Πυθαγόρας Παπασταματίου (1930 – 1979), γνωστός απλώς με το μικρό του όνομα, Πυθαγόρας, ήταν τιχουργός, ηθοποιός, σεναριογράφος και θεατρικός συγγραφέας

Έγραψε δεκάδες τραγούδια, που αγαπήθηκαν, τραγουδήθηκαν και τραγουδιούνται μέχρι και σήμερα. Παρά το σύντομο βίο του κατάφερε να έχει μια μεγάλη εργογραφία συνδυάζοντας ιδανικά τους όρους "ποιότητα" και "εμπορικότητα". Τα τραγούδια του είναι πάντα άμεσα και επίκαιρα, γοητευτικά και κατανοητά χωρίς να τους λείπει ο προβληματισμός.

by Times Newsroom

Ο Πυθαγόρας Παπασταματίου (12 Απριλίου 1930 – 12 Νοεμβρίου 1979), γνωστός απλώς με το μικρό του όνομα, Πυθαγόρας, ήταν στιχουργός, ηθοποιός, σεναριογράφος και θεατρικός συγγραφέας. Γεννήθηκε το 1930 στο Αγρίνιο, όπου και έζησε μέχρι τα 18 του χρόνια. Οι γονείς του κατάγονταν από τη Σάμο. Η μητέρα του ήταν δασκάλα και ο πατέρας του καπνοτεχνίτης- δημιουργός χαρμανιών. Είχαν γνωριστεί στη Σμύρνη, λίγο πριν την Καταστροφή, όπου η μητέρα του υπηρετούσε ως δασκάλα και ο πατέρας του ήταν έφεδρος αξιωματικός. Η Μικρασιατική Καταστροφή σημάδεψε την οικογενειακή τους ζωή και επηρέασε αργότερα και το έργο του ως στιχουργού (Μικρά Ασία, 1972).

Το 1940, με το ξέσπασμα του Πολέμου, ο Πυθαγόρας μόλις είχε γραφτεί στο οκτατάξιο Γυμνάσιο Αρρένων Αγρινίου.

Ήδη από το Γυμνάσιο υπέγραφε ως “Πυθαγόρας”, χωρίς το επώνυμό του, και στην ερώτηση καθηγητή του γιατί δεν γράφει και το επώνυμο, αυτός απάντησε: «Ένας είναι ο Πυθαγόρας, όλοι με ξέρουν, δεν χρειάζεται το επώνυμο». Με το μικρό του όνομα έμελλε να γίνει και αργότερα γνωστός. Ήταν ένας από τους καλύτερους μαθητές της τάξης του και έδειχνε ιδιαίτερη κλίση στα νεοελληνικά και φυσικά στην ποίηση και τη λογοτεχνία.

Κατά τη διάρκεια της Κατοχής, οι γονείς του και οι αδελφές του είχαν καταφύγει στον ορεινό Βάλτο, ο αδελφός του ήταν αντάρτης του ΕΛΑΣ, ενώ ο ίδιος φιλοξενούνταν από συγγενείς σε χωριό της Μακρυνείας. Σε ηλικία 14 ετών, τον Μάρτιο του 1944 κατατάχτηκε και αυτός στην ΕΠΟΝ.

Μετά την Απελευθέρωση επέστρεψε στα σχολικά έδρανα. Στις θεατρικές παραστάσεις που δίνονταν στο σχολείο του είχε πάντα πρωταγωνιστικούς ρόλους αφού όπως θα αποδειχθεί στη συνέχεια το ταλέντο του και στην ηθοποιία ήταν εξαιρετικό. «Όταν ήταν μαθητής της τελευταίας τάξης του Γυμνασίου, σε μια μαθητική παράσταση τον Μάρτη του 1948, του ανατέθηκε ο ρόλος του Παπαφλέσσα στο ομότιτλο έργο του Σπύρου Μελά. Η ηθοποιία του προκάλεσε κατάπληξη. Ήταν αληθινός Παπαφλέσσας. Καταχειροκροτήθηκε. Πήρε έτσι το βάπτισμα του ηθοποιού», Άγγελος Αξιώτης, “Πυθαγόρας: 30 χρόνια τραγούδι”.

Μετά το Γυμνάσιο, το 1949, έφυγε για την Αθήνα. Φοίτησε στη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών, με δάσκαλο το Δημήτρη Ροντήρη. Από τη Σχολή αποφοίτησε με άριστα, αλλά δεν ήταν αυτό ακριβώς που ζητούσε.

Μανιώδης καπνιστής και αρνούμενος να πειθαρχήσει στις συστάσεις των ιατρών του, πέθανε αιφνίδια από έμφραγμα σε ηλικία μόλις 49 ετών, στις 12 Νοεμβρίου 1979 και κηδεύτηκε στο Μαρούσι.

Δισκογραφία

Το 1954 έρχεται η μεγάλη στιγμή. Με την πρώτη του μόλις παρουσία στη δισκογραφία γνωρίζει τη μεγάλη επιτυχία. Το τραγούδι “Ξαναβλέπω το μικρό το αμαξάκι” σε μουσική του Νίκυ Γιάκοβλεφ και ερμηνεύτρια τη Μαίρη Λω θα αγαπηθεί ιδιαίτερα από το πλατύ κοινό. Το γεγονός αυτό θα έχει σαν συνέπεια μια σειρά από δυνατές επιτυχίες πάντα στο χώρο του ελαφρού τραγουδιού, συνεργαζόμενος με τους Νίκο Γούναρη, Γιάννη Βέλλα, Ανδρέα Χατζηαποστόλου κ.ά. και φυσικά το Νίκυ Γιάκοβλεφ. Στο καλλιτεχνικό αθηναϊκό στέκι “Πέτρογκραντ” του Νίκυ Γιάκοβλεφ γράφονται πολλά και σπουδαία τραγούδια του. Ορόσημο στην πορεία του Πυθαγόρα θεωρείται το τραγούδι “Κάθε λιμάνι και καημός” σε μουσική του Γιώργου Κατσαρού που ακούστηκε μέσα από την ομώνυμη ταινία, με την εκπληκτική ερμηνεία των Πάνου Γαβαλά και Ρίας Κούρτη. Πάντα σε μουσική του Γιώργου Κατσαρού θα ακολουθήσουν όμορφα λαϊκά τραγούδια με ερμηνευτές τους Στέλιο Καζαντζίδη και Μαρινέλλα: “Στην πόρτα σου”, “Δρόμος δίχως σύνορα”, “Να φύγω – να φύγω”, “Μες τη μπόρα μες τον ήλιο” (“Η εργατιά”).

Εκτός από το Γιώργο Κατσαρό συνεργάστηκε και με άλλους συνθέτες ανάμεσα στους οποίους είναι ο Βασίλης Βασιλειάδης, ο Απόστολος Καλδάρας, ο Χρήστος Νικολόπουλος και ο Γιάννης Σπανός.

Έγραψε δεκάδες τραγούδια, που αγαπήθηκαν, τραγουδήθηκαν και τραγουδιούνται μέχρι και σήμερα. Παρά το σύντομο βίο του κατάφερε να έχει μια μεγάλη εργογραφία συνδυάζοντας ιδανικά τους όρους “ποιότητα” και “εμπορικότητα”. Τα τραγούδια του είναι πάντα άμεσα και επίκαιρα, γοητευτικά και κατανοητά χωρίς να τους λείπει ο προβληματισμός.

Θέατρο-Κινηματογράφος

Εργάστηκε για λίγο στο θέατρο, γρήγορα όμως στράφηκε στη συγγραφή στίχων και επιθεωρήσεων, κινηματογραφικών σεναρίων στα οποία επικεντρώθηκε ιδίως από το 1958 και μετά. Πολύπλευρο ταλέντο και έντονη προσωπικότητα ο Πυθαγόρας εμφανίζεται και ο ίδιος σαν ηθοποιός στις ταινίες που στηρίζονται στα σενάρια του: “Οι καταφρονεμένοι”, “Η ώρα της δικαιοσύνης”, “Δεν πουλάω την καρδιά μου” κ.α.

Το τραγούδι “Κάθε λιμάνι και καημός” ακούστηκε πρώτη φορά στην ταινία “Το κάθαρμα”, 1963 και στη συνέχεια στην ταινία “Κάθε λιμάνι και καημός”, 1964. Ήταν όμως τόσο δυνατή η απήχηση ώστε ο σκηνοθέτης Οδυσσέας Κωστελέτος έδωσε ως τίτλο σε μία ταινία του το στίχο “Κάθε καημός και δάκρυ”, 1964.

Μετά το 1972 ο Πυθαγόρας ασχολήθηκε περισσότερο με τα θεατρικά. Εργάστηκε ως συγγραφέας επιθεωρήσεων για το μουσικό θέατρο με ιδιαίτερη επιτυχία. Μαζί με τον Κώστα Νικολαΐδη έγραψαν κείμενα για επιθεωρήσεις τη δεκαετία του1970. Το 1973 διετέλεσε έκτακτο μέλος, το 1974 πάρεδρος και 1975 τακτικό μέλος της εταιρείας θεατρικών συγγραφέων.

Συνεργασία με το Στέλιο Καζαντζίδη

Ο Στέλιος Καζαντζίδης και ο Πυθαγόρας συνδέθηκαν φιλικά και έτσι μαζί το 1966 κυκλοφορούν τα “Έφυγε – έφυγε” και “Δεν σε πιστεύω” σε μουσική του ακορντεονίστα Βασίλη Βασιλειάδη. Θα συνεχίσουν την σταθερή πορεία τους με συνθέσεις του Νάκη Πετρίδη: “Μη μου λέτε γι’ αυτή”, “Στα βράχια της Πειραϊκής”, “Τα ροζιασμένα χέρια” κ.α. Όταν εμφανίζεται ο νεαρός Χρήστος Νικολόπουλος, η στενή φιλική και επαγγελματική σχέση τους (Καζαντζίδης, Νικολόπουλος, Πυθαγόρας) θα αποφέρει μεγάλα και διαχρονικά σουξέ: “Απόψε σ’ έχω στην αγκαλιά μου”, “Άσε με να ζήσω μοναχός”, “Το αγριολούλουδο”, “Γυρίζω απ’ τη νύχτα”, “Την Παρασκευή το βράδυ”, “Πάει κι αυτός” κ.α.

Το 1975 ξανασυναντιέται με τους Στέλιο Καζαντζίδη και Χρήστο Νικολόπουλο για ένα απ’ τους καλύτερους λαϊκούς δίσκους όλων των εποχών. Το “Υπάρχω” αποτελεί ίσως το αποκορύφωμα της πορείας και των τριών συντελεστών. Κάθε τραγούδι του δίσκου αποτελεί και μια μεγάλη επιτυχία: “Κάτω απ’ το πουκάμισό μου”, “Οι αισθηματίε”ς, “Άργησα να δε γνωρίσω”, “Μετάνιωσες”, “Κράτα καρδιά”, “Πέντε πάνω-πέντε κάτω”, “Ποια είσαι εσύ”.

