Τι υποστηρίζει ο CEO της London Clinic μετά το σάλο για την απόπειρα παραβίασης του ιατρικού φακέλου της Κέιτ

Την υπόσχεση ότι θα ληφθούν όλα τα κατάλληλα μέτρα μετά την είδηση πως εργαζόμενοι στην κλινική που νοσηλευόταν η Κέιτ Μίντλετον, προσπάθησαν να αποκτήσουν πρόσβαση στον ιατρικό της φάκελο, έδωσε o CEO της κλινικής του Λονδίνου, «The London Clinic», όπου έγινε η χειρουργική επέμβαση της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

by Times Newsroom

Υπενθυμίζεται ότι σάλο έχει προκαλέσει στη Βρετανία η είδηση ότι το προσωπικό στην κλινική στο Λονδίνο όπου νοσηλεύτηκε η Κέιτ Μίντλετον μετά το χειρουργείο της προσπάθησε να αποκτήσει πρόσβαση στα ιδιωτικά ιατρικά της αρχεία.

«Όλοι στην Κλινική του Λονδίνου έχουμε πλήρη επίγνωση των ατομικών, επαγγελματικών, ηθικών και νομικών καθηκόντων μας όσον αφορά το απόρρητο των ασθενών», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Al Russell.

«Είμαστε υπερήφανοι για την εξαιρετική φροντίδα και διακριτικότητα που φροντίζουμε να προσφέρουμε σε όλους τους ασθενείς μας που μας εμπιστεύονται καθημερινά.

«Έχουμε σε εφαρμογή συστήματα για την παρακολούθηση της διαχείρισης των πληροφοριών των ασθενών και, σε περίπτωση οποιασδήποτε παραβίασης, θα ληφθούν όλα τα κατάλληλα ερευνητικά, ρυθμιστικά και πειθαρχικά μέτρα.

«Δεν υπάρχει θέση στο νοσοκομείο μας για όσους παραβιάζουν σκόπιμα την εμπιστοσύνη οποιουδήποτε από τους ασθενείς ή τους συναδέλφους μας» καταλήγει η ανακοίνωση σύμφωνα με το Skynews.

Σημειώνεται ότι οι επικεφαλής της Κλινικής του Λονδίνου ξεκίνησαν κατεπείγουσα έρευνα, καθώς υπήρξαν αναφορές ότι τουλάχιστον ένα μέλος του προσωπικού είχε προσπαθήσει να αποκτήσει πρόσβαση στα προσωπικά στοιχεία της πριγκίπισσας, αφού υποβλήθηκε σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα.

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com