Πόλεμος στην Ουκρανία: Βίντεο με ρωσικό τανκ να βουλιάζει εγκαταλελειμμένο σε βάλτο

Τα μέτρα που παίρνουν οι Ουκρανοί κατά των ρωσικών στρατευμάτων έχουν αποτέλεσμα

by Times Newsroom

Με τις μάχες στην ουκρανική επικράτεια μετά την ρωσική εισβολή της 24ης Φεβρουαρίου να συνεχίζονται αμείωτες για 3η εβδομάδα, ο αριθμός των νεκρών και των τραυματιών και από τις δύο πλευρές ανεβαίνει επικίνδυνα. Σε διάφορα βίντεο που ανεβαίνουν στο διαδίκτυο φαίνεται ότι η ρωσική πολεμική μηχανή αντιμετωπίζει προβλήματα στην επέλασή της με πληροφορίες να κάνουν λόγο για χαμηλό ηθικό μεταξύ των Ρώσων στρατιωτών και Ουκρανών που αντιστέκονται σθεναρά

Εκτός από τους Ρώσους στρατιώτες οι οποίοι φέρεται να σκέφτονται ακόμα και να αυτοτραυματιστούν ώστε να γυρίσουν πίσω στην πατρίδα τους, υπάρχουν και τα δεκάδες βίντεο με ρωσικά άρματα μάχης και άλλα οχήματα να είναι εγκαταλελειμμένα ή να βρίσκονται στην κατοχή Ουκρανών.

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο με εγκαταλελειμμένο εξοπλισμό του ρωσικού στρατού κάνει το γύρο του ίντερνετ. Σε αυτό φαίνεται πως οι Ρώσοι πέφτουν θύματα των Ουκρανών που με διάφορα τεχνάσματα τους οδηγούν σε «παγίδες» με αποτέλεσμα άρματα αξίας δεκάδων εκατομμυρίων δολαρίων να βουλιάζουν στις λάσπες και να τίθενται εκτός λειτουργίας.

Ντόπιοι έκλεισαν το δρόμο στην περιοχή Sumy χρησιμοποιώντας μεγάλα δέντρα τα οποία ήταν αδύνατον να απομακρύνουν οι δυνάμεις του ρωσικού στρατού. Έτσι οι εισβολείς αναγκάστηκαν να αλλάξουν πορεία με αποτέλεσμα να «πνίξουν» δύο τουλάχιστον τανκ στον βάλτο. Μια εβδομάδα αργότερα, άλλα δύο τανκς ήρθαν για να τα ανασύρουν και, όπως θα δείτε, βυθίστηκαν κι αυτά στην παχιά λάσπη.

Πριν από λίγα 24ωρα δημοσιεύθηκε βίντεο το οποίο έδειχνε τη συγκλονιστική στιγμή που ένα ρωσικό τανκ καταστράφηκε από τις ουκρανικές δυνάμεις, καθώς ο πόλεμος μεταξύ των δύο κρατών εισήλθε στην 21η ημέρα του.

Τα πλάνα μοιράστηκε το υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας με το μήνυμα «game over Ρώσοι εισβολείς!». Το κλιπ φαίνεται να δείχνει ένα ρωσικό τανκ να εκρήγνυται σε μια τεράστια έκρηξη αφού είτε χτυπήθηκε από αντιαρματικό πύραυλο είτε ήρθε σε επαφή με νάρκη.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com