Σάλος με τις αναρτήσεις υπαλλήλου του υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ υπέρ της Χαμάς

«Γα... το Ισραήλ… είμαστε έτοιμοι για την πτώση σας» έγραψε η γυναίκα

by Times Newsroom

Μία υπάλληλος του υπ. Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ και πρώην εκπρόσωπος της Παλαιστινιακής Απελευθέρωσης, Nejwa Ali, τίθεται σε άδεια αφού επαίνεσε τις επιθέσεις της Χαμάς και είπε: «Να πάει να γ…ει το Ισραήλ, είμαστε έτοιμοι για την καταστροφή σας». Η 36χρονη Nejwa Ali, εργαζόταν στις Υπηρεσίες Ιθαγένειας και Μετανάστευσης των ΗΠΑ το 2019, πριν μετατεθεί στην Εσωτερική Ασφάλεια νωρίτερα αυτό το έτος και τέθηκε σε υποχρεωτική άδεια την Τετάρτη, μετά την αποκάλυψη της αμφιλεγόμενης ιστορίας της.

Σε παλιότερες αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποκαλύφθηκε επίσης ότι προηγουμένως υπηρέτησε ως εκπρόσωπος της αντιπροσωπείας της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης στις ΗΠΑ – μια ομάδα με επικεφαλής τον Γιάσερ Αραφάτ – την οποία είχαν αποκαλέσει τρομοκρατική οργάνωση Αμερικανοί αξιωματούχοι.

Σε μια πρόσφατη ανάρτηση, η Άλι μοιράστηκε μια εικόνα με αλεξίπτωτα οπλισμένα με AK-47 με τη λεζάντα «Ελεύθερη Παλαιστίνη», δοξάζοντας τους άντρες της Χαμάς που είναι υπεύθυνοι για τη δολοφονία περισσότερων από 1.400 ανθρώπων στο Ισραήλ. Η Daily Wire αποκάλυψε τις ανησυχητικές αναρτήσεις που έκανε η Ali, συμπεριλαμβανομένης μιας παλαιότερη ανάρτησή της χαρακτήριζε ως αηδιαστική την προνομιούχα θέση ορισμένων Ισραηλινών και Αμερικανών. «Θεωρώ κάθε Ισραηλινό υπεύθυνο για τις ενέργειες της κυβέρνησής του αν δεν μιλήσει κατά του Ισραήλ», έγραφε χαρακτηριστικά.

Δεν είναι σαφές πώς η Ali προσλήφθηκε σε κυβερνητικούς ρόλους λόγω των ανησυχητικών προηγούμενων θέσεων και των δεσμών της με την PLO. «Η USCIS καταδικάζει σθεναρά τον αντισημιτισμό και τη χρήση βίαιης ρητορικής σε οποιαδήποτε μορφή», δήλωσε ο εκπρόσωπος της USCIS Μάθιου Μπουρκ στο Newsweek. «Οι υπάλληλοι της USCIS τηρούν υψηλά πρότυπα ηθικής τόσο εντός όσο και εκτός υπηρεσίας, συμπεριλαμβανομένης της παρουσίας τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οποιαδήποτε παραβίαση αυτών των προτύπων λαμβάνεται σοβαρά υπόψη από την υπηρεσία».

Η Daily Wire επικοινώνησε με την Ali η οποία απάντησε θυμωμένα όταν ρωτήθηκε για το παρελθόν της. «Αυτό δεν είναι δική σας δουλειά. Προσέξτε τις δουλειές σας πριν καλέσω την αστυνομία. Αν ήμουν στη θέση σου, θα έκλεινα με σεβασμό το τηλέφωνο αμέσως τώρα», φέρεται να είπε.

Στις αναρτήσεις της, η Αλί ισχυρίστηκε ότι όλοι οι Ισραηλινοί   θα πρέπει να λογοδοτήσουν για τις ενέργειες της κυβέρνησής τους εάν δεν καταδικάσουν το Ισραήλ. «Το ισραηλινό, αμερικανικό προνόμιο είναι αηδιαστικό. Όταν οι Ισραηλινοί αναγνωρίζουν ότι η κυβέρνηση και ο στρατός είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την επίθεση», έγραψε. «Θεωρώ κάθε Ισραηλινό υπεύθυνο για τις ενέργειες των κυβερνήσεών του, ΑΝ δεν μιλήσει εναντίον του Ισραήλ».

Επιπλέον, στις 9 Οκτωβρίου, ο Ali μοιράστηκε μια ανάρτηση στο Facebook με τίτλο «Πώς ξυπνά ο Nejwa», μαζί με ένα βίντεο με λεζάντα « Γα….. το Ισραήλ και κάθε Εβραίος που υποστηρίζει το Ισραήλ». Παρουσίασε μια φωτογραφία που δήλωνε: «Ένα έθνος που δεν έχει τίποτα εκτός από τον Αλλάχ έχει όλα όσα θα χρειαστεί ποτέ», μαζί με μια αντισημιτική καρικατούρα μιας εβραϊκής μύτης, όπως μεταδίδει η Daily Mail.

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com