Stand up comedy στ’ αλβανικά από τον Gent Hazizi| Από Μηχανής Θέατρο

by Times Newsroom

Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις του σε Αλβανία, Μακεδονία και Κόσοβο, ο γνωστός κωμικός Gent Hazizi έρχεται στην Αθήνα με το “Plako t majt e jotja”: Μια stand up comedy στ’ αλβανικά, για όλους τους συμπατριώτες του που ζουν και εργάζονται στην Αθήνα.

Gent Hazizi
Plako t majt e jotja
10-12 και 17-19 Νοεμβρίου
Στο Από Μηχανής Θέατρο
Προπώληση: https://t.ly/flxpX

“Plako t’majt e jotja” στην αργκό των Τιράνων σημαίνει «πάτα στα πόδια σου», δηλαδή να μην ελπίζεις στους πολιτικούς, να μην ελπίζεις στις υποσχέσεις που σου δίνουν τρίτοι, αλλά να έχεις πίστη στις δικές σου δυνάμεις.

Στην παράστασή του, ο Gent Hazizi επιστρατεύει το πιο ισχυρό του εργαλείο-το χιούμορ, και κάνει μια απολαυστική αναδρομή από τα παιδικά του χρόνια, έως και σήμερα που είναι πατέρας τριών παιδιών. Μιλά για όλες τις μικρές και μεγαλύτερες προκλήσεις της ζωής, όπως τις σχέσεις του ζευγαριού, τα χρήματα που δεν φτάνουν, τις αμέτρητες απαιτήσεις των παιδιών, την πολιτική προπαγάνδα και πολλά ακόμη κοινωνικά προβλήματα με τα οποία ερχόμαστε καθημερινά αντιμέτωποι.

Μέσα από το απολαυστικό του solo, το κοινό θα γελάσει με την καρδιά του- ο Hazizi έχει σκοπό να σπάσει κάθε ρεκόρ γέλιου ανά λεπτό- αλλά και θα καταλάβει ότι πάνω-κάτω όλοι τις ίδιες δυσκολίες βιώνουμε. Άρα, δεν είμαστε μόνοι.

Ταυτότητα παράστασης
Stand up comedy στ’ Αλβανικά

Τίτλος: Plako t majt e jotja
Κωμικός: Gent Hazizi

Πού: Από Μηχανής Θέατρο, Ακαδήμου 13, Αθήνα 104 36, Ελλάδα, τηλέφωνο: 210 523 2097
Πότε: Παρασκευή 10, Σάββατο 11 και Κυριακή 12 Νοεμβρίου και Παρασκευή 17, Σάββατο 18 και Κυριακή 19 Νοεμβρίου
Ώρες έναρξης: Παρασκευές και Σάββατα στις 17:00 και Κυριακές στις 21:00
Εισιτήρια: 15 €
Προπώλησηhttps://t.ly/flxpX

H παράσταση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Από Μηχανής Θέατρο

Υπό την Αιγίδα της Αλβανικής Πρεσβείας.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com