Passepartout Duo με τους Nicoletta Favari και Christopher Salvito στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων

by Times Newsroom

To Passepartout Duo αποτελείται από την πιανίστρια Nicoletta Favari (IT) και τον κρουστό Christopher Salvito (US/IT). Διερευνά τον τρόπο με τον οποίο ακούμε και συνδεόμαστε με τον ήχο. Το ντουέτο αναπτύσσει ένα εξειδικευμένο και εξελισσόμενο οικοσύστημα χειροποίητων μουσικών οργάνων, από αναλογικά ηλεκτρονικά κυκλώματα και συμβατικά κρουστά μέχρι υφασμάτινες εγκαταστάσεις ή αντικείμενα που βρέθηκαν τυχαία.

Αναζητώντας τρόπους να διατηρήσει μια ανεξάρτητη μουσική καριέρα και να διαμορφώσει ένα διεθνές δίκτυο καλλιτεχνών και μουσικών, η ομάδα βρίσκεται σε μια σχεδόν συνεχή παγκόσμια περιοδεία από τότε που ξεκίνησε τη συνεργασία της, το 2015. Οι εμπειρίες που η Nicoletta και ο Christopher άντλησαν από τα ταξίδια τους έχουν επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την αντισυμβατική δημιουργική τους διαδικασία.

Στο ΚΕΤ, το ντουέτο παρουσιάζει την τελευταία του κυκλοφορία, το LP Circo Pobre”, βασισμένο στο chromaplane, ένα ηλεκτρονικό όργανο που δημιούργησε τον προηγούμενο χρόνο.

 passepartoutduo.com/about-us

➤➤ https://passepartoutduo.com/circo-pobre

➤➤➤ https://passepartoutduo.bandcamp.com/album/circo-pobre


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com