Στο ΚΑΤ μετά από επιπλοκή η φοιτήτρια με μηνιγγίτιδα στην Πάτρα – Σε κρίσιμη κατάσταση η 42χρονη

Νέα επιπλοκή με την υγεία της παρουσίασε η 19χρονη φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Πατρών που στα τέλη Φεβρουαρίου προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα.

by Times Newsroom

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην ΜΕΘ του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Πατρών η 42χρονη από την Αμαλιάδα που προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα και μεταφέρθηκε στην Πάτρα από το νοσοκομείο Πύργου. Την ίδια ώρα, όπως μεταδίδει το pelop.gr, στο ΚΑΤ μεταφέρθηκε σήμερα το πρωί η 19χρονη φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Πατρών που στα τέλη Φεβρουαρίου προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα.

Ο καθηγητής Παθολογίας – Λοιμωδών Νοσημάτων του Πανεπιστημίου Πατρών και διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών Μάρκος Μαραγκός δήλωσε ότι η κατάσταση της 42χρονης είναι πολύ βαριά. Η γυναίκα παραμένει διασωληνωμένη στην εντατική. Οι γιατροί αναμένουν τα αποτελέσματα από την Αθήνα για την ταυτοποίηση του μικροβίου.

Την ίδια ώρα, η 19χρονη φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Πατρών, που στα τέλη Φεβρουαρίου προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα, μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ κατόπιν παρέμβασης του υφυπουργού Υγείας Μάριου Θεμιστοκλέους.

Στόχος είναι η αντιμετώπιση του προβλήματος που παρουσιάζει η 19χρονη στα κάτω άκρα. Σύμφωνα με τον κ. Μαραγκό, η κοπέλα είναι πολύ καλά στην υγεία της, έχει διαφύγει το κίνδυνο και γι’ αυτό άλλωστε είχε ήδη μεταφερθεί στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου Ρίου.

Η φοιτήτρια είχε καταρρεύσει μέσα στο μαθηματικό τμήμα κατά τη διάρκεια γενικής συνέλευσης και αμέσως είχε μεταφερθεί στο ΠΓΝΠ , όπου είχε εισαχθεί διασωληνωμένη στην ΜΕΘ. Ήταν το δεύτερο από τα τρία κρούσματα μεταξύ φοιτητών.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com