Τι να εννοεί, δηλώντας τώρα “έτοιμος”, εκβιάζοντας και με… παγκόσμιο πόλεμο(!), ο “φοβερός Ζελένσκι”;

Δεν μένει, παρά η υπογραφή κατάπαυσης του πυρός, ο απολογισμός και η αποδοχή των νέων γεωγραφικών δεδομένων, με στόχο να μην υπάρξουν νέα ανθρώπινα θύματα, νέες απώλειες, νέες φοβερές καταστροφές και τελικά, να γίνει προσπάθεια, σε ρεαλιστικές βάσεις,“να σωθεί οτιδήποτε άλλο, αν σώζεται”...

Πόσο εφικτή θεωρεί ο κ. Ζελένσκι, την απαίτησή του, να επανέλθει γεωγραφικά η χώρα του, στην κατάσταση, που, ήταν… πριν τον πόλεμο;
Αναλογίζεται άραγε, πόσο χειρότερα κάνει τα πράγματα η… “λεβεντο-αλαζονεία” του(!), να θέτει όρους, που καθιστούν ανέφικτη μια συμφωνία κατάπαυσης του πυρός, όρους εξωπραγματικούς, που, εμφανέστατα του υπογορεύουν άλλοι, αδιαφορώντας για τη συνέχιση του πολέμου και για τα χιλιάδες νέα θύματα, που, προστίθενται και από τις δυο πλευρές, μέρα με τη μέρα;
Και κυρίως, εντυπωσιάζει το θράσος του, να νομίζει ότι μπορεί να“εκβιάζει” ευρωπαϊκές χώρες, προαναγγέλλοντας… παγκόσμιο πόλεμο!
Αυτό, επίμονα εκφράζει, το ταραγμένο “μυαλό” του Ζελένσκι! Σκέφτεται μήπως ή κάποιος του έχει υποδείξει, να τον προκαλέσει, με το μόνο τρόπο, που, απομένει, μια σατανική… “θεαματική” προβοκάτσια;

  • Του ΓΙΑΝΝΗ ΚΡΗΤΙΚΟΥ

Κάποιος θα πρέπει να εξηγήσει στον κ. Ζελένσκι, τον (και)“πιανίστα, με τις ιδιαίτερες επιδεξιότητες”, να αρχίσει να σκέφτεται, επιτέλους, με σοβαρότητα και… από μόνος του!

Να το αποδεχθεί και να το χωνέψει ότι γελάστηκε κι΄αυτός και όσοι πόνταραν στο… “ταλέντο” και την αφοσίωσή του, σ΄εκείνους!
΄Οτι ήταν λάθος, που, σχεδίασαν και μεθοδικά εφάρμοσαν αυτός (και οι προκάτοχοί του τα τελευταία 8 χρόνια), πλήθος προκλήσεις, κατά των γειτόνων τους.

Προκάλεσαν οι σχέσεις εξάρτησης του Ζελένσκι με τους δυτικούς, την τρομοκρατία από ναζιστικές ομάδες, τη χρηματοδότηση παλιότερα της ανατροπής του εκλεγμένου Γαννουκόβιτς, το ρόλο του της CIA στην εξέγερση Μεϊντάν το 14, τις επιθέσεις των Ουκρανών και την εξόντωση χιλιάδων πολιτών, στις ρωσόφωνες περιοχές τα τελευταία 15 χρόνια κ. ά. Και μετά απ΄όλα αυτά, ήταν αναμενόμενο, περιφρονώντας όλες τις προειδοποιήσεις, αλλά και τις εκτιμήσεις έγκυρων αναλυτών και διακεκριμένων παρατηρητών, να οδηγήσουν τελικά, σε πόλεμο!

Αν στοιχειωδώς αντιλαμβάνεται, τι συμβαίνει γύρω του, δεν μένει παρά να πάψει να εκτελεί πιστά, τα καταστροφικά, για τον ίδιο και τη χώρα του, σχέδιά τους, που αποδείχθηκαν πλέον ότι οδηγούν σε εντελώς αδιέξοδες, αρνητικές και περαιτέρω, ιδιαίτερα επικίνδυνες προοπτικές.

Ίσως να αναλογίζεται ότι έχει εκτεθεί τόσο πολύ, μαζί τους, έχει ταυτιστεί με τα σχέδιά τους και σε περίπτωση, που, αυτονομηθεί, να φοβάται ακόμα και την… κρεμάλα! ΄Εχει ξανασυμβεί! Είναι κι΄αυτή μια πιθανότητα.

΄Εχει αποτύχει…

Ωστόσο, αν θέλει κάτι να περισώσει, από την τραγωδία του λαού του και την καταστροφική μανία των Ρώσων εισβολέων, απομένει να “παίξει” μια φορά και το ρόλο, του “αυτόφωτου” ηγέτη και με τη σοβαρότητα και υπευθυνότητα, που απαιτείται, να αποδεχθεί το προφανές! ΄Οτι έχει ως τώρα, αποτύχει οικτρά, εφαρμόζοντας οδηγίες ολέθριων, ξένων συμβούλων και επώνυμων παραγόντων, μεγάλων διεθνών συμφερόντων!

Να σκεφτεί και επιτέλους, λογικά και ρεαλιστικά:

  • Ποια είναι σήμερα η διαπραγματευτική του θέση.
  • Αν μπορεί, όπως εξελίχθηκαν σήμερα τα πράγματα και μέχρι ποιο σημείο να… θέτει όρους.
  • Και πόσο εφικτή θεωρεί την απαίτησή του, να επανέλθει γεωγραφικά η χώρα, στην κατάσταση, που, ήταν… πριν τον πόλεμο!
  • Πόσο χειρότερα κάνει τα πράγματα η… “λεβεντο-αλαζονεία” του(!), με τα χιλιάδες θύματα, που, προστίθενται μέρα με τη μέρα.
  • Και κυρίως, να αναλογιστεί το μέγεθος της “θρασύτητάς” του, να… προαναγγέλλει παγκόσμιο πόλεμο(!), με την ακατανόητη, νταηλίδικη “εκβιαστική απειλή” του: “Είμαι έτοιμος για διαπραγματεύσεις με Πούτιν. Αν αποτύχουν, θα έχουμε Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο”!

Τι ξεστόμισες (“ποίον σε έπος φύγεν έρκος οδόντων”, που θάλεγε και… ο Δίας) μόλις τώρα, τόσο απερίσκεπτα, ω “πιανίστα”! Πώς μπορεί να συμβεί αυτό;

Και όμως, για έναν τόσο επιπόλαιο “ηγέτη – μαριονέτα” και για τους άλλους, τόσο αδίστακτους, που είναι πίσω του, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος, μέχρι που, μπορούν να φτάσουν και τι πραγματικά κρύβει η φοβερή απειλή τους!

Για να το λένε, τόσο θρασύτατα, ίσως και να το επιδιώξουν να συμβεί, αρκεί ο “πιανίστας” να κάνει, εφόσον θα του το έχουν ζητήσει, ακόμα και την “προβοκάτσια του αιώνα”! Χτυπώντας ο ίδιος (ή ακόμα και οι διακεκριμενοι συμβουλάτορές του), χώρα του ΝΑΤΟ, για να παρουσιαστεί ότι και αυτό… το έκαναν οι εισβολείς!

Με τόσες αθλιότητες “αρρωστημένων εγκεφάλων”, που έχουν καταγραφεί την τελευταία 8ετία, αλλά και παλιότερα, δεν αποκλείεται, υπερεκτιμώντας τις δυνάμεις τους, χωρίς να σκέφτονται ότι μπορεί και ν΄ανοίξουν, για όλόκληρο τον κόσμο, διάπλατα τις “πύλες της κόλασης”(!), να περνά από το μυαλό τους (αυτό τουλάχιστον, ήδη εκφράζει το ταραγμένο “μυαλό” του Ζελένσκι), να θελήσουν και… να προσπαθήσουν να το κάνουν!

Διαφορετικά, δεν μένει, παρά η υπογραφή κατάπαυσης του πυρός, ο απολογισμός και η αποδοχή των νέων γεωγραφικών δεδομένων, με στόχο να μην υπάρξουν νέα ανθρώπινα θύματα, νέες απώλειες, νέες φοβερές καταστροφές και τελικά, να γίνει προσπάθεια, σε ρεαλιστικές βάσεις,“να σωθεί οτιδήποτε άλλο, αν σώζεται”…

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com