Στο πλευρό του Πούτιν ο Κιμ Γιονγκ Ουν: Η Ρωσία θα κυριαρχήσει έναντι των εχθρικών δυνάμεων

«Στέλνουμε θερμές ευχές στον ρωσικό στρατό και τον λαό της χώρας για τον ιερό τους αγώνα να διατηρήσουν την παγκόσμια ειρήνη»

by Times Newsroom

Τη βεβαιότητά του πως η Ρωσία θα «κυριαρχήσει» στη μάχη κατά των «ιμπεριαλιστών» εξέφρασε την Τρίτη (9/5) ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν ενώ έστειλε επιστολή στον Βλαντίμιρ Πούτιν.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε σήμερα, Τρίτη (9/5) το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA, τα σχόλια του Κιμ Γιονγκ Ουν φαίνεται ότι έχουν στόχο την Ουκρανία και τους Δυτικούς υποστηρικτές της, όπως οι ΗΠΑ.

Η Βόρεια Κορέα έχει αναπτύξει στενότερες σχέσεις με το Κρεμλίνο και στήριξε τη Μόσχα μετά την εισβολή της Ρωσίας πέρυσι στην Ουκρανία.

«Στέλνουμε θερμές ευχές σε εσάς, τον ρωσικό στρατό και τον λαό της Ρωσίας για τον ιερό τους αγώνα να διατηρήσουν την παγκόσμια ειρήνη» επεσήμανε ο Κιμ, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, στην επιστολή που έστειλε στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν.

Ο Κιμ συνεχάρη επίσης τον Πούτιν για τη σημερινή επέτειο της Ημέρας της Νίκης, που σηματοδοτεί την ήττα της ναζιστικής Γερμανίας το 1945, λέγοντας ότι η Ρωσία θα συνεχίσει να προστατεύει την «αυτονομία» και την «σταθερότητα της περιοχής».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com