Πατέρας κράτησε τις 55.000 που κέρδισε ο γιος στο λαχείο για να βγει νωρίς στη σύνταξη

«Αν του τα δώσω, δεν θα ξέρει τι να κάνει»

by Times Newsroom

Έντονες επικρίσεις δέχεται ένας πατέρας, επειδή κρατάει τα χρήματα που κέρδισε ο γιος του στο λαχείο, με το σκεπτικό να τα χρησιμοποιήσει για να βγει νωρίτερα στη σύνταξη και να κάνει τη ζωή του.

Ο άνδρας έκανε ανάρτηση στο Reddit και ζήτησε από τους χρήστες να πουν τη γνώμη τους, γιατί σύμφωνα με τη Mirror τσακώνεται συνέχεια με τη σύζυγό του, που τον κατηγορεί ότι εκμεταλλεύεται την περίσταση.

Σύμφωνα με όσα έγραψε, πριν λίγα χρόνια πήγε σε μίνι μάρκετ για τσιγάρα και για πλάκα αγόρασε λαχνούς σε όλη την οικογένεια. «Γύρισα σπίτι και έδωσα τους λαχνούς. Κάναμε πλάκα με τα υποτιθέμενα κέρδη που θα είχαμε, μέχρι που ο μικρός μου γιος κέρδισε 55.000 ευρώ την επόμενη μέρα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Έτσι, έκανε δώρο στους δύο γιους του μια κονσόλα για video games και πήγαν οικογενειακές διακοπές στην Disney World των ΗΠΑ, ξοδεύοντας συνολικά 5.500 ευρώ. Στη συνέχεια επένδυσε τα υπόλοιπα χρήματα και πλέον έχει 92.000 ευρώ στην άκρη.

Πλέον, τα παιδιά του ξεκινούν το κολλέγιο και ο μικρός γιος ζητάει τα 30.000 ευρώ, ενώ η μητέρα του υποστηρίζει πως πρέπει να πάρει και τα υπόλοιπα 40.000. Ο πατέρας όμως διαφωνεί και αναφέρει πως «αν ο μικρός ή ο μεγάλος θέλουν χρήματα, εδώ είναι και θα τα διαθέσω. Αν του τα δώσω τώρα, δεν θα ξέρει τι να κάνει».

Επίσης, ανέφερε ότι σκοπεύει να επενδύσει τις 40.000 που απομένουν και να συνταξιοδοτηθεί νωρίτερα με τα κέρδη που θα αποκομίσει.

Ορισμένοι χρήστες του Reddit συμφώνησα μαζί του, τονίζοντας πως τα χρήματα ανήκουν αντικειμενικά σε αυτόν, ενώ άλλοι ανέφεραν πως πρέπει να τα δώσει στο παιδί «κι αν τα ξοδέψει άσκοπα, τότε κακό του κεφαλιού του».

Κάποιοι άλλοι όμως, δήλωσαν έκπληκτοι που ο μεγάλος γιος δεν θα πάρει κάτι από τα λεφτά, αναφέροντας ότι τα χρήματα πρέπει να επενδυθούν για το καλό όλης της οικογένειας και όχι μόνο για ένα άτομο, όποιο κι αν είναι αυτό.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή