Ταϊλάνδη: Τραγικός θάνατος για μοντέλο – Έπεσε στο κενό από διαμέρισμα που γίνονταν όργια

Η αστυνομία έχει συλλάβει τρία άτομα

by Times Newsroom

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα webcam μοντέλο από την Ρωσία, καθώς έπεσε από ύψος 24 μέτρων από διαμέρισμα στην Ταϊλάνδη, με κατοίκους της περιοχής να αναφέρουν ότι στο συγκεκριμένο συγκρότημα πραγματοποιούνταν όργια και πάρτι ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk, η αστυνομία της Ταϊλάνδης ερευνά τις συνθήκες θανάτου της 37χρονης Ρωσίδας Evgenia Smirnova, που έπεσε από διαμέρισμα σε ύψος 24 μέτρων και κατέληξε. Ωστόσο, οι αξιωματικοί εκτιμούν ότι η άτυχη κοπέλα ενδέχεται να έχει σπρωχτεί, καθώς ανακάλυψαν μια τούφα μαλλιών στο χέρι της. Η 37χρονη υπέστη θανάσιμα τραύματα στο κεφάλι, ενώ έσπασε και το πόδι της μετά από πτώση από το μπαλκόνι του όγδοου ορόφου στα συγκροτήματα κατοικιών του θερέτρου Πατόνγκ.

Η γυναίκα είχε πολλούς λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με διαφορετικά ονόματα. Μάλιστα, έγινε γνωστό ότι έκανε τακτικά ζωντανές μεταδόσεις σε ιστότοπο για ενήλικες μέχρι και λίγο πριν τον θάνατό της. Στο Πουκέτ έφτασε το Σάββατο 25 Μαΐου, ενώ η σορός της βρέθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης. Μάλιστα, τοπικά μέσα επικαλούνται πηγές της αστυνομίας, που μιλούν για πάρτι με ναρκωτικά, σεξ και αλκοόλ, στο συγκρότημα κατοικιών απ’ όπου έπεσε η Ρωσίδα.

Τρεις συλλήψεις

Μάλιστα, σύμφωνα με την thesun.co.uk στον απόηχο του περιστατικού στην περιοχή του Πατόνγκ, μια άλλη Ρωσίδα, 35 ετών, η Νατάλια Κοζένκοβα, συνελήφθη με δύο άνδρες, έναν 38χρονο Αμερικανό κι έναν 28χρονο Ιορδανό, προφανώς ως ύποπτοι για χρήση ναρκωτικών. Ο Ιορδανός τέθηκε υπό κράτηση, ενώ προσπάθησε να επιβιβαστεί σε πτήση από την Ταϊλάνδη μετά τον θάνατο της Σμιρνόβα.

Η Κοζένκοβα, μοντέλο και DJ, που εργάστηκε επίσης και ως βοηθός οδοντιάτρου, ισχυρίστηκε ότι αφέθηκε ελεύθερη κι ότι ο θάνατος της Σμιρνόβα ήταν ένα «ατυχές περιστατικό». Όμως δεν έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες. «Η υπόθεση δεν είναι περίπλοκη γιατί δεν είμαστε ένοχοι» είπε, προσθέτοντας ότι ο δικηγόρος της της έδωσε εντολή να μην μιλήσει με λεπτομέρειες για την υπόθεση.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com