του στερήθηκε το δικαίωμα να ορκιστεί και να αναλάβει τα καθήκοντά του έστω και μέσα από τη φυλακή. Από τότε η διοίκηση του δήμου παραμένει στα χέρια του Σοσιαλιστικού κόμματος, παρόλο που τον έχασε στις εκλογές. Το πρόσωπο που είναι μπροστά, είτε ονομάζεται Γκόρος είτε Μπάλα, μικρή σημασία έχει καθώς όλοι γνωρίζουν ποιος κρύβεται απο πίσω και κινεί τα νήματα και αυτός δεν είναι άλλος από τον Αλβανό πρωθυπουργό, Έντι Ράμα.

Πηγή: https://www.himara.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com