Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Δείπνησε σε ΛΟΑΤΚΙ+ εστιατόριο στην Πολωνία – «Μία υπέροχη βραδιά»

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ κατέπληξε τους Πολωνούς χτες (22/3) το βράδυ, καθώς επέλεξε να δειπνήσει σε ένα «ΛΟΑΤΚΙ» εστιατόριο. Πληρώνοντας μόλις 7,50 λίρες, ο ίδιος δήλωσε πως είχε τη χαρά να απολαύσει μία «υπέροχη βραδιά» στο συγκεκριμένο κατάστημα.

by Times Newsroom

Εικόνες από το εστιατόριο «Butero Bistro» στη Βαρσοβία έδειχναν τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ να κάθεται γύρω από ένα τραπέζι με μια ομάδα προσωπικού του Παλατιού του Κένσινγκτον, ενώ έδινε την παραγγελία του σ’ έναν σερβιτόρο.

Τις εικόνες μοιράστηκε ένας ντόπιος, ο οποίος μαζί με τις φωτογραφίες έγραψε: «Η Βαρσοβία μπορεί να εκπλήξει. Έφαγα δείπνο σήμερα με τον Πρίγκιπα». Πολύ σύντομα, οι εικόνες έγιναν αντιληπτές από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία μοιράστηκαν την έκπληξή τους για τη βασιλική εμφάνιση.

Μια πηγή είπε στην βρετανική εφημερίδα Daily Mail  ότι ο 40χρονος Γουίλιαμ ζήτησε να πάει μαζί με το προσωπικό του Παλατιού του Κένσινγκτον για δείπνο σε ένα τοπικό εστιατόριο και εν τέλει έγινε κράτηση για όλους στο στέκι της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

«Η ομάδα από το Παλάτι του Κένσινγκτον έκανε κράτηση σε ένα τοπικό εστιατόριο κοντά στο σημείο όπου εργάζονταν και ο πρίγκιπας αποφάσισε να έρθει μαζί τους», είπε η πηγή. «Τους ρώτησε τι έκαναν και μετά ζήτησε να πάει μαζί τους. Ήταν μια υπέροχη βραδιά από όλες τις απόψεις».

«Η ομάδα του εκτίμησε πραγματικά που ζήτησε να έρθει μαζί τους», πρόσθεσε η πηγή.

«Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι υποστήριξε αυτή την κοινότητα, που έχει τόσο κακοποιηθεί από τις Αρχές στην Πολωνία», συμπλήρωσε η πηγή, κάνοντας αναφορά στην καταστολή των δικαιωμάτων της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας από την πολωνική κυβέρνηση, η οποία έχει επικριθεί από ομάδες δικαιωμάτων και την ΕΕ.

Γουίλιαμ

Το μπιστρό όπου δείπνησε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ αυτοδιαφημίζεται ως «ένας κουήρ χώρος με comfort food», ενώ το λογότυπό του αποτελείται από τα χρώματα του ουράνιου τόξου.

Το διοργανώνει βραδιές καραόκε για drag queens και λατρεύεται από τους υποστηρικτές των ΛΟΑΤΚΙ+ για την αντίθεσή του στις συντηρητικές απόψεις της κυβέρνησης.

Ο ιδιοκτήτης Paweł Zasim, που άνοιξε το κατάστημα τον Νοέμβριο του περασμένου έτους, είπε ότι το εστιατόριο «είναι ένας χώρος χωρίς αποκλεισμούς, όπου όλοι μπορούν να αισθάνονται καλά».

Μιλώντας στο MailOnline την Πέμπτη, ο Zasim είπε: «Δεν είχαμε απολύτως καμία ιδέα ότι θα έρθουν.

Είχαμε κρατήσει ένα τραπέζι για 12 άτομα στο όνομα Daisy. Υποτίθεται ότι ήταν για ένα πάρτι γενεθλίων της Daisy.

Αλλά μετά εμφανίστηκε ένας σωματοφύλακας και είπε ότι αυτό δεν επρόκειτο να είναι ένα πάρτι γενεθλίων της Daisy και μετά μπήκε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ.

Είπαν ότι πέρασαν καλά, πέρασαν τρεις ώρες εδώ με τους άλλους θαμώνες που ήταν ήδη εδώ.

Ο πρίγκιπας έφαγε το σάντουίτς μας σε πλεκτό ρολό με χορινό κρέας. Το έφαγε όλο, οπότε νομίζω ότι του άρεσε», κατέληξε ο εστιάτορας.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com