Ρωσία: Πυραυλική επίθεση στο αρχηγείο του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας

Πυραυλική επίθεση πραγματοποιήθηκε στο αρχηγείο του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας στη Σεβαστούπολη, ανέφερε ο κυβερνήτης Mikhail Razvozhaev στο Telegram.

by Times Newsroom

«Οι εχθροί εξαπέλυσαν μια πυραυλική επίθεση στο αρχηγείο του στόλου. Ένα θραύσμα έπεσε κοντά στο θέατρο Lunacharsky», αναφέρει.

Όπως αναφέρει το Ria Novosti η αστική υποδομή γύρω από το κτίριο δεν υπέστη ζημιές, ενώ δεν τραυματίστηκαν άνθρωποι στο δρόμο.

Στο σημείο εργάζονται διασώστες και υπάλληλοι άλλων υπηρεσιών.

Στο κέντρο της πόλης, οι δρόμοι είναι αποκλεισμένοι, ο επικεφαλής της περιοχής προέτρεψε τους κατοίκους να μην πάνε εκεί.

Πύραυλοι κρουζ καταρρίφθηκαν επίσης πάνω από το έδαφος της Κριμαίας, ανέφερε ο επικεφαλής της περιοχής, Σεργκέι Ακσένοφ.

Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις πραγματοποιούν τακτικά βομβαρδισμούς και επιθέσεις UAV σε ρωσικά συνοριακά εδάφη. Έτσι, η χερσόνησος δέχτηκε επίθεση το βράδυ της 21ης Σεπτεμβρίου – σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας, τα συστήματα αεράμυνας κατέστρεψαν 19 drones.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com