Twitter: Ο Μασκ αφαίρεσε το μπλε πουλί και έβαλε τον σκύλο του Dogecoin ως νέο έμβλημα

Το γεγονός είχε ως αποτέλεσμα το κρυπτονόμισμα Dogecoin να εκτοξεύσει την τιμή του πάνω από 30% σε ελάχιστη ώρα.

by Times Newsroom

Ο Έλον Μασκ, από τότε που απέκτησε το Twitter, έχει σκοπό να τα αλλάξει όλα. Το… μπλε πουλί θα γλίτωνε; Το σύμβολο του Dogecoin αντικατάστησε το διάσημο μπλε πουλί και έγινε το λογότυπο του Twitter. Το γεγονός είχε ως αποτέλεσμα το κρυπτονόμισμα Dogecoin να εκτοξεύσει την τιμή του πάνω από 30% σε ελάχιστη ώρα. Στο παρελθόν ο διευθύνων σύμβουλος του Twitter, Έλον Μασκ έχει κάνει ξεκάθαρο ότι είναι οπαδός του συγκεκριμένου κρυπτονομίσματος, ενώ είχε κάνει γνωστή την επιθυμία του η συγκεκριμένη πλατφόρμα «πρώτα και κύρια» να είναι για κατάλληλη για νομίσματα.

Το DOGE έφτασε μέχρι και τα 11 σεντς από περίπου 8 σεντς πριν από την αλλαγή του λογότυπου. Η τιμή του ξεπέρασε για τελευταία φορά τα 10 σεντς τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με τα στοιχεία του CoinDesk.

Τον Ιανουάριο οι Financial Times ανέφεραν ότι το Twitter σχεδίαζε ένα σύστημα που θα επέτρεπε πληρωμές μέσω της πλατφόρμας κοινωνικών μέσων.

Μία ώρα μετά την αλλαγή, ο Μασκ έγραψε στο Twitter μια εικόνα καρτούν ως το πρώτο του δημόσιο σχόλιο.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com