Το συγκρότημα που θα έπαιζε στη συναυλία που «βάφτηκε» με αίμα στη Μόσχα και γιατί είναι μαύρο πανί για τους Ουκρανούς

Σύμφωνα με το RT αγνοείται ένα μέλος τους

by Times Newsroom

Στη συναυλία του γνωστού στη Ρωσία ροκ συγκροτήματος «Piknik» χτύπησαν την Παρασκευή οι τρομοκράτες σκορπώντας τον θάνατο.

Η συναυλία ήταν sold out με περισσότερους από 6.000 θεατές να έχουν κατακλύσει τον συναυλιακό χώρο.

Η τρομοκρατική επίθεση εκδηλώθηκε λίγα λεπτά πριν οι Picnic εμφανιστούν στη σκηνή και αρχίσουν τη συναυλία. Όταν έπεσαν οι πρώτοι πυροβολισμοί, τα μέλη του γκρουπ ήταν στα καμαρίνια, και εκεί παρέμειναν μέχρι το τέλος οπότε και διασώθηκαν. Κάποιοι από τους τεχνικούς που συνόδευαν το συγκρότημα διέφυγαν από το υπόγειο του θεάτρου.

«Σήμερα συνέβη μια τραγωδία στο Crocus City Hall το μέγεθος της οποίας δεν μπορούμε ακόμη να εκτιμήσουμε. Παρακολουθούμε τις ειδήσεις εν αναμονή επίσημης ενημέρωσης. Οι μουσικοί και η διεύθυνση του συγκροτήματος είναι ζωντανοί και ασφαλείς». έγραψε σε ανάρτησή του το συγκρότημα λίγο μετά το μακελειό.

Ωστόσο αργότερα το RT News επικαλούμενο το ρωσικό πρακτορείο TASS μετέδωσε ότι ένα μέλος της ομάδας του συγκροτήματος αγνοείται μετά την τρομοκρατική επίθεση.

Ποιοι είναι Piknik και γιατί είναι «μαύρο πανί» για τους Ουκρανούς

Οι Picnic (ρωσικά: Пикник), γνωστοί και ως Piknik, είναι από τα δημοφιλέστερα συγκροτήματα της ροκ σκηνής της Ρωσίας με θεατρική σκηνική παρουσία και μουσική που συνδυάζει στοιχεία art rock και progressive rock.

Σχηματίστηκαν το 1978 στην Αγία Πετρούπολη (Λένινγκραντ) από τους Sergey Omelnichenko, Evgeny Voloschuk, Aleksey Dobychin και Edmund Shklyarskiy.

Δείτε το συγκρότημα σε πρόσφατο βίντεό τους

Το συγκεκριμένο συγκρότημα αποτελεί μαύρο πανί για τους Ουκρανούς. Όλα έγιναν το 2016 όταν μέλη του συγκροτήματος τάχθηκαν υπέρ της προσάρτηση της Κριμαίας στη Ρωσία. Μάλιστα, είχε δώσει και συναυλία στην περιοχή.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com