Τζόνι Ντεπ: Είναι ζευγάρι με τη δικηγόρο του; – Ένα βίντεο βάζει τέλος στις φήμες

Τα τρυφερά ενσταντανέ κατά τη διάρκεια της δίκης ήταν πολλά και οι φήμες είχαν φουντώσει

by Times Newsroom

Νικητής βγήκε στη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, ο Τζόνι Ντεπ και μπορεί ο ηθοποιός να μην μπορεί ακόμα να πιστέψει τη μεγάλη του νίκη, τη μάχη όμως δεν την έδωσε μόνος του. Στο πλευρό του πρωταγωνιστή των «Πειρατών της Καραϊβικής» από την πρώτη στιγμή υπήρχε μια γυναίκα η οποία τον υπερασπίστηκε με σθένος στην κατάρριψη των κατηγοριών που τον βάραιναν.

Ο λόγος για τη δικηγόρο του, Καμίλ Βάσκεζ. Το όνομα της έγινε γνωστό εν μια νυκτί και έβαλε τα δυνατά της για να «αφανίσει» την Άμπερ Χερντ.

Κάθε μικρή νίκη εντός της δικαστικής αίθουσας πανηγυριζόταν από τον Καμίλ Βάσκεζ και τον Τζόνι Ντεπ με αγκαλιές και χαμόγελα. Τα τρυφερά αυτά ενσταντανέ έκαναν τις φήμες να φουντώσουν πως οι δυο τους έχουν κάτι περισσότερο από επαγγελματική σχέση ενώ έκαναν λόγο για δεσμό του ηθοποιού με τη δικηγόρο του.

Ένα βίντεο όμως που δημοσίευσε η Daily Mail ήρθε για να βάλει τέλος σε αυτές τις φήμες καθώς σε αυτό φαίνεται η 37χρονη Καμίλ Βάσκεζ να βγαίνει από ξενοδοχείο με άνδρα, ο οποίος φημολογείται πως είναι ο σύντροφός της. Ο άνδρας που βγαίνει από το ξενοδοχείο, δίπλα στη δικηγόρο είναι ο 38χρονος Έντουαρντ Όουεν.

Οι δυο τους βγήκαν από το Ritz-Carlton στη Βιρτζίνια, που βρίσκεται κοντά στο δικαστήριο της κομητείας Fairfax, εκεί όπου βρισκόταν και το δικαστήριο στο οποίο έδωσε τη δική της μάχη ενάντια στην Άμπερ Χερντ με μόνο στόχο να βοηθήσει τον Τζόνι Ντεπ.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, η Βάσκεζ βγαίνει από το ξενοδοχείο με τον Όουεν, φροντίζει όμως να διατηρεί χαμηλό προφίλ. Ο 38χρονος Όουεν, σύμφωνα με πηγή της εφημερίδας, είναι ένας επιτυχημένος διευθυντής στο WeWork, ενώ είναι υπεύθυνος ακινήτων και συνεργάζεται με Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Ασία. Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν, ότι το ζευγάρι συναντήθηκε στο Λονδίνο τον Νοέμβριο, στην πολυτελή γαστρονομική παμπ The Cow.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com