Τα νοσοκομεία του Λιβάνου κινδυνεύουν να ξεμείνουν από προμήθειες ιατρικού υλικού σε λίγες μέρες, δηλώνει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας

by Times Newsroom

Ορισμένα νοσοκομεία του Λιβάνου ενδέχεται να ξεμείνουν από ιατρικά κιτ τραυμάτων που σώζουν ζωές μέσα σε λίγες μέρες, καθώς τα αποθέματα σχεδόν εξαντλούνται μετά τις μαζικές απώλειες που υπήρξαν από τις μεγάλης κλίμακας ισραηλινές επιδρομές της περασμένης ημέρας, ανακοίνωσε σήμερα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

«Ορισμένα από τα εφόδια αντιμετώπισης τραυμάτων είναι σε έλλειψη και μπορεί να εξαντληθούν σε λίγες μέρες», δήλωσε στο Reuters ο Δρ Αμπντινάσιρ Αμπουμπάκα, εκπρόσωπος του ΠΟΥ στον Λίβανο.

Τα κιτ αντιμετώπισης τραυμάτων που σώζουν ζωές περιλαμβάνουν επιδέσμους, αντιβιοτικά και αναισθητικά για τη θεραπεία ασθενών που υπέστησαν τραύματα που σχετίζονται με τον πόλεμο, είπε ο ίδιος.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή