Σχεδιασμός Web Portal – Κατασκευή Web Portal από την Applebite

by Times Newsroom

Ο σχεδιασμός web portal δεν είναι μια συνηθισμένη υπόθεση,
στην άρτια εκπαιδευμένη ομάδα της Applebite όλα γίνονται πιο απλά και επαγγελματικά!

Ο σχεδιασμός web portal είναι μια ειδικά σχεδιασμένη ιστοσελίδα που συγκεντρώνει πληροφορίες από διάφορες πηγές με ένα ομοιόμορφο τρόπο. Συνήθως, κάθε πηγή πληροφοριών γίνεται σε ειδική περιοχή της σελίδας για την πιο ομαλή και οργανωμένη εμφάνιση των πληροφοριών. Συχνά, ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει ποιες πληροφορίες θέλει να εμφανίζονται σε αυτόν.

Την κατασκευή web portal επιλέγουν πολλοί μεγάλοι όμιλοι και εταιρείες οι οποίες θέλουν να συγκεντρώνουν σε ένα χώρο το περιεχόμενο των διάφορων επιχειρήσεων τους (πχ. Όμιλος που συγκεντρώνει επιχειρήσεις μέσων μαζικής ενημέρωσης όπως ένα κανάλι, περιοδικά και εφημερίδες).

Σε αυτά τα web portal, ο ρόλος του χρήστη σε έναν οργανισμό μπορεί να προσδιορίσει ποιο περιεχόμενο μπορεί να προστεθεί στο portal ή να διαγραφεί από το portal. Έτσι και οι διαθέσιμες λειτουργίες ενδέχεται να περιορίζονται από το εάν η πρόσβαση στο portal είναι από εξουσιοδοτημένο και πιστοποιημένο χρήστη (υπάλληλος, μέλος) ή από έναν ανώνυμο επισκέπτη.

Εμπιστευτείτε την Applebite για το σχεδιασμό web portal και η επιλογή αυτή θα σας ανταμείψει!

Για ότι σας απασχολεί σχετικά με τις υπηρεσίες, την εξυπηρέτηση, την εταιρεία, μην διστάσετε να μας επισκεφθείτε ή να επικοινωνήσετε μαζί μας με έναν από τους παρακάτω τρόπους.

Ελ. Βενιζέλου 28 & Αγγέλου Σικελιανού,
Δραπετσώνα, T.K.: 18648
213 04 14 323
694 77 15 556
[email protected]
[email protected]
[email protected]
Δευ – Παρ: 8:00 – 17:30
Σαβ: 8:00 – 13:00

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com