Τρυπητή – Μία από τις άγνωστες παραλίες της Χίου με γαλαζοπράσινα νερά (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Πρόκειται για μία πανέμορφη παραλία με καθαρά γαλαζοπράσινα νερά. Αποτελείται από άσπρο βότσαλο και λίγη άμμο ενώ στο εσωτερικό της έχει μεγάλες πέτρες

by Times Newsroom

Η Χίος κρύβει απέραντες ομορφιές μεταξύ των οποίων και οι δεκάδες παραλίες της. Μία από αυτές είναι η παραλία Τρυπητή, “κρυμμένη” στο νότιο άκρο του νησιού, σε ένα μικρό κόλπο.

Πρόκειται για μία πανέμορφη παραλία με καθαρά γαλαζοπράσινα νερά. Αποτελείται από άσπρο βότσαλο και λίγη άμμο ενώ στο εσωτερικό της έχει μεγάλες πέτρες. Μέσα στον κόλπο τα βράχια δημιουργούν διάφορους σχηματισμούς δίνοντας στην παραλία μία ξεχωριστή ομορφιά.

Στα αριστερά υπάρχει μία μικρή σπηλιά που έχει σχηματιστεί από τη διάβρωση των βράχων από τη θάλασσα ενώ στα δεξιά υπάρχει ένας μεγάλος βράχος που ο σχηματισμός του μοιάζει με Ελέφαντα. Η πρόσβαση στην παραλία γίνεται μόνο από τη θάλασσα με σκάφος.

Konstantinos Mil. Anagnostou
Photographer & Cinematographer

default

default

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή