Τραγωδία στα Τέμπη: Προφυλακιστέος ο σταθμάρχης μετά την μαραθώνια απολογία του

Για περισσότερες από 7 ώρες ο 59χρονος απαντούσε στις ερωτήσεις της ανακρίτριας

by Times Newsroom

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 21.30 η πολύωρη απολογία του σταθμάρχη για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 59χρονος μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα.

Ο δικηγόρος του 59χρονου έκανε λόγο για αναμενόμενη απόφαση και δήλωσε ότι ο πελάτης του απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις της ανακρίτριας και ότι προσπάθησε να βοηθήσει τη διαδικασία της ανάκρισης προκειμένου να φτάσουμε στην αλήθεια.

Μάλιστα όπως τόνισε ο κ. Παντζαρτζίδης, ο σταθμάρχης μίλησε για όλα ακόμα και αν από αυτά προκύπτουν ευθύνες και για τον ίδιο.

Η διαδικασία της απολογίας του 59χρονου ήταν μαραθώνια και κράτησε σχεδόν 7,5 ώρες.

Ο σταθμάρχης είχε μεταφερθεί νωρίς το πρωί στο δικαστικό μέγαρο, όμως η διαδικασία διεκόπη πριν ξεκινήσει, λόγω τεχνικού θέματος. Περίπου στις 14:00 κλήθηκε να μπει στο γραφείο της ανακρίτριας για να ξεκινήσει η απολογία του.

Η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο πολλών ανθρώπων και είναι κακουργηματικού χαρακτήρα.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή