Πειραιάς: Ηλικιωμένος σκότωσε 39χρονο υπάλληλο πάρκινγκ γιατί τον ενοχλούσε η επιχείρηση

Συναγερμός σήμανε πριν από λίγο στην ΕΛ.ΑΣ. λόγω σοβαρού περιστατικού στο Πειραιά, στην οδό Πραξιτέλους 147, όπου έπεσαν πυροβολισμοί έξω από πάρκινγκ, με ένα νεκρό.

by Times Newsroom

Ένας ηλικιωμένος άνδρας έχει συλληφθεί, καθώς φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε υπάλληλο πάρκινγκ και πατέρα τριών παιδιών. Το θύμα σύμφωνα με πληροφορίες είναι 39 ετών.

Ο δράστης, κάτοικος της περιοχής, φέρεται να μην ήθελε τη λειτουργία του πάρκινγκ στην περιοχή και είχε προκαλέσει και στο παρελθόν προβλήματα. Μάλιστα κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν πως ο 68χρονος δημιουργούσε προβλήματα στα καταστήματα της περιοχής.

Σήμερα το μεσημέρι, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες και πληροφορίες, ο 68χρονος κατέβηκε από το σπίτι του με την καραμπίνα και κατευθύνθηκε στο πάρκινγκ όπου και πυροβόλησε δύο φορές τον 39χρονο. Κατά πληροφορίες μία στον κορμό και μία στο κεφάλι, χαριστική βολή. «Τον έφαγα τον π@@@@@», φέρεται να είπε αφού τον είχε δολοφονήσει εν ψυχρώ.

Ο 39χρονος, αλβανικής καταγωγής, πατέρας τριών μικρών παιδιών, ο οποίος εργαζόταν ως παρκαδόρος στο εν λόγω πάρκινγκ, δέχθηκε δύο πυροβολισμούς στο πρόσωπο, που ήταν μοιραίοι. Μετακομίσθηκε με βαριά τραύματα στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου και κατέληξε.

Ο 68χρονος ο οποίος δολοφόνησε εν ψυχρώ τον παρκαδόρο συνελήφθη στο σπίτι του, σε κοντινή πολυκατοικία, όπου κατέφυγε μετά τη δολοφονία και παραδέχθηκε την πράξη του. Φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «Με έβριζε, με έφτυνε, ενώ εγώ του ζητούσε να μην βάζει τα αμάξια εκεί. Σήμερα δεν πήγαινε άλλο».

Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com