Τα καυτά αργεντίνικα φιλιά του Μιλέι με τη σχεδόν… γυμνή σύντροφό του

Ο νέος Πρόεδρος της Αργεντινής προκάλεσε και πάλι σάλο με τη συμπεριφορά του.

by Times Newsroom

Ο νέος Πρόεδρος της Αργεντινής, Χαβιέρ Μιλέι, πρωταγωνιστεί όχι μόνο μέσα από την πολιτική του, αλλά και από τις εμφανίσεις του.

Μια τέτοια ήταν όταν ταξίδεψε αεροπορικώς ειδικά για το σόου της αγαπημένης του Φατίμα Φλόρες (ηθοποιός, μίμος, τραγουδίστρια και κωμικός) από το Μπουένος Άιρες στην πόλη Λα Πλάτα και παρακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της παράστασης. Σε κάποια στιγμή μέσα στο κατάμεστο θέατρο ανέβηκε επί σκηνής και επιδόθηκε σε θερμούς εναγκαλισμούς και φλογερά φιλιά με την… ημίγυμνη σύντροφό του.

Ο 53χρονος Μιλέι, θαυμαστής του Τραμπ και αυτοχαρακτηριζόμενος “αναρχοκαπιταλιστής”, υποτίθεται ότι έκανε έκπληξη στην Φλόρες, η οποία ήταν ντυμένη με μια χρυσαφί απολύτως αποκαλυπτική στολή -και ασορτί γάντια.

Και επειδή είναι και Πρόεδρος της Αργεντινής, πριν από τα φιλιά απευθύνθηκε στους θεατές και προειδοποίησε εκ νέου ότι περιμένουν… δύσκολα την Αργεντινή.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com