Το ανατριχιαστικό βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και το μήνυμα της Πρεσβείας του Ισραήλ στην Ελλάδα

«Ας δει ο κόσμος επιτέλους τι συμβαίνει»

by Times Newsroom

Με ένα ανατριχιαστικό βίντεο, η Πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα θέλησε να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για τη μεγάλη σφαγή που συμβαίνει αυτή την ώρα στο Ισραήλ, όπου η χώρα σφυρηλατείται από τις δυνάμεις της Χαμάς. Εκατοντάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών έχουν απαχθεί από τη Χαμάς, προκειμένου να κρατηθούν ως όμηροι.

Στον λογαριασμό της στο X (πρώην Twitter), η Πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα δημοσίευσε το ανατριχιαστικό βίντεο που δείχνει μια οικογένεια να κρατείται από τη Χαμάς, ενώ τα 2 παιδιά κλαίνε, καθώς η αδερφή τους έχει μόλις σκοτωθεί. Ρωτώντας αν η αδερφή τους θα γυρίσει ποτέ πίσω, τα δύο παιδιά παραμένουν στην αγκαλιά των γονιών τους, με εκείνους να προσπαθούν να τα καθησυχάσουν.

Στη λεζάντα του βίντεο, η Πρεσβεία του Ισραήλ έγραψε:

«Ένα Ισραηλινό παιδάκι εκτελείται μπροστά στους γονείς και τα αδέλφια του, που κρατούνται όμηροι από τη Χαμάς. Ας δει ο κόσμος επιτέλους τί συμβαίνει..».

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com