Συνεργασία με το Γιώργο Κατσαρό

Παράλληλα ο Πυθαγόρας δεν εγκαταλείπει τη φιλική σχέση του με το Γιώργο Κατσαρό. Και οι δυο θα υπογράψουν τεράστια τραγούδια: “Ο Σταμούλης ο λοχίας” (Γιάννης Καλατζής), “Κυρά Γιώργαινα” (Γιάννης Καλατζής), “Ο επιπόλαιος” (Γιάννης Καλατζής), “Πίσω από τις καλαμιές” (Μαρινέλλα), “Πάμε για ύπνο Κατερίνα” (Γιάννης Πουλόπουλος), “Άσπρα θα φορέσω” (Γιάννης Καλατζής), “Δεν υπάρχει ευτυχία” (Λίτσα Διαμάντη), “Είναι μικρός ο κόσμος Μάρω” (Λευτέρης Μυτιληναίος), “Έσβησε το κερί” (Γρηγόρης Μπιθικώτσης), “Αποκλείεται” (Τόλης Βοσκόπουλος), “Έρωτα μου ανεπανάληπτε” (Τζένη Βάνου), κ.α. Θα γράψουν τραγούδια κάνοντας ολόκληρους δίσκους όπως “Ένα καράβι γεμάτο τραγούδια” (Μαρινέλλα, Κώστας Χατζής, Φίλιππος Νικολάου) “Ο Σταμούλης ο λοχίας” (Γιάννης Καλατζής, Γιάννης Πάριος, Γιώργος Νταλάρας, Λίτσα Διαμάντη), “Φθινοπωρινά” (Λίτσα Σακελλαρίου), “13 περιπτώσεις” (Γιάννης Καλατζής, Λίτσα Διαμάντη), “Μικρές ώρες” (Γρηγόρης Μπιθικώτσης, Σταμάτης Κόκοτας, Αφροδίτη Μάνου), “Αλβανία” (Μαρινέλλα), “Ο κάμπος” (Δήμητρα Γαλάνη), “Τα αισθηματικά” (Δούκισσα, Γιάννης Ντουνιάς), “Και η ζωή συνεχίζεται” (Γιάννης Καλατζής), “Ηλίας Κλωναρίδης 1979” κ.ά. ενώ πολύ συχνά συμμετέχουν σε δίσκους τραγουδιστών με λιγότερα ή περισσότερα τραγούδια όπως “Βίκυ Μοσχολιού 1969”, “Σταλιά-σταλιά” (Μαρινέλλα), Μαρινέλλα 1971, “Ο επιπόλαιος” (Γιάννης Καλατζής), “Δώδεκα επιτυχίες” (Λίτσα Διαμάντη), “Δούκισσα 1972”, “Εγώ κι εσύ” (Μαρινέλλα-Βοσκόπουλος), “12 ερωτικές στιγμές” (Αλέκα Κανελλίδου), “Τι παράπονα είχες” (Κωστής Χρήστου), “Λευτέρης Μυτιληναίος 1975” κ.ά.

Στις 6 Απριλίου 1974, στο Μπράιτον του Ηνωμένου Βασιλείου, η Ελλάδα συμμετείχε για πρώτη φορά στον Διαγωνισμό Γιουροβίζιον, με το λαϊκό τραγούδι ”Κρασί, θάλασσα και το αγόρι μου”, σε μουσική του Γιώργου Κατσαρού, στίχους του Πυθαγόρα κι ερμηνεύτρια τη Μαρινέλλα.

Μικρά Ασία, 1972

Ο Απόστολος Καλδάρας αναφέρεται στον Πυθαγόρα με αφορμή αυτή τη συνεργασία τους: «Θα υπενθυμίσω μόνο το έργο του “Μικρά Ασία” που είχα την τύχη να μελοποιήσω εγώ, που συγκίνησε το πανελλήνιο και που με τόσο μεγάλη μαεστρία, στα στενά πλαίσια ενός δίσκου βέβαια, επεξεργάστηκε το θέμα της Μικρασιατικής Καταστροφής και που μόνο αυτό στάθηκε αρκετό να του ανοίξει την πόρτα για το πάνθεον των μεγάλων του λαϊκού στίχου».

Από το “Βήμα” στις 31/8/1972 διαβάζουμε τον Παύλο Παλαιολόγου να γράφει: «”Μικρά Ασία” ο τίτλος. Του Καλδάρα η μουσική, του Πυθαγόρα οι στίχοι, του Νταλάρα και της Αλεξίου το τραγούδι… Δεν είναι Σεφέρηδες, Σικελιανοί, Παλαμάδες. Ούτε μουσουργοί με παγκοσμιότητα που δονούν το πεντάγραμμο. Ναι, αλλά στις στροφές του δίσκου είμαστε εμείς, είναι ο πόνος, ο καημός, το βογκητό ενός λαού. Μαζί μ’ αυτό και η βαθύτατη ανθρωπιά. Δόξες του έθνους, μεγάλοι ποιητές, ακαδημαϊκοί και Νόμπελ, σας στρώνω δάφνες για να περάσετε. Συμπαθάτε μας όμως όταν σας λέμε ότι με τη δική σας λύρα με τους υψηλούς φθόγγους δε ράγισε η ψυχή της μάζας όσο οι απλοϊκοί αυτοί στίχοι και τα λαϊκά μοτίβα που γυρίζουν στις στροφές ενός δίσκου».[8]

Ο δίσκος Μικρά Ασία έκανε ρεκόρ πωλήσεων όταν κυκλοφόρησε πράγμα το οποίο έγινε η αφορμή για να καθιερωθεί ο θεσμός του χρυσού δίσκου στην Ελλάδα.

Προσωπικοί δίσκοι

1969

  • Καζαντζίδης-Μαρινέλλα, Μουσική: Νάκης Πετρίδης-Στέλιος Καζαντζίδης (9), Κώστας  Σταματάκης (2), Χρήστος Νικολόπουλος (1), 1969

1971

  • Ένα καράβι γεμάτο τραγούδια, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Μαρινέλλα, Κώστας Χατζής, Φίλιππος Νικολάου, 1971
  • Ο Σταμούλης ο λοχίας, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Γιάννης Καλατζής, Γιώργος Νταλάρας, Γιάννης Πάριος, Λίτσα Διαμάντη, 1971

1972

  • Μικρά Ασία, Μουσική: Απόστολος Καλδάρας, / Ερμηνεία: Γιώργος Νταλάρας, Χάρις Αλεξίου, 1972
  • Δώδεκα επιτυχίες, Λίτσα Διαμάντη (Συμμετοχή με 10 τραγούδια /12), Μουσική: Γιώργος Κατσαρός (5), Απόστολος Καλδάρας (3), Χρήστος Νικολόπουλος (2), 1972
  • Στιγμές αγάπης, Τόλης Βοσκόπουλος (Συμμετοχή με 7 τραγούδια /12), Μουσική: Λυκούργος Μαρκέας (6), Γιώργος Κατσαρός (1), 1972
  • Μικρές ώρες, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Γρηγόρης Μπιθικώτσης, Σταμάτης Κόκοτας, Αφροδίτη Μάνου, 1972

1973

  • Ανθρώπινα και καθημερινά, Μουσική: Λυκούργος Μαρκέας / Ερμηνεία: Γιάννης Πάριος, Λίτσα Διαμάντη, 1973
  • Φθινοπωρινά, Λίτσα Σακελλαρίου, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός, 1973
  • Λίτσα Διαμάντη 3, (Συμμετοχή με 8 τραγούδια /12) Γιώργος Κατσαρός (4), Λυκούργος Μαρκέας (3), Βασίλης Βασιλειάδης (1), 1973
  • Αλβανία, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Μαρινέλλα,1973

1974

  • Τα λιοτρόπια, Μουσική; Γιώργος Γιαννουλάτος / Ερμηνεία: Αντώνης Καλογιάννης, Πετρή Σαλπέα, 1974
  • 13 περιπτώσεις, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Γιάννης Καλατζής, Λίτσα Διαμάντη, 1974
  • Τα αισθηματικά, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Δούκισσα, Γιάννης Ντουνιάς, 1974
  • Νυχτώνει ξημερώνει (Συμμετοχή με 8 τραγούδια /13), Μουσική: Λυκούργος Μαρκέας / Ερμηνεία: Λίτσα Διαμάντη, Δημήτρης Κοντολάζος, 1974
  • Ο κάμπος, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Δήμητρα Γαλάνη, 1974
  • Κρίμα μου και κρίμα σου, Μουσική: Χρήστος Νικολόπουλος / Ερμηνεία: Γιάννης Ντουνιάς,1974
  • Εγώ κι εσύ, Μαρινέλλα / Τόλης Βοσκόπουλος (9 τραγούδια /12) Μουσική: Γιώργος Κατσαρός (5), Στέλιος Ζαφειρίου (4), 1974

1975

  • Υπάρχω, Μουσική: Χρήστος Νικολόπουλος / Ερμηνεία: Στέλιος Καζαντζίδης, 1975
  • Έρωτά μου ανεπανάληπτε, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Τζένη Βάνου, Σπύρος Σερεμέτης, 1975
  • Και η ζωή συνεχίζεται, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Γιάννης Καλατζής, 1975
  • Έρχονται στιγμές, Ερμηνεία: Γιάννης Πάριος (Συμμετοχή με 8 τραγούδια /13), Μουσική: Γιώργος Κατσαρός (5), Στέλιος Ζαφειρίου (2), Claude Morgan (1), 1975
  • Τι παράπονα είχες, Κωστής Χρήστου (Συμμετοχή με 7 τραγούδια /12), Μουσική: Γιώργος Κατσαρός (5), Νίκος Ιγνατιάδης (2), 1975

1976

  • Έλα, Τζένη Βάνου (Συμμετοχή με 8 τραγούδια /15), Μουσική: Ζακ Ιακωβίδης (4), Χρήστος Νικολόπουλος (2), Γιώργος Κατσαρός (2), 1976
  • Τώρα πια, Γιάννης Πάριος (Συμμετοχή με 13 τραγούδια /14), Μουσική: Γιάννης Σπανός (3), Λυκούργος Μαρκέας (3), Στέλιος Ζαφειρίου (2), Ζακ Ιακωβίδης (2), Νίκος Καρβέλας (1), Gil Chazal (1), Alain Barriere (1), 1976
  • Τα σήμαντρα, Μουσική: Απόστολος Καλδάρας / Ερμηνεία: Βίκυ Μοσχολιού, Νίκος Νομικός, 1976
  • Η Αλέκα Κανελλίδου τραγουδάει Γιάννη Σπανό (Συμμετοχή με 9 τραγούδια /12), 1976

1977

  • Μη φεύγεις μη, Γιάννης Πάριος (Συμμετοχή με 11 τραγούδια /14), Μουσική: Γιάννης Σπανός (2), Γιώργος Κατσαρός (2), Λυκούργος Μαρκέας (2), Στέλιος Ζαφειρίου (1), Renard-Mallory (1), Lemesle-Delanoe- Kartner (1), G. J. van Wetter (1), J. L. Parales (1), 1977

1978

  • Να γιατί σ’ αγάπησα, Γιάννης Πάριος (Συμμετοχή με 11 τραγούδια /13), Μουσική: Γιάννης Σπανός (2), Γιώργος Κατσαρός (2), Νίκος Λαβράνος (1), Στέλιος Ζαφειρίου (1), Bergaman-Bernhein-Lang (1), Particia Carli (1), F. Francois-R. Marion Atria (2), Edilda-Tony Vale (1), 1978

1979

  • Ηλίας Κλωναρίδης, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός, 1979
  • Θα με θυμηθείς, Γιάννης Πάριος (Συμμετοχή με 10 τραγούδια / 14) Μουσική: Γιώργος Κατσαρός (3), Αντώνης Βαρδής (3),Γιάννης Σπανός (3), Olivier Toussaint-Paul de Sennaiville (1), 1979
  • Ο Ιπτάμενος δίσκος του Γκιωνάκη, Μουσική: Γιάννης Κιουρτσόγλου, Κείμενα: Πυθαγόρας-Κώστας Νικολαΐδης / Ερμηνεία: Γιάννης Γκιωνάκης, Συμμετοχή: Μπέττυ Μοσχονά, Ντάνος Λυγίζος, 1979

1984

  • Η Μαίρη Λω τραγουδάει Νίκυ Γιάκοβλεφ, 1984

1995

  • Τα κινηματογραφικά, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός (14 τραγούδια /21) / Ερμηνεία: Λίτσα Διαμάντη, Μάρω Κοντού, Πάνος Γαβαλάς-Ρία Κούρτη (2), Έρρικα Μπρόγιερ-Χάρρυ Κλυνν-Ματίνα Καρρά-Τέλης Ζώτος (2), Τόλης Βοσκόπουλος (2), Ελένη Ανουσάκη (2), Γιάννης Καλατζής, Μαρινέλλα, Βίκυ Μοσχολιού, Ρένα Βλαχοπούλου, 1995

Συμμετοχές σε δίσκους

1966

  • Μπελίντα, 1966 (2 τραγούδια /13), Μουσική: Γιώργος Κατσαρός, 1966
  • Στέλιος Καζαντζίδης Νο3 (1 τραγούδι /12), Μουσική: Γιώργος Κατσαρός, 1966

1967

  • Κεχριμπαρένιες χάντρες, Πάνος Γαβαλάς-Ρία Κούρτη, Πόλυ Πάνου (3 τραγούδια /12), Μουσική: Βασίλης Βασιλειάδης / Ερμηνεία: Πόλυ Πάνου, 1967
  • Γρηγόρης Μπιθικώτσης Νο2 (1 τραγούδι /12), Μουσική: Βασίλης Βασιλειάδης, 1967
  • Τα ωραιότερά μου τραγούδια, Φώτης Πολυμέρης (1 τραγούδι /12), Μουσική: Γιώργος Μουζάκης, 1967

1968

  • Στέλιος Καζαντζίδης (2 τραγούδια /12), Μουσική: Βασίλης Βασιλειάδης, 1968

1969

  • Όταν σημάνει εσπερινός, Μαρινέλλα, (2 τραγούδια /12), Μουσική: Γιώργος Κατσαρός, 1969
  • Σταλιά-σταλιά, Μαρινέλλα, (4 τραγούδια /12), Μουσική: Γιώργος Κατσαρός (3), Γιώργος Ζαμπέτας (1), 1969
  • Μαρινέλλα, (3 τραγούδια /12), Μουσική: Γιώργος Κατσαρός (2), Μάκης Τζωρτζάτος (1), 1969
  • Ο επιπόλαιος, Γιάννης Καλατζής (3 τραγούδια /12) Μουσική: Γιώργος Κατσαρός, 1969
  • Πού πας χωρίς αγάπη, Δούκισσα (2? τραγούδια /12), Μουσική: Γιώργος Ζαμπέτας, Γιώργος Κατσαρός, 1969
  • Αναμνήσεις, Δούκισσα / Τόλης Βοσκόπουλος (1 τραγούδι /12), Μουσική: Γιώργος Κατσαρός, 1969
  • Βίκυ Μοσχολιού (2 τραγούδια /12), Μουσική: Γιώργος Κατσαρός, 1969

1970

  • Η ατίθαση, Ελένη Ροδά (2 τραγούδια /12), Μουσική: Γιώργος Κατσαρός, 1970
  • Ένα γράμμα, Στέλιος Καζαντζίδης (4 τραγούδια /12), Μουσική: Βασίλης Βασιλειάδης, 1970
  • Η στεναχώρια μου (2 τραγούδια /12), Μουσική: Χρήστος Νικολόπουλος-Στέλιος Καζαντζίδης, 1970
  • Αδέλφια μου αλήτες πουλιά, Τόλης Βοσκόπουλος (3 τραγούδια /12) Μουσική: Γιώργος Κατσαρός (1), Βασίλης Βασιλειάδης (1), Γιώργος Μαλλίδης (1), 1970
  • Δούκισσα, (3 τραγούδια /12), Μουσική: Γιώργος Ζαμπέτας (2), Γιώργος Κατσαρός (1), 1970
  • Συννεφιές, Λίτσα Διαμάντη (1 τραγούδι /12), Μουσική: Χρήστος Νικολόπουλος, 1970
  • Κυρά Γιώργαινα, Γιάννης Καλατζής (2 τραγούδια /12), Μουσική: Γιώργος Κατσαρός, 1970
  • Πού να ‘ν’ ο ίσκιος σου Θεέ, Κλειώ Δενάρδου (1 τραγούδι /12), Μουσική: Γιώργος Μουζάκης, 1970

1971

  • Μαρινέλλα, (8 τραγούδια / 18), Μουσική: Γιώργος Κατσαρός (7), Γιώργος Ζαμπέτας (1), 1971
  • Μια βραδιά με τη Μαρινέλλα (2 τραγούδια /10), Μουσική: Γιώργος Κατσαρός (2), (& ποτ πουρί [2 τραγούδια /6], Μουσική: Γιώργος Κατσαρός [2]), 1971
  • Γιάννης Πάριος, (2 τραγούδια /12) Μουσική: Βασίλης Βασιλειάδης, Γιώργος Κατσαρός, 1971
  • Βίκυ Μοσχολιού (2 τραγούδια /12), Μουσική: Γιώργος Κατσαρός, 1971
  • Αλίμονο, Κλειώ Δενάρδου (3 τραγούδια /12), Μουσική: Γιώργος Κατσαρός (2), Γιώργος Χατζηνάσιος (1), 1971
  • Μια αγάπη, Τόλης Βοσκόπουλος, (3 τραγούδια /12), Βασίλης Βασιλειάδης (2), Γιώργος Μαλλίδης (1), 1971
  • Γιάννης Καλατζής (5 τραγούδια /12) Μουσική: Απόστολος Καλδάρας (3), Γιώργος Κατσαρός (2), 1971
  • Γιάννης Ντουνιάς (2 τραγούδια /12), Μουσική: Χρήστος Νικολόπουλος, 1971
  • Ο μέτοικος, Γιώργος Νταλάρας (1 τραγούδι /12), Μουσική: Απόστολος Καλδάρας,1971
  • Λευτέρης Μυτιληναίος (1 τραγούδι /12), Μουσική: Γιώργος Κατσαρός, 1971
  • Σήμερον σ’ αυτό το δίσκο, Πάνος Γαβαλάς (1 τραγούδι /12), Μουσική: Γιώργος Κατσαρός, 1971
  • Σήμερον, Καίτη Γκρέυ (1 τραγούδι /12), Μουσική: Βασίλης Βασιλειάδης, 1971
  • Αφιέρωμα στο λαϊκό τραγούδι, Στράτος Κύπριος (3 τραγούδια /12), Μουσική: Χρήστος Νικολόπουλος, 1971

1972

  • Γυρισμός, Στέλιος Καζαντζίδης (6 τραγούδια /12), Μουσική: Χρήστος Νικολόπουλος-Στέλιος Καζαντζίδης (2), Χρήστος Νικολόπουλος-Γιάννης Βασιλόπουλος (2), Απόστολος Καλδάρας (2), 1972
  • Τόλης Βοσκόπουλος, (2 τραγούδια /12), Μουσική: Απόστολος Καλδάρας, 1972
  • Δούκισσα, (4 τραγούδια /12), Μουσική: Γιώργος Κατσαρός, 1972
  • Τι θέλεις να κάνω, Γιάννης Πάριος (3 τραγούδια /12) Μουσική: Γιώργος Κατσαρός, 1972
  • Φωτεινή Μαυράκη Νο4 (1 τραγούδι /12), Μουσική: Χρήστος Νικολόπουλος, 1972

1973

  • Κωστής Χρήστου (3 τραγούδια /12), Μουσική: Γιώργος Κατσαρός, 1973
  • Το δρομολόι της ζωής, Στέλιος Καζαντζίδης (6 τραγούδια /12), Μουσική: Χρήστος Νικολόπουλος-Στέλιος Καζαντζίδης (4), Βασίλης Βασιλειάδης (2), 1973
  • Γυάλινος κόσμος, Στέλιος Καζαντζίδης (6 τραγούδια /12), Μουσική: Χρήστος Νικολόπουλος-Στέλιος Καζαντζίδης (3), Βασίλης Βασιλειάδης (2), 1973
  • Ταξίμια και τσαλίμια, Δούκισσα, (2 τραγούδια /12), Μουσική: Γιώργος Κατσαρός, 1973
  • Μια βραδιά με τη Μαρινέλλα Νο3, (3 τραγούδια /12), Μουσική: Στέλιος Βλαβιανός (1), Γιώργος Κατσαρός (1), Απόστολος Καλδάρας (1), 1973
  • Πού θα πάει πού, Γιάννης Πάριος (5 τραγούδια /12), Μουσική: Γιάννης Σπανός (2), Λυκούργος Μαρκέας (2), Χρήστος Νικολόπουλος (1), 1973
  • Ας είμαστε ρεαλιστές, Τόλης Βοσκόπουλος (2 τραγούδια /11) Μουσική: Γιώργος Κατσαρός, 1973
  • Ένα ταξίδι, Γιάννης Καλατζής (4 τραγούδια /12), Μουσική: Γιώργος Κατσαρός (2), Λυκούργος Μαρκέας (2), 1973
  • Στροφές, Μουσική: Δήμος Μούτσης / Ερμηνεία: Βίκυ Μοσχολιού (3 τραγούδια /9), 1973
  • Του άντρα του πολλά βαρύ, Γιάννης Ντουνιάς (2 τραγούδια /12), Μουσική: Νάκης Πετρίδης, 1973
  • Αγόρι μου, Τζένη Βάνου (2 τραγούδια /12), Μουσική: Χρήστος Νικολόπουλος, 1973
  • Δήμητρα Γαλάνη Νο2 (2 τραγούδια /12), Μουσική: Γιώργος Κατσαρός, 1973
  • Τι Λωζάνη-τι Κοζάνη, Μιχάλης Βιολάρης (2 τραγούδια /12), Μουσική: Γιώργος Κριμιζάκης, 1973
  • Σταμάτης Κόκοτας, Νο4 (1 τραγούδι /12), Μουσική: Γιώργος Κατσαρός, 1973

1974

  • Η ζωή μου όλη, Στέλιος Καζαντζίδης (2 τραγούδια /12), Μουσική: Χρήστος Νικολόπουλος-Στέλιος Καζαντζίδης, 1974
  • Τόλης Βοσκόπουλος-Μαρινέλλα (6 τραγούδια /12), Μουσική: Γιάννης Σπανός, 1974
  • Αν η αγάπη, Τζένη Βάνου (5 τραγούδια /12), Μουσική: Ζακ Ιακωβίδης (3), Χρήστος Νικολόπουλος (2), 1974
  • Μια προσευχή, Λάκης Αλεξάνδρου (4 τραγούδια /12), Μουσική: Λάκης Αλεξάνδρου (3), Tom Jones (1), 1974
  • 12 ερωτικές στιγμές, Αλέκα Κανελλίδου (3 τραγούδια /12), Μουσική: Γιώργος Κατσαρός, 1974
  • Δημήτρης Κοντολάζος Νο1 (3 τραγούδια /14), Μουσική: Γιώργος Κατσαρός (2), Στέλιος Ζαφειρίου (1), 1974
  • Καυτό παράπονο, Μουσική: Ανδρέας Χατζηαποστόλου (2 τραγούδια /12) / Ερμηνεία: Δώρος Γεωργιάδης (& Γιάννης Πάριος, Δημήτρης Κοντολάζος, Λίτσα Σακελλαρίου), 1974
  • Κυρά ζωή, Δημήτρης Μητροπάνος (1 τραγούδι /12), Μουσική: Νάκης Πετρίδης, 1974
  • Χαρούλα Λαμπράκη (1 τραγούδι /12), Μουσική: Τάκης Σούκας, 1974
  • Για ρεμπέτες και για φίλους, Μουσική: Απόστολος Καλδάρας / Ερμηνεία: Χάρις Αλεξίου, Κώστας Σμοκοβίτης, Δημήτρης Κοντολάζος, (1 τραγούδι /12), Ερμηνεία: Χάρις Αλεξίου, 1974
  • Ρένα Κουμιώτη 3 (1 τραγούδι /12), Μουσική: Γιώργος Κριμιζάκης, 1974
  • Κλειώ Δενάρδου 4 (1 τραγούδι /12), Μουσική: Ζακ Ιακωβίδης, 1974
  • Καίτη Αμπάβη (3 τραγούδια /12), Μουσική: Γιώργος Κατσαρός (2), Ανδρέας Χατζηαποστόλου (1), 1974

1975

  • Ζαμπέτας, κουλτούρα και σία, Μουσική: Γιώργος Ζαμπέτας / Ερμηνεία: Ελένη Ροδά (3 τραγούδια /12), 1975
  • 12 λαϊκά, Χάρις Αλεξίου (4 τραγούδια /12), Μουσική: Βασίλης Βασιλειάδης (3), Γιώργος Ζαμπέτας (1), 1975
  • Λευτέρης Μυτιληναίος (4 τραγούδια /12), Μουσική: Γιώργος Κατσαρός (3), Νίκος Ιγνατιάδης (1), 1975
  • Μαρινέλλα για πάντα (4 τραγούδια /12), Μουσική: Στέλιος Ζαφειρίου (2), Γιώργος Κατσαρός (1), Στέλιος Βλαβιανός (1), 1975
  • Βάλε μου να πιω, Κώστας Καρουσάκης (1 τραγούδι /12), Μουσική: Βασίλης Βασιλειάδης, 1975
  • Τα τσαχπίνικα, Λίτσα Διαμάντη (1 τραγούδι / 14), Μουσική: Χρήστος Νικολόπουλος, 1975
  • Εγώ τι έχω και τι θα ‘χω, Τόλης Βοσκόπουλος, (2 τραγούδια /12), Μουσική: Στέλιος Ζαφειρίου, 1975
  • Λόγια της νύχτας, Καίτη Γκρέυ (1 τραγούδι /12), Μουσική: Βασίλης Βασιλειάδης, 1975
  • Νυχτοπερπατήματα, Μουσική: Βασίλης Βασιλειάδης (1 τραγούδι /13) / Ερμηνεία: Αννούλα Βασιλείου, 1975

1976

  • Πες πως σήμερα σε γνώρισα, Μουσική: Νίκος Ιγνατιάδης / Ερμηνεία: Λάκης Αλεξάνδρου (1 τραγούδι /12), 1976
  • Χάρις Αλεξίου-2 (3 τραγούδια /12), Μουσική: Χρήστος Νικολόπουλος, 1976
  • Μην περιμένεις, Γιάννης Καλατζής (5 τραγούδια /13), Μουσική: Γιάννης Σπανός (3), Στέλιος Ζαφειρίου (2), 1976
  • Είσαι το κάτι άλλο, Σπύρος Σερεμέτης (3 τραγούδια /12), Μουσική: Γιώργος Κατσαρός (1), Λυκούργος Μαρκέας (1), Julio Iglesias-Franch Cecilla (1), 1976
  • Λέμε-λέμε, Λίτσα Διαμάντη (2 τραγούδια /14) Μουσική: Ζακ Ιακωβίδης, 1976
  • Διαδόσεις, Κώστας Καρουσάκης (1 τραγούδι /12), Μουσική: Βασίλης Βασιλειάδης, 1976
  • Παράνομη αγάπη, Πόλυ Πάνου (1 τραγούδι /18), Μουσική: Βασίλης Βασιλειάδης, 1976

1977

  • Μη ρωτάς, Δημήτρης Κοντολάζος (3 τραγούδι /12), Μουσική: Νίκος Ιγνατιάδης, 1977
  • Αγάπα με, Γιάννης Πουλόπουλος (2 τραγούδια /12), Μουσική: Julio Iglesias-Ferro / Patricia Carli, 1977
  • Να μ’ αγαπάς, Τζένη Βάνου (2 τραγούδια /13), Μουσική: Γιώργος Κατσαρός, 1977
  • Λίτσα Σακελλαρίου (2 τραγούδια /12), Μουσική: Γιώργος Κατσαρός (1), Λυκούργος Μαρκέας (1), 1977
  • Αν ξαναζούσα, Στράτος Διονυσίου (1 τραγούδι /13), Μουσική: Νίκος Ιγνατιάδης, 1977
  • Γιώργος Ζαχαριάδης (2 τραγούδια /12), Μουσική: Ζακ Ιακωβίδης, 1977

1978

  • Για σένα, Γιάννης Πουλόπουλος (3 τραγούδια /13), Μουσική: Antonio Perez-Ricardo Ceratto (1), A. Barriere (1) Ricardo Ceratto (1), 1978
  • Μοναξιά μου, Στέλιος Καζαντζίδης (4 τραγούδια /12), Μουσική: Στέλιος Καζαντζίδης-Νάκης Πετρίδης (2), Στέλιος Καζαντζίδης (1), Χρήστος Νικολόπουλος (1), 1978
  • Δουράκη ’78 (3 τραγούδια /12), Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Μαρία Δουράκη, 1978
  • Μη λες αντίο, Λάκης Αλεξάνδρου (2 τραγούδια /12), Μουσική: Alain Barriere (1), Patricia Carli-Leo Carriere (1), 1978
  • Τα τραγούδια του ήλιου, Μιχάλης Βιολάρης (2 τραγούδια /12), Μουσική: Γιώργος Κατσαρός, 1978
  • Θύμησέ μου, Σπύρος Σερεμέτης (1 τραγούδι /12), Μουσική: Γιώργος Κατσαρός, 1978
  • Απόψε σ’ αγαπώ, Πόλυ Πάνου (1 τραγούδι /16), Μουσική: Χρήστος Νικολόπουλος, 1978

1979

  • Τα τραγούδια της Χαρούλας, Μουσική: Μάνος Λοΐζος / Ερμηνεία: Χάρις Αλεξίου (3 τραγούδια /12), 1979
  • Τώρα θα μείνω, Δάκης (5 τραγούδια /12), Μουσική: Γιώργος Κατσαρός, 1979
  • Γιώργος Μαρίνος (1 τραγούδι /10), Μουσική: Γιώργος Κατσαρός, 1979

1980

  • Σε χρειάζομαι, Γιάννης Πάριος (1 τραγούδι /14) Μουσική: Enrique Domingo Cadicamo, 1980

1982

  • Από τα παλιά στα καινούρια, Γιάννης Πετρόπουλος, (3 τραγούδια /12), Μουσική: Γιώργος Κριμιζάκης, 1982

1983

  • Μίλα μου στον ενικό, Μουσική: Χρήστος Νικολόπουλος / Ερμηνεία: Πασχάλης Τερζής (2 τραγούδια /12), 1983

1984

  • Εμφύλιος έρωτας, Μουσική: Χρήστος Νικολόπουλος / Ερμηνεία: Χάρις Αλεξίου (1 τραγούδι /12), 1984

1996

  • Τα ερωτικά του ’60, Άντζελα Ζήλεια (3 τραγούδια /19), Μουσική: Γιώργος Μουζάκης, 1996

2018

  • Αγάπες μου παλιές, Μουσική: Χρήστος Νικολόπουλος / Ερμηνεία: Πίτσα Παπαδοπούλου (3 τραγούδια /12), 2018

45 στροφές

1959

  • Το μικρός μας το καλύβι / Καημένο Κολωνάκι, Μουσική: Νίκυ Γιάκοβλεφ / Ερμηνεία: Μαίρη Λω, 1959

1960

  • Καλή αντάμωση, Μουσική: Νίκυ Γιάκοβλεφ / Ερμηνεία: Τζένη Βάνου (& Το πρώτο χελιδόνι), 1960

1961

  • Κάποιο μάτι μάς εμάτιασε, Μουσική: Λέανδρος / Ερμηνεία: Δημήτρης Μπαξεβανάκης (& Παντού σε βλέπω), 1961
  • Το κόκκινο φεγγάρι / Τρεις κοπέλες, Μουσική: Ανδρέας Χατζηαποστόλου / Ερμηνεία: Μαίρη Λω, 1961
  • Βυσσινόκηπος, Μουσική: Νίκυ Γιάκοβλεφ / Ερμηνεία: Μαίρη Λω (& Αγαπώ την Αθήνα), 1961
  • Παίξε μπαλαλάικα / Άσπρη μέρα δεν θα δω, Μουσική: Νίκυ Γιάκοβλεφ / Ερμηνεία: Μαίρη Λω-Τρίο Μπελκάντο (1ο), Μαίρη Λω (2ο), 1961

1962

  • Βαριέμαι / Τρίγωνα, Μουσική: Νίκυ Γιάκοβλεφ / Ερμηνεία: Μαίρη Λω, 1962

1963

  • Θα φύγω πια, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Πάνος Τζανετής (& Οι ελπίδες), 1963

1964

  • Η κατηφόρα, Μουσική: Βασίλης Βασιλειάδης / Ερμηνεία: Καίτη Γκρέυ (& Πού θα πας πού θα πας), 1964
  • Δρόμος δίχως σύνορα / Στην πόρτα σου, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Στέλιος Καζαντζίδης-Μαρινέλλα, 1964
  • Από τα σπίτια τα ψηλά / Κι αν χώρισαν οι δρόμοι μας, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Βαγγέλης Περπινιάδης-Ρία Νόρμα, 1964
  • Κάθε λιμάνι και καημός, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Καίτη Μπελίντα (& Το αίμα της καρδιάς μου), 1964
  • Γιατί αργείς, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Καίτη Μπελίντα (& Μικρό σταυρό σού κρέμασα), 1964
  • Το παιδάκι μας λυπήσου / Σε ποιο λιμάνι άραξες, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Βαγγέλης Περπινιάδης-Ρία Νόρμα, 1964

1965

  • Σήμερα / Γλέντα-γλέντα πίνε, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Δημήτρης Μπαξεβανάκης, 1965
  • Γλυκοχαράζει / Πότε στην άσφαλτο θα βγούμε, Μουσική: Στέλιος Ζαφειρίου / Ερμηνεία: Πάνος Τζανετής, 1965
  • Το δειλινό που σ’ έχασα / Ποιος φταίει, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Καίτη Μπελίντα, 1965
  • Δυο καρδιές να είχα / Κι όμως μετάνιωσα, Μουσική: Βασίλης Βασιλειάδης / Ερμηνεία: Βαγγέλης Περπινιάδης-Ρία Νόρμα, 1965
  • Μες στην μπόρα μες στον ήλιο / Να φύγω-να φύγω, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Στέλιος Καζαντζίδη-Μαρινέλλα, 1965
  • Κλείσε τα μάτια σου καρδιά μου, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Μαρινέλλα (& Φτωχόπαιδο), 1965
  • Χαμογέλασε πατέρα / Έλα-έλα, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Ζωή Φυτούση, 1965
  • Είν’ η ζωή πολύ μικρή, Μουσική: Γεράσιμος Λαβράνος / Ερμηνεία: Γιάννης Βογιατζής-Λίτσα Σακελλαρίου (& Δεν αγαπώ),1965
  • Για μένα βράδιασε / Στον Πειραιά-στον Πειραιά, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Γιάννης Πουλόπουλος-Ελένη Κλάδη, 1965
  • Γιατί αργείς-γιατί αργείς, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Σούλα Μπιρμπίλη, 1965
  • Όλα τελειώσαν εχθές / Ποια χέρια σε χαϊδεύουν, Μουσική: Βασίλης Βασιλειάδης / Ερμηνεία: Πέτρος Αναγνωστάκης-Λίτσα Διαμάντη (1ο), Πέτρος Αναγνωστάκης-Λίτσα Διαμάντη-Χρηστάκης (2ο), 1965
  • Με ξέχασες-με ξέχασες, Μουσική: Βασίλης Βασιλειάδης / Ερμηνεία: Πέτρος Αναγνωστάκης-Ρούλα Καλάκη (& Κάθε σου επιθυμία), 1965

1966

  • Μπορεί / Σε περιμένω, Μουσική: Γιώργος Μουζάκης / Ερμηνεία: Άντζελα Ζήλεια, 1966
  • Θεσσαλονίκη μάνα μου, Μουσική: Χάρης Λεμονόπουλος / Ερμηνεία: Νίκος Ξανθόπουλος (& Τα πορτοκάλια), 1966
  • Έφυγε-έφυγε / Δε σε πιστεύω, Μουσική: Βασίλης Βασιλειάδης / Ερμηνεία: Στέλιος Καζαντζίδης-Λίτσα Διαμάντη, 1966
  • Με χτυπάει βροχή κι αγιάζι / Πες μου-πες μου τι να κάνω, Μουσική: Βασίλης Βασιλειάδης / Ερμηνεία: Βαγγέλης Περπινιάδης-Ρία Νόρμα, 1966
  • Όσα γράμματα κι αν μάθεις / Αγάπη κι εγωισμός, Μουσική: Χάρης Λεμονόπουλος / Ερμηνεία: Δούκισσα, 1966
  • Είσαι ο άνθρωπος που περιμένω / Σαράντα μέρες, Μουσική: Τόλης Βοσκόπουλος / Ερμηνεία: Καίτη Γκρέυ, 1966
  • Αδικημένη μου καρδιά / Στα πρώτα βήματα, Μουσική: Χάρης Λεμονόπουλος / Ερμηνεία: Δούκισσα, 1966
  • Απόψε χάνω μια ψυχή / Κλείσε τα μάτια σου καρδιά μου, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Μαρινέλλα-Μάριος (1ο), Μαρινέλλα (2ο), 1966
  • Κάθε σπίτι κι ένα δράμα / Κλαις-κλαις, Μουσική: Χάρης Λεμονόπουλος / Ερμηνεία: Πάνος Τζανετής, 1966
  • Σήμερα έκλαψα εγώ / Το σπίτι μας ερήμωσε, Μουσική: Χάρης Λεμονόπουλος / Ερμηνεία: Πάνος Τζανετής-Μαρία Μπογιοπούλου, 1966
  • Σάββατο δειλινό / Η παρέα λιγοστεύει, Μουσική: Χάρης Λεμονόπουλος / Ερμηνεία: Νίκος Ξανθόπουλος (1ο), Νίκος Ξανθόπουλος-Μαρία Μπογιοπούλου (2ο), 1966
  • Άνθρωποι άνθρωποι / Στο τέρμα μας θα φτάσουμε, Μουσική: Χάρης Λεμονόπουλος / Ερμηνεία: Νίκος Ξανθόπουλος (1ο), Νίκος Ξανθόπουλος-Μαρία Μπογιοπούλου (2ο), 1966
  • Θεσσαλονίκη μάνα μου, Μουσική: Χάρης Λεμονόπουλος / Ερμηνεία: Νίκος Ξανθόπουλος-Μαρία Μπογιοπούλου (& Χωρίς τον ξενοδόχο λογαριάζαμε), 1966
  • Πίνω νερό στ’ όνομά σου, Μουσική: Βασίλης Βασιλειάδης, Ερμηνεία: Πέτρος Αναγνωστάκης-Μάριος (& Με περιφρονείς), 1966
  • Καρδιές που χώρισαν / Της Άρτας το γεφύρι, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Μπάμπης Τσετίνης-Λίτσα Διαμάντη, 1966
  • Κατηγορώ-κατηγορώ / Πλήγωσέ με, Μουσική: Βασίλης Βασιλειάδης / Ερμηνεία: Μάνος Παπαδάκης-Μάριος (1ο), Μάνος Παπαδάκης (2ο), 1966
  • Από τα σπίτια τα ψηλά / Κι αν χώρισαν οι δρόμοι μας, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Βαγγέλης Περπινιάδης-Ρία Νόρμα, 1966

1967

  • Και τι θα γίνω μοναχός, Μουσική: Γιώργος Ζαμπέτας / Ερμηνεία: Πάνος Τζανετής (& Μέσα στο γλυκοχάραμά), 1967
  • Σκέφτομαι να σε μαλώσω, Μουσική: Βασίλης Βασιλειάδης / Ερμηνεία: Δημήτρης Ευσταθίου-Λίτσα Διαμάντη-Μάνος Παπαδάκης (& Μαύρος καπνός), 1967
  • Η γκρίζα γάτα / Όσοι φίλοι μ’ αγαπάνε, Μουσική: Βασίλης Βασιλειάδης / Ερμηνεία: Δημήτρης Ευσταθίου-Μάνος Παπαδάκης-Λίτσα Διαμάντη (1ο), Δημήτρης Ευσταθίου-Μάνος Παπαδάκης-Λίτσα Διαμάντη (2ο), 1967
  • Αν σε μαλώνει η μάνα σου / Θα τα κάψω τα λεφτά μου, Μουσική: Βασίλης Βασιλειάδης / Ερμηνεία: Μάνος Παπαδάκης, 1967
  • Να ’χα τη χάρη σας βουνά / Εγώ πονώ και συ γελάς, Μουσική: Βασίλης Βασιλειάδης / Ερμηνεία: Βαγγέλης Περπινιάδης, 1967
  • Η δική σου αγάπη / Σαν νυχτερίδα περπατώ, Μουσική: Βασίλης Βασιλειάδης / Ερμηνεία: ΜπάμπηςΤσετίνης-Πόπη Πόλυ (1ο), Πόπη Πόλυ-Μάνος Παπαδάκης (2ο), 1967
  • Στου Χαροκόπου και στην Καλλιθέα / Με ποιο δικαίωμα, Μουσική: Βασίλης Βασιλειάδης / Ερμηνεία: Μάνος Παπαδάκης-Δημήτρης Ευσταθίου-Λίτσα Διαμάντη (1ο), Μπάμπης Τσετίνης-Μάνος Παπαδάκης-Λίτσα Διαμάντη (2ο), 1967
  • Είμαι κι εγώ αμαρτωλός / Η καρδιά της μάνας, Μουσική: Νάκης Πετρίδης / Ερμηνεία: Στέλιος Καζαντζίδης, 1967
  • Μη μου λέτε γι’ αυτή / Τα γλυκά που ψώνισα, Μουσική: Νάκης Πετρίδης / Ερμηνεία: Στέλιος Καζαντζίδης, 1967
  • Φοβήθηκες τη φτώχεια μου / Ώρα καλή, Μουσική: Βασίλης Βασιλειάδης / Ερμηνεία: Μπάμπης Τσετίνης (1ο), Μπάμπης Τσετίνης-Πόπη Πόλυ (2ο), 1967
  • Ίσως γελάστηκα κι εγώ / Έχω μια στεναχώρια, Μουσική: Βασίλης Βασιλειάδης / Ερμηνεία: Μάνος Παπαδάκης-Πόπη Πόλυ (1ο), Μάνος Παπαδάκης-Χρήστος Ταξίδης (2ο), 1967
  • Απόψε σ’ έχω στην αγκαλιά μου / Άσε με να ζήσω μοναχός, Μουσική: Χρήστος Νικολόπουλος / Ερμηνεία: Στέλιος Καζαντζίδης-Μαρινέλλα, 1967
  • Ανηφόρες κατηφόρες / Πού να ξενύχταγες εχτές, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Τόλης Βοσκόπουλος-Δούκισσα, 1967
  • Πίσω από τις καλαμιές, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Μαρινέλλα (& Σταλιά-σταλιά), 1967
  • Στου Χαροκόπου και στην Καλλιθέα, Μουσική: Βασίλης Βασιλειάδης /  Ερμηνεία: Γρηγόρης Μπιθικώτσης-Σταμάτης Κόκοτας-Χαρούλα Λαμπράκη,  (& Έντεκα και τέταρτο), 1967
  • Γιώργο που ξέρεις τα πολλά / Δυο φίλοι απ’ το Βόλο, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Θόδωρος Κανακάρης, 1967
  • Το πρώτο βήμα / Κλαίω κάθε Κυριακή, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Μαρινέλλα, 1967
  • Απόψε που θα κλάψω / Στον πιο βαθύ ποταμό, Μουσική: Βασίλης Βασιλειάδης / Ερμηνεία: Λίτσα Διαμάντη-Μάνος Παπαδάκης (1ο), Μάνος Παπαδάκης-Πόπη Πόλυ (2ο), 1967
  • Θεσσαλονίκη μάνα, Μουσική: Χάρης Λεμονόπουλος / Ερμηνεία: Νίκος Ξανθόπουλος (& Τα πορτοκάλια), 1967
  • Άντρα μου λεβεντιά, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Πόλυ Πάνου-Λάμπρος Κωνσταντάρας (& Ο σπαγγοραμμένος), 1967
  • Χιλιάδες αγάπες αξίζεις εσύ / Είμαστε δυο αμαρτωλοί, Μουσική: Βασίλης Βασιλειάδης / Ερμηνεία: Λίτσα Διαμάντη-Μάριος (1ο), Μπάμπης Τσετίνης-Λίτσα Διαμάντη (2ο), 1967
  • Έκανα λάθος / Εγώ περήφανα για σένα μιλάω, Μουσική: Βασίλης Βασιλειάδης / Ερμηνεία: Λίτσα Διαμάντη-Μάνος Παπαδάκης (1ο), Μάνος Παπαδάκης-Λίτσα Διαμάντη (2ο), 1967
  • Γράμματα εγώ δεν ξέρω, Μουσική: Βασίλης Βασιλειάδης / Ερμηνεία: Λίτσα Διαμάντη-Δημήτρης Ευσταθίου-Μάνος Παπαδάκης (& Εκείνη τη Δευτέρα), 1967
  • Βραδιάζει, Μουσική: Βασίλης Βασιλειάδης / Ερμηνεία: Βαγγέλης Περπινιάδης-Ρία Νόρμα (& Βαρβάρα), 1967

1968

  • Έχασα τον άνθρωπό μου / Φίλος ήσουνα στα χείλη, Μουσική: Κώστας Σταματάκης / Ερμηνεία: Δούκισσα, 1968
  • Κάτσε ρε φίλε να σου πω, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Δημήτρης Παπαμιχαήλ, 1968
  • Χαρταετός / Είδα έναν άντρα, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Θόδωρος Κάτσαρης, 1968
  • Στο φρούριο στη Λάρισα / Αγάπες και λουλούδια, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Θόδωρος Κάτσαρης, 1968
  • Απάνω που σε ξέχασα / Στα βράχια της Πειραϊκής, Μουσική: Νάκης Πετρίδης / Ερμηνεία: Στέλιος Καζαντζίδης-Μαρινέλλα, 1968
  • Δεν αλλάζω χαρακτήρα, Μουσική: Βασίλη Βασιλειάδη / Ερμηνεία: Δημήτρης Ευσταθίου-Μάνος Παπαδάκης (& Τσιφτετέλι 1968), 1968
  • Δυο φίλοι απ’ το Βόλο / Γιώργο που ξέρεις τα πολλά, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Δημήτρης Μητροπάνος, 1968
  • Αύριο σε χάνω / Η πιο μεγάλη αμαρτία, Μουσική: Κώστας Σταματάκης / Ερμηνεία: Στέλιος Καζαντζίδης, 1968
  • Εσένα, Μουσική: Γιώργος Μουζάκης / Ερμηνεία: Κλειώ Δενάρδου (& Και σε ψάχνω στον αγέρα), 1968
  • Δυο φίλοι απ’ το Βόλο, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Θόδωρος Κανακάρης-Ρένα Ντάλμα (& Ήτανε Απρίλης μήνας), 1968
  • Ανθισμένες βυσσινιές / Αγριοπερίστερα, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Μαρινέλλα, 1968
  • Θα φτιάξω απ’ το άλφα τη ζωή μου / Το γλυκό ψωμί που τρώω, Μουσική: Βασίλης Βασιλειάδης / Ερμηνεία: Βαγγέλης Περπινιάδης-Ρία Νόρμα, 1968
  • Κάτω στα λεμονάδικα / Παλληκαράκι μου χλωμό, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Μαρινέλλα, 1968
  • Ο Πειραιώτης / Αν είσαι άντρας, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Δούκισσα (1ο), Δούκισσα-Ντίνος Γαλάνης (2ο), 1968
  • Βάρκα στο κύμα / Κι άλλη μια αγάπη χάνω, Μουσική: Χρήστος Μαρτίνος / Ερμηνεία: Δούκισσα, 1968
  • Ο Πειραιώτης, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Δούκισσα (& Ώρα καλή), 1968
  • Παιδικά μου όνειρα, Μουσική: Γιώργος Ζαμπέτας / Ερμηνεία: Δούκισσα (& Πού πας χωρίς αγάπη), 1968
  • Ποιο κακό μάτι μας μάτιασε / Ένας άντρας ξοφλημένος, Μουσική: Χρήστος Νικολόπουλος / Ερμηνεία: Πάνος Ιωαννίδης-Μιμίκα Καζαντζή (1ο), Πάνος Ιωαννίδης (2ο), 1968

