Σταϊκούρας: Εκτιμάται ότι ανοίγει 16/9 η Εθνική Οδός προς Θεσσαλονίκη

Την εκτίμηση ότι η εθνική οδός εθνική οδός Αθήνας – Θεσσαλονίκης θα ανοίξει το Σάββατο 16/9 και ο δρόμος Θεσσαλονίκη – Αθήνα (σε ένα τμήμα του) θα ανοίξει την Κυριακή 17/9 έκανε ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σταϊκούρας.

by Times Newsroom

«Εκτιμήσεις υπάρχουν. Βεβαίως, οι εκτιμήσεις αυτές μεταβάλλονται ανάλογα με τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου γιατί δείξατε κάποιες εικόνες που αποτυπώνουν την πραγματικότητα. Με τα σημερινά δεδομένα φαίνεται πως το πρόβλημα έχει περιοριστεί στα 450 μέτρα αυτή τη στιγμή. Σε ένα ύψος περίπου 35 εκατοστών. Ήταν 3 χιλιόμετρα το πρόβλημα.

Η προσδοκία και η εκτίμηση είναι ότι το Σάββατο το πρωί θα ανοίξει το οδικό δίκτυο από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη. Και θα επιδιώξουμε να ανοίξει την Κυριακή το πρωί κάποια λωρίδα από τη Θεσσαλονίκη προς την Αθήνα. Αλλά αυτές είναι οι εκτιμήσεις που είχαμε πριν από μία ώρα», είπε στην ΕΡΤ ο Χρήστος Σταϊκούρας. «Για να σας λέω τα χρονοδιαγράμματα αυτά προφανώς θα συνοδεύονται από την ασφάλεια», πρόσθεσε.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com