Πρόεδρος των Ρεπουμπλικάνων στη Φλόριντα κατηγορείται ότι βίασε γυναίκα μαζί με τη σύζυγό του

Η πράξη φέρεται να τελέστηκε σπίτι της

by Times Newsroom

Ηαστυνομία στη Φλόριντα πραγματοποιεί έρευνα σε βάρος του προέδρου των Ρεπουμπλικάνων της περιοχής, καθώς κατηγορείται ότι μαζί με τη σύζυγό του βίασαν μια γυναίκα στις αρχές Οκτωβρίου.

Το USA TODAY επικαλούμενο μια αστυνομική αναφορά 12 σελίδων, αναφέρει ότι όλα ξεκίνησαν από την δημοσιοποίηση μιας μαρτυρίας σε τοπική ιστοσελίδα στις 4 Οκτωβρίου. Ύστερα, έγινε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με την καταγγελία, στις 2 Οκτωβρίου, ο Christian Ziegler φέρεται να πήγε μαζί με την σύζυγό του στο σπίτι μιας γυναίκας και να την βίασαν.

Μέχρι στιγμής, η αστυνομία δεν έχει απαγγείλει κατηγορίες, όμως διεξάγει έρευνα και ξεσκονίζει τις τηλεφωνικές επαφές του Ziegler, γιατί φέρεται να γνώριζε την καταγγέλλουσα.

Οι Ρεπουμπλικανοί αρνούνται την ανάμειξη του προέδρου στην υπόθεση και αναφέρουν ότι είναι κατασκευασμένες κατηγορίες, με αφορμή τις αμερικανικές εκλογές, ώστε να πληγεί το κύρος του κόμματος.

Ωστόσο, οι αρχές έχουν αφήσει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά και οι έρευνες συνεχίζονται.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com