1969

  • Απελπισία / Μια φορά αγαπάμε, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Βίκυ Μοσχολιού, 1969
  • Προαισθάνομαι / Αντιγόνη, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Μαρίνα, 1969
  • Ζήτω οι γυναίκες / Στην άμμο γράψαμε την ιστορία μας, Μουσική: Βασίλης Βασιλειάδης / Ερμηνεία: Βαγγέλης Περπινιάδης-Ρία Νόρμα, 1969
  • Θα κόψω το τηλέφωνο / Κι οι άνδρες κλαίνε, Μουσική: Βασίλης Βασιλειάδης / Ερμηνεία: Στέλιος Καζαντζίδης-Λίτσα Διαμάντη (1ο), Στέλιος Καζαντζίδης (2ο), 1969
  • Ο επιπόλαιος / Λείπει εκείνη, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Γιάννης Καλατζής, 1969
  • Κλαίω κάθε Κυριακή, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Μαριάννα Χατζοπούλου (& Τι έχεις κόρη μου και κλαις), 1969
  • Υποψία / Το μωρό μου, Μουσική: Βασίλης Βασιλειάδης / Ερμηνεία: Στέλιος Καζαντζίδης-Λίτσα Διαμάντη, 1969
  • Η ζωή / Γειτονιές, Μουσική: Γιώργος Ζαμπέτας / Ερμηνεία: Θόδωρος Κάτσαρης, 1969
  • Η αγάπη μάς χωρίζει, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Γιάννης Καλατζής-Λίτσα Διαμάντη (& Αγάπη μου περαστική), 1969
  • Ποιος είν’ αυτός, Μουσική: Γιώργος Ζαμπέτας / Ερμηνεία: Μαρινέλλα (& Όταν σημάνει εσπερινός), 1969
  • Η αγάπη μάς χωρίζει / Αγία Λεούσα, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Γιάννης Καλατζής-Λίτσα Διαμάντη, 1969
  • Σου απαγορεύω να μ’ αγαπάς / Με τις απαιτήσεις που ’χεις, Μουσική: Βασίλης Βασιλειάδης / Ερμηνεία: Βαγγέλης Περπινιάδης-Ρία Νόρμα (1ο), Αντώνης Γουγούσης-Μίμης Ανδριάνος-Φωτούλα (2ο), 1969
  • Χτύπα με κι εσύ / Και σ’ το ’λεγα Χρηστάκη μου, Μουσική: Χρήστος Νικολόπουλος / Ερμηνεία: Λίτσα Διαμάντη, 1969
  • Ο αδίστακτος, Μουσική: Βασίλης Βασιλειάδης / Ερμηνεία: Καίτη Αμπάβη (& Αγανάκτησα), 1969
  • Η χθεσινή μου η μνηστή / Ο συμβιβασμός, Μουσική: Βασίλης Βασιλειάδης / Ερμηνεία: Τόλης Βοσκόπουλος, 1969
  • Στο φρούριο στη Λάρισα, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Θόδωρος Κάτσαρης (& Απόψε αντάμωσα το χάρο) 1969
  • Φύτεψα στην πέτρα / Την καταράστηκα, Μουσική: / Ερμηνεία: Καίτη Αμπάβη (1ο), Μάνος Παπαδάκης-Καίτη Αμπάβη-Βασίλης Βασιλειάδης (2ο), 1969
  • Μάνα, φτώχεια και χήρα, Μουσική: Στέλιος Καζαντζίδης & Νάκης Πετρίδης / Ερμηνεία: Γιάννης Ντουνιάς (& Ήρθες στον ύπνο μου και χθες), 1969
  • Τον αγαπώ-τον αγαπώ / Παιδί μου μοσχομύριστο, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Βίκυ Μοσχολιού, 1969
  • Απελπισία / Μια φορά αγαπάμε, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Βίκυ Μοσχολιού, 1969
  • Τον αγαπώ-τον αγαπώ, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Βίκυ Μοσχολιού (& Αστέρι), 1969
  • Τον χώρισα-τον χώρισα, Μουσική: Γιώργος Ζαμπέτας / Ερμηνεία: Δούκισσα (& Ο σταυρός), 1969
  • Ο δρόμος ο αμαρτωλός, Μουσική: Γιώργος Ζαμπέτας / Ερμηνεία: Δούκισσα (& Η μοντέρνα η Αθήνα), 1969

1970

  • Το Μοναστηράκι / Απόψε κάποιος δεν θα ‘ρθει, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Σταμάτης Κόκοτας, 1970
  • Ο μπάρμπα Αντρέας / Για να γίνω εγώ κυρία, Μουσική: Βασίλης Βασιλειάδης / Ερμηνεία: Βασίλης Βασιλειάδης-Λίτσα Διαμάντη-Περικλής (1ο), Λίτσα Διαμάντη (2ο), 1970
  • Η αγάπη δεν πουλιέται / Το αθώο φιλί, Μουσική: Χρήστος Νικολόπουλος / Ερμηνεία: Βούλα Πάλλα, 1970
  • Η αγάπη μας χωρίζει / Κυρά Γιώργαινα, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Γιάννης Καλατζής-Λίτσα Διαμάντη, 1970
  • Μια γυναίκα, μια αγάπη, μια ζωή, Μουσική: Γιώργος Μαλλίδης / Ερμηνεία: Τόλης Βοσκόπουλος (& Πριγκίπισσα της γειτονιάς), 1970
  • Αποκλείεται / Η μόνιμη, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Τόλης Βοσκόπουλος, 1970
  • Έρχεται ο αγαπημένος μου / Έλα-έλα στα Πατήσια, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Βίκυ Μοσχολιού, 1970
  • Σ’ ευχαριστώ-σ’ ευχαριστώ / Σε μια γωνιά-σε μια στροφή, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Βίκυ Μοσχολιού, 1970
  • Μεσάνυχτα και κάτι / Το Αιγάλεω, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Βίκυ Μοσχολιού, 1970
  • Μ’ εκδικήθηκε / Ο ρόλος ο δεύτερος, Μουσική: Βασίλης Βασιλειάδης / Ερμηνεία: Τόλης Βοσκόπουλος, 1970
  • Η γραβάτα που φοράω / Γιατί να γυρίσεις, Μουσική: Χρήστος Νικολόπουλος / Ερμηνεία: Γιώργος Ταλιούρης, 1970
  • Ο Σταμούλης ο λοχίας / Η Μυτιληνιά, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Γιάννης Καλατζής-Λίτσα Διαμάντη, 1970
  • Φίλε μου καλέ / Τ’ αγριολούλουδο, Μουσική: Χρήστος Νικολόπουλος / Ερμηνεία: Στέλιος Καζαντζίδης-Πίτσα Παπαδοπούλου, 1970
  • Αυτός είσαι / Ποιος θα κλάψει τελευταίος, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Βάκια Βάλβη (1ο), Βάκια Βάλβη-Μίμης Ράπτης (2ο), 1970
  • Ο σαραντάρης / Στα χαμηλωμένα φώτα, Μουσική: Βασίλης Βασιλειάδης / Ερμηνεία: Γιάννης Πάριος (1ο), Λίτσα Διαμάντη- Βασίλης Βασιλειάδης (2ο), 1970
  • Δεν υπάρχει ευτυχία / Ένας φίλος, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Λίτσα Διαμάντη-Γιάννης Πάριος, 1970
  • Και στο ’λεγα Χρηστάκη, Μουσική: Χρήστος Νικολόπουλος / Ερμηνεία: Λίτσα Διαμάντη (& Συγχωρήστε το απόψε το παιδί), 1970
  • Η ατίθαση, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Ελένη Ροδά (& Εμένα πάντα θ’ αγαπάς), 1970
  • Όλοι είμαστε διαβάτες / Οι δύο αγάπες, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Έφη Καρρά (1ο), Γιάννης Πάριος (2ο), 1970
  • Την καταράστηκα / Φύτεψα στην πέτρα, Μουσική: Βασίλης Βασιλειάδης / Ερμηνεία: Μάνος Παπαδάκης, Καίτη Αμπάβη, Βασίλης Βασιλειάδης (1ο), Καίτη Αμπάβη (2ο), 1970
  • Όταν πίνει μια γυναίκα / Περιεχόμενο δεν έχεις, Μουσική: Βασίλης Βασιλειάδης / Ερμηνεία: Χάρις Αλεξίου (1ο), Μπάμπης Τσετίνης-Πίτσα Παπαδοπούλου (2ο), 1970
  • Ίσως γελάστηκα, Μουσική: Βασίλης Βασιλειάδης / Ερμηνεία: Μάνος Παπαδάκης-Πίτσα Παπαδοπούλου (& Στου βουνού την ερημιά), 1970
  • Κάποια αγάπη / Δεν πουλιέμαι εγώ, Μουσική: Χρήστος Νικολόπουλος / Ερμηνεία: Μάνος Παπαδάκης-Πίτσα Παπαδοπούλου, 1970
  • Στην οδό Αριστοτέλους / Απόψε στις οκτώ, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Γιάννης Πάριος (1ο), Καίτη Αμπάβη (2ο), 1970
  • Απογοήτευση / Χάρτινο καράβι, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Φίλιππος Νικολάου, 1970
  • Η ατζέντα, Μουσική: Γιώργος Μαλλίδης / Ερμηνεία: Τόλης Βοσκόπουλος (& Μη λυπάσαι), 1970
  • Ο επιπόλαιος, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Μάριος (& Πού πας χωρίς αγάπη), 1970

1971

  • Ο καπετάνιος της ζωής / Ο ρεμπελιάς, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Γιάννης Καλατζής, 1971
  • Αφιλότιμη γυναίκα αγαπώ / Το μηδενικό (Το άγραφο χαρτί), Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Γιάννης Καλατζής-Λίτσα Διαμάντη, 1971
  • Πληγωμένο μου σπουργίτι / Ο θάνατος του ποιητή, Μουσική: Απόστολος Καλδάρας / Ερμηνεία: Γιώργος Νταλάρας, 1971
  • Τα μελιτζανιά τα μάτια / Αύριο πρωί, Μουσική: Απόστολος Καλδάρας / Ερμηνεία: Γιώργος Νταλάρας, 1971
  • Την εγκατέλειψα / Πάρτε με χελιδονάκια, Μουσική: Απόστολος Καλδάρας / Ερμηνεία: Τόλης Βοσκόπουλος, 1971
  • Η παγίδα / Μείνε σου ζητώ, Μουσική: Χρήστος Νικολόπουλος / Ερμηνεία: Νίκη Ζωγράφου, 1971
  • Ένα ρεμπέτικο τραγούδι (Και ντράγκα ντρουγκ ο μπαγλαμάς) / Στη Βάρκιζα, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Λίτσα Διαμάντη-Ντίνος Ραζής, 1971
  • Δώδεκα είναι η ώρα / Βάι-βάι, Μουσική: Βασίλης Βασιλειάδης / Ερμηνεία: Δώρος Γεωργιάδης-Στέλλα Χρυσικοπούλου (1ο) / Γιάννης Πάριος (2ο), 1971
  • Τι κρίμα / Αννούλα, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Γιάννης Πάριος, 1971
  • Το τέταρτο ουίσκι/ Μου τη βούλιαξε τη βάρκα, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Μπάμπης Τσετίνης-Πίτσα Παπαδοπούλου (1ο) / Γιάννης Καλατζής-Πίτσα Παπαδοπούλου (2ο), 1971
  • Ο Βασίλης / Μη μου τον κατηγορείτε, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Δούκισσα, 1971
  • Τα βάσανα δεν λέγονται / Μάνα μου δε σ’ άκουσα, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Γιώργος Νταλάρας, 1971
  • Στήριγμά μου τελευταίο / Θα το κάψω το αμάξι, Μουσική: Απόστολος Καλδάρας / Ερμηνεία: Λίτσα Διαμάντη-Γιάννης Πάριος (1ο) / Γιάννης Καλατζής-Πίτσα Παπαδοπούλου (2ο), 1971
  • Κοινωνία-κοινωνία / Μη με περιμένεις, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Γιάννης Καλατζής, 1971
  • Το πέτσινο σακάκι / Η λεύκα, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Μαρινέλλα, 1971
  • Παιδάκι δίχως μάνα / Κάτω απ’ την τριανταφυλλιά, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Χρήστος Εμμανουήλ, 1971
  • Τα χιλιάρικα δεν έχουνε ψυχή / Όλο το φιλοσοφώ, Μουσική: Βασίλης Βασιλειάδης / Ερμηνεία: Μάνος Παπαδάκης-Κ. Μαράκη, 1971
  • Είμαι μια περίπτωση, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Μπάμπης Τσετίνης (& Το συμβούλιο), 1971
  • Θα πιω και το γυαλί / Και το παιδί όταν με δει, Μουσική: Απόστολος Καλδάρας / Ερμηνεία: Γιάννης Πάριος (1ο), Λίτσα Διαμάντη (2ο), 1971

1972

  • Τον καταράστηκα να με θυμάται / Ανέστη-Ανέστη, Μουσική: Λυκούργος Μαρκέας / Ερμηνεία: Λίτσα Διαμάντη, 1972
  • Τι του ‘χω κάνει του παιδιού / Είμαι αδιόρθωτη, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Δούκισσα, 1972
  • Μην κλαις καλέ μου / Αχ Θεέ μου, Φωτεινή Μαυράκη, Μουσική: Χρήστος Νικολόπουλος (1ο), Στέλιος Καζαντζίδης (2ο), 1972
  • Μας διέταξε η μοίρα / Περίμενέ με, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Κωστής Χρήστου-Βούλα Γκίκα (1ο), Κωστής Χρήστου (2ο), 1972
  • Να ‘μουνα ένα κοχύλι / Καρδιά μου αγάπησες διπλά, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Κωστής Χρήστου, 1972
  • Έσβησε το κερί, Μαρία / Πότε θα φανεί, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Γρηγόρης Μπιθικώτσης, 1972
  • Γιατί με ειρωνεύεστε / Πάμε για ύπνο Κατερίνα, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Γιάννης Πάριος, 1972
  • Δεν με ξέρεις, δεν με είδες / Τίκι τάκα, Μουσική: Λυκούργος Μαρκέας / Ερμηνεία: Γιάννης Καλατζής, 1972
  • Πάνω στου τοίχου το καρφί /  Μαυρομάνικο μαχαίρι, Μουσική: Απόστολος Καλδάρας / Ερμηνεία: Στέλιος Καζαντζίδης, 1972
  • Σε δοκίμασα ποια είσαι / Κυριακή στην Κηφισσιά, Μουσική: Χρήστος Νικολόπουλος / Ερμηνεία: Πάνος Ιωαννίδης, 1972
  • Πάμε για ύπνο Κατερίνα / Χωρίς φιλί κι αντίο, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Γιάννης Πουλόπουλος, 1972
  • Να πας να πεις στον κύριο / Από σένα εξαρτάται, Μουσική: Λυκούργος Μαρκέας / Ερμηνεία: Τόλης Βοσκόπουλος, 1972
  • Ξύπνα Σωτήρη / Κοκκινιωτάκι-μελανουράκι, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Γιάννης Λεφέρης, 1972
  • Τα καράβια μας / Για τα μάτια σου αν κλάψω, Μουσική: Γιώργος Κριμιζάκης / Ερμηνεία: Γιάννης Πετρόπουλος, 1972
  • Σ’ έχω ανάγκη πολύ / Να ‘ταν η μέρα μια στιγμή, Μουσική: Γιώργος Κριμιζάκης / Ερμηνεία: Γιάννης Πετρόπουλος, 1972
  • Δεν ήτανε συνήθειά μου / Της νύχτας μουσαφίρης, Μουσική: Γιώργος Κριμιζάκης / Ερμηνεία: Ρένα Κουμιώτη, 1972
  • Νύχτα στάσου / Είμαι απ’ τη Θεσσαλονίκη, Μουσική: Χρήστος Νικολόπουλος / Ερμηνεία: Λίτσα Διαμάντη, 1972
  • Κλάψε-κλάψε / Ο Παντελής ο ρεμπελιάς, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Γιάννης Λεφέρης, 1972
  • Μες στου Βοσπόρου τα στενά / Ο μαρμαρωμένος βασιλιάς, Μουσική: Απόστολος Καλδάρας / Ερμηνεία: Γιώργος Νταλάρας (1ο), Χάρις Αλεξίου (2ο), 1972
  • Δεν υπάρχει ευτυχία, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Λίτσα Διαμάντη (& Χασάπικο Σαράντα), 1972
  • Πώς το ‘κανα Θεέ μου / Ανησυχώ-ανησυχώ, Μουσική: Λυκούργος Μαρκέας / Ερμηνεία: Τόλης Βοσκόπουλος, 1972
  • Δεκαεννέα-δεκαεννέα / Τα ναυάγια της ζωής, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Γρηγόρης Μπιθικώτσης, 1972

1973

  • Ήρθα σαν άντρας / Θα σε θυμάμαι, Μουσική: Γιάννης Σπανός / Ερμηνεία: Γιάννης Πάριος, 1973
  • Μες στου Βοσπόρου τα στενά, Μουσική: Απόστολος Καλδάρας / Ερμηνεία: Γιώργος Νταλάρας (& Ο χάρος βγήκε παγανιά), 1973
  • Ρίξε άγκυρα / Κουτοπόνηρο, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Σταμάτης Κόκοτας, 1973
  • Απ’ τα ψηλά πατώματα / Τώρα μην κλαις, Μουσική: Χρήστος Νικολόπουλος / Ερμηνεία: Στέλιος Καζαντζίδης, 1973
  • Πινακωτή-πινακωτή / Κόσμε γιατί, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Μαίρη Μαράντη, 1973
  • Έτσι είν’ η ζωή παππούλη / Καινούρια αγάπη μου, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Γιάννης Καλατζής, 1973
  • Παραμυθάκια λέγαμε / Ο καπετάνιος της ζωής, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Γιάννης Καλατζής, 1973
  • Μουσαφίρισσες / Σήμερα εδώ, αύριο εκεί, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Τόλης Βοσκόπουλος (1ο), Τόλης Βοσκόπουλος-Μαρία Ρωμανού (2ο), 1973
  • Πώς να τραγουδήσω τώρα / Αγανάκτησα, Μουσική: Λυκούργος Μαρκέας / Ερμηνεία: Γιάννης Πάριος, 1973
  • Είναι μικρός ο κόσμος Μάρω / Καράβι δεν βουλιάζει, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Λευτέρης Μυτιληναίος, 1973
  • Το προσκλητήριο / Πάει-πάει μανούλα μου, Μουσική: Τάκης Σούκας / Ερμηνεία: Χάρις Αλεξίου, 1973
  • Πάει πάει πάει μανούλα μου / Μια του κλέφτη, Μουσική: Τάκης Σούκας / Ερμηνεία: Χαρούλα Λαμπράκη, 1973
  • Καλά περνάμε / Στάθης Κοντώσης, Μουσική: Γιώργος Κριμιζάκης / Ερμηνεία: Μιχάλης Βιολάρης, 1973
  • Σταύρωσε το προσκεφάλι σου / Ανάμνησή μου μακρινή, Μουσική: Ανδρέας Χατζηαποστόλου / Ερμηνεία: Δώρος Γεωργιάδης, 1973
  • Πήρε φωτιά το Κορδελιό, Μουσική: Απόστολος Καλδάρας / Ερμηνεία: Χάρις Αλεξίου (& Δεν καταλαβαίνω τίποτα), 1973
  • Ένας κερδίζει ο άλλος χάνει / Παριανή γαλανομάτα, Μουσική: Μίμης Πλέσσας / Ερμηνεία: Γιάννης Πάριος, 1973
  • Απαντήστε μου / Μας μάτιασαν-μας μάτιασαν, Μουσική: Λυκούργος Μαρκέας / Ερμηνεία: Λίτσα Διαμάντη, 1973
  • Δεν επιτρέπεται / Ο τύπος ο μυστήριος, Μουσική: Βασίλης Βασιλειάδης / Ερμηνεία: Λίτσα Διαμάντη, 1973
  • Εδώ να μείνουμε / Ανάψτε πράσινα κεριά, Μουσική: Χρήστος Νικολόπουλος / Ερμηνεία: Λίτσα Διαμάντη, 1973
  • Εγώ τον χώρισα, Μουσική: Ανδρέας Χατζηαποστόλου / Ερμηνεία: Καίτη Αμπάβη (& Καπετάν Σορόκο γεια σου), 1973
  • Πάει ο καιρός, πάει ο καιρός / Ο διαβάτης, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Γιάννης Ντουνιάς-Βούλα Γκίκα, 1973

1974

  • Πήρε τη ζωή μου / Πατησίων και Στουρνάρα / Κέρνα-κέρνα, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός (1ο & 2ο), Στέλιος Ζαφειρίου (3ο) Ερμηνεία: Τόλης Βοσκόπουλος (1ο & 3ο), Μαρινέλλα (2ο) (& Εγώ κι εσύ), 1974
  • Βρήκα άλλη / Μια προσευχή, Ερμηνεία: Λάκης Αλεξάνδρου / Μουσική: Λάκης Αλεξάνδρου (1ο), Tom Jones (2o), 1974
  • Φεύγει ο χρόνος και περνά / Αυτός αυτός, Μουσική: Αλέκος Χρυσοβέργης / Ερμηνεία: Λίτσα Σακελλαρίου, 1974
  • Βάλε μου να πιω / Εγώ για το χατίρι σου, Μουσική: Βασίλης Βασιλειάδης / Ερμηνεία: Κώστας Καρουσάκης, 1974
  • Είπα ξείπα / Φιλώ σταυρό, Μουσική: Γιάννης Σπανός / Ερμηνεία: Γιάννης Καλατζής, 1974
  • Αν σε βρω / Μια φιλόδοξη γυναίκα, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Στράτος Διονυσίου (1ο) / Στράτος Διονυσίου-Λιζέττα Νικολάου (2ο), 1974
  • Τι παράπονα είχες / Ρία-Ρία-Ρο, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Κωστής Χρήστου, 1974
  • Πάει κι αυτός / Ο ανεπιθύμητος, Μουσική: Χρήστος Νικολόπουλος  / Ερμηνεία: Στέλιος Καζαντζίδης, 1974
  • Εγώ είμ’ εγώ, Μουσική: Δήμος Μούτσης / Ερμηνεία: Βίκυ Μοσχολιού (& Στην πόρτα του παράδεισου), 1974
  • Μετάνιωσες / Μια γυναίκα έφυγε, Μουσική: Στέλιος Καζαντζίδης-Χρήστος Νικολόπουλος / Ερμηνεία: Στέλιος Καζαντζίδης, 1974
  • Οι υπάλληλοι / Σταμάτησαν τα ρολόγια, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Λευτέρης Μυτιληναίος, 1974
  • Γειτονιά μου παιδική / Άσπρα θα φορέσω, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Γιάννης Καλατζής, 1974
  • Απαντήστε μου, Μουσική: Λυκούργος Μαρκέας / Ερμηνεία: Γεωργία Λόγγου (& Πού θα πάει πού θα βγει), 1974
  • Γιατί δεν έρχεσαι / Δεν πειράζει, Μουσική: Στέλιος Ζαφειρίου / Ερμηνεία: Τόλης Βοσκόπουλος (1ο), Τόλης Βοσκόπουλος-Βάσω Κυριαζή (2ο), 1974
  • Τι σημασία / Παναγιά μου-Παναγιά μου, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Λίτσα Διαμάντη, 1974

1975

  • Μίλα Καίτη / Βροχή, αγάπη και φιλιά, Μουσική: Νίκος Ιγνατιάδης / Ερμηνεία: Κωστής Χρήστου, 1975
  • Ποτέ δεν σε ξεχνώ / Έρχονται στιγμές, Μουσική: C. Morgan (1ο), Στέλιος Ζαφειρίου (2ο) / Ερμηνεία: Γιάννης Πάριος, 1975
  • Ούτε συζήτηση / Μείνε δίπλα μου Μαρία, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Γιάννης Πάριος, 1975
  • Ένα τηλεφώνημα, Μουσική: Βασίλης Βασιλειάδης / Ερμηνεία: Αννούλα Βασιλείου (& Μη μου μιλάτε), 1975
  • Κοσμά-κοσμάκη / Δεν θα υποκύψω, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Αννούλα Βασιλείου, 1975
  • Πληθύνανε οι άνθρωποι / Χαλιμά, Μουσική: Νίκος Ιγνατιάδης-Λάκης Αλεξάνδρου / Ερμηνεία: Λάκης Αλεξάνδρου, 1975
  • Πώς το λένε, Μουσική: Βασίλης Βασιλειάδης / Ερμηνεία: Χάρις Αλεξίου (& Δημητρούλα μου), 1975
  • Κέρνα-κέρνα / Δώσε μου Θεέ μου, Μουσική: Στέλιος Ζαφειρίου / Ερμηνεία: Τόλης Βοσκόπουλος (1ο), Τόλης Βοσκόπουλος-Μαρινέλλα (2ο), 1975
  • Με βρίσανε-με δείρανε / Περίπτωσή μου, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Καίτη Αμπάβη, 1975
  • Χάλασε ο κόσμος / Προτού να σε γνωρίσω, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Σπύρος Σερεμέτης, 1975
  • Μου την έχει δώσει / Φταίει μα συγχώρα την, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Γιάννης Ντουνιάς, 1975

1976

  • Κάψτε, κάψτε την καρδιά μου / Πέντε πάνω, πέντε κάτω, Μουσική: Χρήστος Νικολόπουλος / Ερμηνεία: Στέλιος Καζαντζίδης, 1976
  • Όνειρα, Ερμηνεία: Δάκης (& Τι ντροπή), 1976
  • Τώρα πια / Συμβιβασμούς δεν κάνω, Μουσική: A. Barrirere (1ο), C. Chazal-M. Magluilo (2ο) / Ερμηνεία: Γιάννης Πάριος, 1976
  • Ούτε και σήμερα / Κι αν γελάω είναι ψέμα, Μουσική: Στέλιος Ζαφειρίου / Ερμηνεία: Γιάννης Πάριος, 1976

1977

  • Ποτέ δεν είναι αργά, Μουσική: Γιάννης Σπανός / Ερμηνεία: Γιάννης Πάριος (& Καμία μα καμία), 1977
  • Είμαι καλά βρε ζωή / Μη φεύγεις μη, Μουσική: P. Cartner-P. Delanoe-Cl. Lemesle (1ο), M. Mallory-J. Renard (2ο) / Ερμηνεία: Γιάννης Πάριος, 1977
  • Αν μ’ έχεις βαρεθεί, Μουσική: Γιάννης Σπανός / Ερμηνεία: Γιάννης Πάριος (& Αύριο), 1977

45 στροφές (χωρίς χρονολογία έκδοσης)

  • Έχω ελαττώματα, Μουσική: Χρήστος Νικολόπουλος / Ερμηνεία: Μίμης Παπαϊωάννου (& Σαν πουλί κυνηγημένο)
  • Πολύ αργά / Σ’ αγαπώ-σ’ αγαπώ, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Γιάννης Πουλόπουλος-Ελένη Κλάδη
  • Πού θα πας-πού θα πας / Η κατηφόρα, Μουσική: Βασίλης Βασιλειάδης  / Ερμηνεία: Πάνος Γαβαλάς-Ρία Κούρτη (1ο) / Καίτη Γκρέυ (2ο)
  • Θα τα κάψω τα λεφτά μου, Μουσική: Βασίλη Βασιλειάδη / Ερμηνεία: Δημήτρης Ορφανίδης-Ανθούλα Μπουζάνη (& Ρολόι-κομπολόι)
  • Όταν θα φύγω απ’ τη ζωή / Μίλα μου αλλιώς κυρά μου, Μουσική: Χρήστος Νικολόπουλος / Ερμηνεία: Πάνος Ιωαννίδης, Αυστραλία
  • Με ποιο δικαίωμα / Στου Χαροκόπου και στην Καλλιθέα, Μουσική: Βασίλης Βασιλειάδης / Ερμηνεία: Καίτη Θύμη-Αμόρης-Δ. Κλεάνθης (1ο) / Καίτη Θύμη-Αμόρης-Σ. Χατζηδάκης (2ο)
  • Μέσα στο πλήθος το ανώνυμο / Το δίλημμα, Μουσική: Χρήστος Νικολόπουλος / Ερμηνεία: Γιάννης Ντουνιάς
  • Βάι-βάι, Μουσική: Βασίλης Βασιλειάδης / Ερμηνεία: Γιάννης Πάριος (& Οι δυο ζητιάνοι)
  • Κάποιος άλλος θα σε πάρει / Κίτρινο φύλλο, Μουσική: Μίμης Χριστόπουλος / Ερμηνεία: Κωστής Χρήστου
  • Αν μ’ αγαπάς είναι αργά / Πότε θα σε ξαναβρώ, Μουσική: Βασίλης Βασιλειάδης / Ερμηνεία: Μαρινέλλα (1ο), Μαρινέλλα-Μάριος (2ο)
  • Κάθε λιμάνι και καημός, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Σπύρος Σκορδίλης-Λένα Νταϊνά (& Τα χρόνια δεν έχουν καμιά σημασία)
  • Παιδί μου παράξενο / Απόψε που μαλώσαμε, Μουσική: Νίκυ Γιάκοβλεφ / Ερμηνεία: Μαίρη Λω
  • Είμαι βέρα Αθηναία / Πουλιά-πουλιά-πουλάκια μου, Μουσική: Νίκυ Γιάκοβλεφ / Ερμηνεία: Μαίρη Λω
  • Έχω μια γλυκιά μανούλα, Μουσική: Νίκυ Γιάκοβλεφ / Ερμηνεία: Μαίρη Λω (& Θέλω να νιώσω το άρωμά σου)
  • Ο εφιάλτης / Φέρτε νερό-φέρτε κρασί, Μουσική: Νίκυ Γιάκοβλεφ / Ερμηνεία: Μαίρη Λω
  • Το μαύρο σου ζωνάρι / Προχθές στον ύπνο μου, Μουσική: Νίκυ Γιάκοβλεφ / Ερμηνεία: Μαίρη Λω
  • Για σένα αγάπη μου / Η δική μας η θάλασσα, Μουσική: Νίκυ Γιάκοβλεφ / Ερμηνεία: Μαίρη Λω
  • Δυο κιθάρες / Λένε-λένε, Μουσική: Νίκυ Γιάκοβλεφ / Ερμηνεία: Μαίρη Λω
  • Θα ‘ρθουν τα χελιδόνια / Καλή αντάμωση ματάκια γαλανά, Μουσική: Νίκυ Γιάκοβλεφ / Ερμηνεία: Μαίρη Λω
  • Λατρεία μου, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Καίτη Μπελίντα (& Κυλάνε στη γη τα ποτάμια)
  • Λατρεία μου, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Καίτη Μπελίντα (& Φώτης Πολυμέρης), Αυστραλία
  • Θα φυτέψω ένα πεύκο, Μουσική: Ανδρέας Χατζηαποστόλου / Ερμηνεία: Κλειώ Δενάρδου (& Άσε την καρδιά να μιλήσει)
  • Αγάπες και λουλούδια, Μουσική: Γιώργος Κατσαρός / Ερμηνεία: Θοδωρής Κατσάρης
  • Τα προσωπικά μου / Ανάμεσα Αγρίνιο και Αιτωλικό, Μουσική: Βασίλης Βασιλειάδης / Ερμηνεία: Δημήτρης Ευσταθίου-Στέλλα Χρυσικοπούλου (1ο), Δώρος Γεωργιάδης (2ο)
  • 1003, Μουσική: Robert Birbilov / Ερμηνεία: Tamara Todevska

Δημοφιλή τραγούδια

  • Ξαναβλέπω το μικρό το αμαξάκι, (Μουσική: Νίκι Γιάκοβλεφ, Τραγούδι: Μαίρη Λω, 1954)
  • Κάθε λιμάνι και καημός, (Μουσική: Γιώργος Κατσαρός, Τραγούδι: Πάνος Γαβαλάς-Ρία Κούρτη, 1964)
  • Έφυγε-έφυγε (Μουσική: Βασίλης Βασιλειάδης, Τραγούδι: Στέλιος Καζαντζίδης, 1966)
  • Θα τα κάψω τα λεφτά μου, Μουσική: Βασίλης Βασιλειάδης, Τραγούδι: Μάνος Παπαδάκης, 1966)
  • Πίσω από τις καλαμιές (Μουσική: Γιώργος Κατσαρός, Τραγούδι: Μαρινέλλα, 1967)
  • Στου Χαροκόπου και στην Καλλιθέα (Μουσική: Βασίλης Βασιλειάδης, Τραγούδι: Δημήτρης Ευσταθίου-Μάνος Παπαδάκης-Λίτσα Διαμάντη[9], 1967)
  • Αγριολούλουδο (Μουσική: Χρήστος Νικολόπουλος, Τραγούδι: Στέλιος Καζαντζίδης, 1968)
  • Ποιος είν΄ αυτός (Μουσική: Γιώργος Ζαμπέτας, Τραγούδι: Μαρινέλλα, 1968)
  • Στα βράχια της Πειραϊκής (Μουσική: Νάκης Πετρίδης, Τραγούδι: Στέλιος Καζαντζίδης, 1969)
  • Ο επιπόλαιος (Μουσική: Γιώργος Κατσαρός, Τραγούδι: Γιάννης Καλατζής, 1969)
  • Όταν πίνει μια γυναίκα (Μουσική: Βασίλης Βασιλειάδης, Τραγούδι: Καίτη Πετράκη / Χαρούλα Αλεξίου[10], 1970)
  • Κυρά-Γιώργαινα (Μουσική: Γιώργος Κατσαρός, Τραγούδι: Γιάννης Καλατζής, 1970)
  • Δεν υπάρχει ευτυχία (Μουσική: Γιώργος Κατσαρός, Τραγούδι: Λίτσα Διαμάντη, 1971)
  • Ο Σταμούλης ο λοχίας (Μουσική: Γιώργος Κατσαρός, Τραγούδι: Γιάννης Καλατζής, 1971)
  • Ο θάνατος του ποιητή (Μουσική: Απόστολος Καλδάρας, Τραγούδι: Γιώργος Νταλάρας, 1971)
  • Τι να θυμηθώ τι να ξεχάσω (Μουσική: Απόστολος Καλδάρας, Τραγούδι: Γιώργος Νταλάρας, Αφήγηση: Γιάννης Φέρτης, 1972)
  • Ο μαρμαρωμένος βασιλιάς (Μουσική: Απόστολος Καλδάρας, Τραγούδι: Χαρούλα Αλεξίου, 1972)
  • Η Σμύρνη (Μουσική: Απόστολος Καλδάρας, Τραγούδι: Γιώργος Νταλάρας, 1972)
  • Μες του Βοσπόρου τα στενά (Μουσική: Απόστολος Καλδάρας, Τραγούδι: Γιώργος Νταλάρας, 1972)
  • Πέτρα πέτρα χτίσαμε (Μουσική: Απόστολος Καλδάρας, Τραγούδι: Γιώργος Νταλάρας, 1972)
  • Δυο παλικάρια απ΄ τ΄ Αϊβαλί (Μουσική: Απόστολος Καλδάρας, Τραγούδι: Χαρούλα Αλεξίου, 1972)
  • Ντρίγκι ντρίγκι μάνα μου (Μουσική: Στέλιος Βλαβιανός, Τραγούδι: Μαρινέλλα, 1972)
  • Νύχτα στάσου (Μουσική: Χρήστος Νικολόπουλος, Τραγούδι: Λίτσα Διαμάντη, 1972)
  • Μια του κλέφτη (Μουσική: Τάκης Σούκας, Τραγούδι: Χαρούλα Λαμπράκη, 1973)
  • Εγώ είμ’ εγώ (Μουσική: Δήμος Μούτσης, Τραγούδι: Βίκυ Μοσχολιού, 1973)
  • Ο Ναπολιτάνος (Μουσική: Γιώργος Κατσαρός, Τραγούδι: Μαρινέλλα, 1973)
  • Πατησίων και Στουρνάρα (Μουσική: Γιώργος Κατσαρός, Τραγούδι: Μαρινέλλα, 1974)
  • Κάτω απ΄ το πουκάμισό μου (Μουσική: Χρήστος Νικολόπουλος, Τραγούδι: Στέλιος Καζαντζίδης, 1975)
  • Υπάρχω (Μουσική: Χρήστος Νικολόπουλος, Τραγούδι: Στέλιος Καζαντζίδης, 1975)
  • Μετάνιωσες (Μουσική: Χρήστος Νικολόπουλος, Τραγούδι: Στέλιος Καζαντζίδης, 1975)
  • Έλα (Μουσική: Ζακ Ιακωβίδης, Τραγούδι: Τζένη Βάνου, 1976)
  • Φταίμε κι οι δυο (Μουσική: Γιάννης Σπανός, Τραγούδι: Γιάννης Πάριος, 1978)
  • Δρόμοι της Αθήνας (Μουσική: Γιώργος Κατσαρός, Τραγούδι: Ηλίας Κλωναρίδης, 1979)
  • Θα με θυμηθείς (Μουσική: Γιάννης Σπανός, Τραγούδι: Γιάννης Πάριος, 1979)
  • Σε πέντε ώρες ξημερώνει Κυριακή (Μουσική: Μάνος Λοΐζος, Τραγούδι: Χαρούλα Αλεξίου, 1979)[6]
  • Τέλι τέλι τέλι (Μουσική: Μάνος Λοΐζος, Τραγούδι: Χαρούλα Αλεξίου, 1979)

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com