Τραγουδιστής παθαίνει ανακοπή και πεθαίνει επί σκηνής

Σοκ προκαλεί το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με τη στιγμή που ο 30χρονος τραγουδιστής γκόσπελ, Πέντρο Ενρίκε, καταρρέει και πεθαίνει επί σκηνής το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (13.12.2023) στη Βραζιλία.

by Times Newsroom

Ο νεαρός φαίνεται να ερμηνεύει το τραγούδι του Vai Ser Tão Lindo σε μια εκδήλωση στη Βραζιλία, η οποία μεταδόθηκε και σε live streaming. Ξαφνικά, λυγίζει και καταρρέει στη σκηνή, ενώ άλλοι άνθρωποι τρέχουν να τον βοηθήσουν.

Ο Πέντρο Ενρίκε μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Βραζιλίας και οι γιατροί έσπευσαν να τον βοηθήσουν, όμως δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή. Σύμφωνα με τη δισκογραφική εταιρεία του, ο 30χρονος έπαθε ανακοπή καρδιάς στη σκηνή.

Ήταν παντρεμένος και πατέρας μιας κόρης που είχε γεννηθεί στις 19 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες από διεθνή ΜΜΕ, λίγο πριν την τελευταία εμφάνισή του, ο Πέντρο Ενρίκε είχε εκμυστηρευτεί σε φίλους του ότι ένιωθε εξαντλημένος.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com