«Τώρα δεν ζω»: Νέο τραγούδι με εντυπωσιακό βίντεο κλιπ για τον Σπύρο Μακρή

by Times Newsroom
Mε μία δυναμική uptempo μπαλάντα, η οποία συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό βίντεο κλιπ, κάνει «ποδαρικό» στη νέα χρονιά ο Σπύρος Μακρής.
Ο ταλαντούχος τραγουδοποιός-ερμηνευτής μας παρουσιάζει το νέο του single με τίτλο «Τώρα δεν ζω», το οποίο κερδίζει τις εντυπώσεις από το πρώτο του άκουσμα.
Τη μουσική στο νέο τραγούδι του Σπύρου Μακρή έχει γράψει ο Flori Mumajesi, ενώ τους στίχους υπογράφουν ο ίδιος ο ερμηνευτής και η Αρίστη Δημητριάδη.
Έρωτας, προδοσία, αγάπη, μίσος, νοσταλγία, πάθος και θυμός είναι τα συναισθήματα που περιέχει αυτό το βίντεο κλιπ-υπερπαραγωγή, που γυρίστηκε μέσα από τη σκηνοθετική ματιά της Αρίστης Δημητριάδη και στο οποίο ο Σπύρος Μακρής μας περιγράφει τον πόνο και την κραυγή του χωρισμού, μέσα από έναν ρόλο-έκπληξη.
Το τραγούδι «Τώρα δεν ζω» κυκλοφορεί από την Orion Music, η οποία, αν και νεοσύστατη, την εμπιστεύονται ολοένα και περισσότεροι τραγουδιστές.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή