Τάκερ Κάρλσον για Μπάρακ Ομπάμα: «Κάπνιζε κρακ και έκανε σεξ με άνδρες»

Ο ισχυρισμός αυτός, ο οποίος προέκυψε ενώ ο τότε γερουσιαστής Ομπάμα ετοιμαζόταν για τις προεδρικές εκλογές, καταδικάστηκε συλλήβδην ως απόπειρα πολιτικού καπελώματος.

by Times Newsroom

Σε άκρως αποκαλυπτικές δηλώσεις προέβη ο Τάκερ Κάρλσον, πρώην παρουσιαστής του Fox News, καθώς ισχυρίστηκε πως ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, κάπνιζε κρακ και έκανε σεξ με άνδρες. Σύμφωνα με τον ίδιο, όμως, τα μέσα ενημέρωσης δεν το ανέφεραν πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2008.

Ο πρώην παρουσιαστής του Fox News επανέλαβε την κατηγορία του Larry Sinclair, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο Ομπάμα αγόρασε και κάπνισε κοκαΐνη, πριν κάνουν σεξ, το 1999. Ο ισχυρισμός αυτός, ο οποίος προέκυψε ενώ ο τότε γερουσιαστής Ομπάμα ετοιμαζόταν για τις προεδρικές εκλογές, καταδικάστηκε συλλήβδην ως απόπειρα πολιτικού καπελώματος.

Αλλά ο Carlson ισχυρίστηκε την Τετάρτη ότι ήταν «πραγματικά σαφές» ότι ο Ομπάμα είχε ομοφυλοφιλική σχέση. Ισχυρίστηκε ότι τα μέσα ενημέρωσης δεν δημοσίευσαν την ιστορία, επειδή η ομάδα της προεκλογικής εκστρατείας του Ομπάμα απείλησε να αρνηθεί την πρόσβαση στον υποψήφιο των Δημοκρατικών.

Ο 54χρονος Carlson, μιλώντας στο podcast Adam Carolla Show, είπε: «Το 2008, έγινε πραγματικά σαφές ότι ο Μπαράκ Ομπάμα έκανε σεξ με άνδρες και κάπνιζε κρακ. Ένας τύπος εμφανίστηκε, ο Larry Sinclair, και είπε “θα υπογράψω μια ένορκη βεβαίωση” και το έκανε, “θα κάνω ανιχνευτή ψεύδους” και το έκανε», πρόσθεσε. «”Κάπνιζα κρακ με τον Μπαράκ Ομπάμα και έκανα σεξ μαζί του”, αυτό ήταν προφανώς αλήθεια».

Οι ισχυρισμοί του Larry Sinclair

Ο Carlson αναφερόταν στους ισχυρισμούς που έκανε ο καταδικασμένος για κακούργημα Sinclair στο National Press Club το 2008, ενώ ο Ομπάμα ήταν υποψήφιος για την προεδρία. Είπε ότι κανείς δεν το ανέφερε, λόγω απειλών από την προεκλογική εκστρατεία του Ομπάμα.

«Κανείς δεν το ανέφερε, όχι επειδή ήταν ευαίσθητο θέμα με σεξ και ναρκωτικά, αλλά επειδή η εκστρατεία του Ομπάμα είπε ότι όποιος αναφέρει κάτι τέτοιο, δεν θα έχει πρόσβαση στην εκστρατεία του Ομπάμα», είπε. «Η ποσότητα των ψεμάτων στα μέσα ενημέρωσης σχετικά με αυτό ήταν απίστευτη. Αυτό συμβαίνει συνεχώς σε όλες τις βαθμίδες της κυβέρνησης».

Ο Sinclair, ο οποίος έχει περάσει χρόνο στη φυλακή για πλαστογραφία, απάτη και κλοπή, ισχυρίστηκε ότι ο Μπάρακ Ομπάμα, ο οποίος ήταν τότε γερουσιαστής, αγόρασε και κάπνισε κοκαΐνη πριν κάνει σεξ μαζί του. Επιπλέον, προέβη και σε έναν άλλο ισχυρισμό, ότι ο πρώην πρόεδρος είχε έναν άλλο άνδρα εραστή και ότι συνδέεται με τον θάνατό του. Τα παραπάνω περιγράφονται λεπτομερώς στο βιβλίο του Sinclair που εξέδωσε ο ίδιος το 2009 με τίτλο «Barack Obama & Larry Sinclair: Κοκαΐνη, σεξ, ψέματα και φόνος;».

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο dailymail.co.uk, ο Sinclair, ο οποίος εξέτισε ποινή φυλάκισης σε φυλακές της Αριζόνα, της Φλόριντα και του Κολοράντο, έθεσε υποψηφιότητα για δήμαρχος της πόλης Κοκόα της Φλόριντα το 2018. Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του, υπερασπίστηκε και πάλι τους ισχυρισμούς του και δήλωσε: «Δεν χρειάζεται να πω τίποτα περισσότερο. Το βιβλίο μου μιλάει από μόνο του και δεν παίρνω πίσω τίποτα από όσα έχω πει».

Εκείνη την εποχή, ο Sinclair απορρίφθηκε από τα μέσα ενημέρωσης, καθώς θεωρούνταν ένας άνθρωπος με εκτεταμένο ποινικό μητρώο «με ειδικότητα στα εγκλήματα που περιλαμβάνουν εξαπάτηση». Αλλά ο Carlson επέμεινε ότι οι ισχυρισμοί του Sinclair ήταν αληθινοί. Είπε: «Το θέμα με τον Larry Sinclair, αυτό σίγουρα συνέβη. Μίλησα με τον Larry Sinclair γι’ αυτό».

«Ο Sinclair μπαινόβγαινε στη φυλακή πριν από 40 χρόνια, έχει εξ ορισμού ποινικό μητρώο και είναι φτωχός, έχει μια διαταραγμένη ζωή, του λείπει ένα δόντι. Νομίζω ότι έχει ιστορικό εξαπάτησης, αλλά αυτή η ιστορία, αν την ακούσετε λεπτομερώς, είναι σαφώς αληθινή», ανέφερε ο Carlson και πρόσθεσε: «Δεν πρόκειται για κάτι νέο ότι στον Μπαράκ Ομπάμα αρέσουν οι άντρες, νομίζω ότι αυτό ήταν γνωστό».

Η 40 ετών επιστολή του Ομπάμα προς πρώην σύντροφό του

Ο Carlson επεσήμανε, επίσης, μια επεξεργασμένη επιστολή που έστειλε ο Ομπάμα το 1982 στην πρώην φίλη του, στην οποία περιέγραφε λεπτομερώς τη φαντασίωσή του για γκέι σεξ. «Ο Μπαράκ Ομπάμα το είπε ο ίδιος σε μια επιστολή προς τη φίλη του. Αυτό είναι δουλειά του Μπαράκ Ομπάμα. Δεν του επιτίθεμαι επειδή του αρέσουν οι άντρες», είπε ο πρώην παρουσιαστής του Fox News.

Ο Ομπάμα, 21 ετών τότε, είχε γράψει στην Alex McNear τον Νοέμβριο του 1982, με την οποία είχε σχέση κατά τη διάρκεια της φοίτησής του στο Occidental College στο Λος Άντζελες. Εμβάθυνε στο θέμα της ομοφυλοφιλίας και εξομολογήθηκε ότι «του αρέσει να κάνει έρωτα με άντρες καθημερινά, αλλά στη φαντασία του».

Ο Ομπάμα περιέγραψε την ομοφυλοφιλία ως έναν τρόπο για να αποστασιοποιηθεί από το παρόν και ενδεχομένως να αποφύγει τους επαναλαμβανόμενους «θεατρινισμούς της γήινης ύπαρξης». «Όσον αφορά την ομοφυλοφιλία, πρέπει να πω ότι πιστεύω ότι πρόκειται για μια προσπάθεια απομάκρυνσης από το παρόν, μια άρνηση στο να διαιωνίζεται η ατελείωτη φάρσα της γήινης ζωής».

Ο Ομπάμα εξέφραζε στο γράμμα την επιθυμία του για μια προοπτική που περιλαμβάνει τους ανθρώπους ως σύνολο, αντί να τους διαχωρίζει σε κατηγορίες φύλου. «Το μυαλό μου είναι ανδρόγυνο σε μεγάλο βαθμό και ελπίζω να το κάνω να γίνει περισσότερο, μέχρι να μπορώ να σκέφτομαι με όρους ανθρώπων, όχι με όρους γυναικών σε αντίθεση με άνδρες», είπε.

Παρά τις ομολογίες αυτές, ο Ομπάμα παραδέχτηκε στην επιστολή ότι έχει αποδεχτεί την ταυτότητά του ως άνδρα και επιλέγει να ζει σύμφωνα με αυτήν. «Όμως, επιστρέφοντας στο σώμα, βλέπω ότι έχω γίνει άνδρας, και σωματικά στη ζωή, επιλέγω να αποδεχτώ αυτό το ενδεχόμενο», πρόσθεσε.

Ο Carlson χτυπά και τον Biden

Ο Tucker Carlson χτύπησε, επίσης, και την κυβέρνηση Biden. Ανέφερε ότι «θα έκαναν τα πάντα για να κερδίσουν τις εκλογές, συμπεριλαμβανομένου του πολέμου με τη Ρωσία». «Θα πάνε σε πόλεμο με τη Ρωσία, αυτό θα κάνουν», υποστήριξε. «Θα υπάρξει θερμός πόλεμος μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ρωσίας τον επόμενο χρόνο. Είναι πολιτικό θέμα, πρέπει να κηρύξουν πολεμική βάση για να αναλάβουν πολεμικές εξουσίες, για να κερδίσουν».

Και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι θα μπορούσαμε να μπούμε στον Κόλπο Τόνκιν, όπου ξαφνικά πύραυλοι θα προσγειωθούν στην Πολωνία και οι Ρώσοι το έκαναν, ο σύμμαχός μας στο ΝΑΤΟ έχει δεχθεί επίθεση. Πάμε σε πόλεμο».

«Αν ανησυχείτε γι’ αυτό, πρέπει να ασκήσετε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη πίεση στη Γερουσία της Βουλής των Ρεπουμπλικάνων για να επιβάλλετε μια ειρήνη που μπορεί να γίνει», κατέληξε.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com