Σύλληψη παιδοβιαστή με 6 παιδιά στο αυτοκίνητό του – «Είναι φίλοι», η δήλωσή του

Οι εικόνες που ήρθαν πρόσφατα στη δημοσιότητα δείχνουν τη σύλληψη ενός φερόμενου ως παιδοβιαστής υπό την επήρεια αλκοόλ, ο οποίος είχε έξι μικρά αγόρια και κορίτσια στο αυτοκίνητό του μαζί με άδεια μπουκάλια τεκίλας και ουίσκι.

by Times Newsroom

Ο Jeremy Guthrie συνελήφθη πέρυσι σε αυτοκινητόδρομο του Νέου Μεξικού στις ΗΠΑ, ενώ οδηγούσε επικίνδυνα και η αστυνομία ανακάλυψε τα παιδιά – ένα από τα οποία φέρεται να βίασε και να άφησε έγκυο αφού τα γνώρισε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το υλικό από την κάμερα σώματος αστυνομικού από τις 5 Ιουλίου 2022 δείχνει τον 41χρονο τότε Guthrie να οδηγεί σε αυτοκινητόδρομο και στη συνέχεια να συμπεριφέρεται ασυνάρτητα.

Όταν η αστυνομία πλησίασε το αυτοκίνητο, έκπληκτη το βρήκε γεμάτο νεαρά αγόρια και κορίτσια, τα οποία ο Guthrie ισχυρίστηκε ότι ήταν «φίλοι του» και επέμεινε με ακατάληπτα λόγια ότι ήταν όλοι τους 18 ετών. Στη συνέχεια ο Guthrie προχώρησε σε δοκιμασία νηφαλιότητας.

Οι αστυνομικοί τού πέρασαν χειροπέδες και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, μαζί με έξι κατηγορίες κακοποίησης παιδιών. Αλλά μόλις τον συνέλαβαν, ο Guthrie κατηγορήθηκε για βιασμό ενός 12χρονου κοριτσιού που βρισκόταν στο αυτοκίνητο.

Το κορίτσι απέβαλε κατά τη διάρκεια ενός έτους σεξουαλικής κακοποίησης που υπέστη στα χέρια του.

Η δίδυμη αδελφή του κοριτσιού βρισκόταν επίσης στο αυτοκίνητο. Φέρεται να της έστειλε άσεμνα μηνύματα, ενώ είναι ύποπτος και για τον βιασμό της αδερφής και μιλούσε για το πόσο αγαπούσε τις αδελφές.

«Με αηδιάζει. Είμαι εξοργισμένη με αυτό που έκανε στις εγγονές μου», δήλωσε η γιαγιά των κοριτσιών στο KRQE News 13. «Και είναι απλά ένας πολύ, πολύ άρρωστος άνθρωπος».

Ο Guthrie είναι ύποπτος για τον βιασμό τουλάχιστον ενός ακόμη ανήλικου κοριτσιού, σύμφωνα με την Albuquerque Journal.

Στα πλάνα από τη σύλληψή του, ο Guthrie φαίνεται να προσπαθεί να βρει το πορτοφόλι του αφού η αστυνομία του ζήτησε την άδεια οδήγησης. «Εκεί είναι το πορτοφόλι σου, ανάμεσα στα πόδια σου», είπε ο αστυνομικός.

Τελικά παραδίδοντας το πορτοφόλι, ο Guthrie είπε: «Συγγνώμη, είμαι λίγο νευρικός».

Βγαίνοντας από το αυτοκίνητο, το φερμουάρ του τζιν του Guthrie ήταν ξεκούμπωτο και άρχισε να επιμένει ότι δεν είχε πιει τίποτα, παρά το γεγονός ότι οι αστυνομικοί είπαν ότι μύριζε αλκοόλ.

Καθώς ένας από τους αστυνομικούς επέστρεψε στο φορτηγάκι για να μιλήσει με τα παιδιά που βρίσκονταν μέσα, ένας άλλος αστυνομικός άρχισε να κάνει στον Guthrie ερωτήσεις για το τεστ νηφαλιότητας. Στην ερώτηση αν είχε υποστεί κάποιο εγκεφαλικό τραύμα, ο Guthrie απάντησε: «Πιθανόν, πώς μπορείτε να ξέρετε τέτοια πράγματα;».

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε αν είχε κάποια πάθηση που επηρέαζε την ισορροπία του, ο Guthrie απάντησε «Πιθανώς».

Ο Guthrie ήταν ανίκανος να κατανοήσει τις οδηγίες του αστυνομικού να απαγγείλει το αλφάβητο από το H έως το S, και ενώ μετρούσε αντίστροφα από το 62 έως το 47, παρέλειψε εντελώς το 50. Επαναλαμβάνοντας την «άσκηση», ο Guthrie είπε «Δεν μου αρέσει αυτό».

Ανοιχτά μπουκάλια τεκίλας και ουίσκι βρέθηκαν στο αυτοκίνητο. Ικανοποιημένοι από τα στοιχεία, οι αστυνομικοί πέρασαν τελικά χειροπέδες στον Guthrie και τον έβαλαν στο περιπολικό τους.

Οι γονείς των παιδιών έφτασαν στη σκηνή στην άκρη του αυτοκινητόδρομου για να τα παραλάβουν.

Λίγο μετά τη σύλληψη του Guthrie, η γιαγιά των δίδυμων κοριτσιών ενημέρωσε την αστυνομία ότι βίαζε και κακοποιούσε σεξουαλικά τα κορίτσια για πάνω από ένα χρόνο. Ένα από τα κορίτσια είπε στην αστυνομία ότι είχε γνωρίσει τον Guthrie στο Snapchat, σύμφωνα με την Albuquerque Journal, και ότι τη βίαζε τακτικά «για μεγάλο χρονικό διάστημα».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com