Γυναικεία σουτιέν: Αυτές είναι οι καλύτερες επιλογές

by Times Newsroom

Τα σουτιέν είναι αναμφισβήτητα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας και μακράν το πιο σημαντικό γυναικείο εσώρουχο. Είναι το εσώρουχο που επηρεάζει την άνεση, την εμφάνιση και την αυτοπεποίθηση μιας γυναίκας, ενώ είναι ικανό να απογειώσει ή να καταστρέψει εντελώς ένα ρούχο.

Κάθε γυναίκα έχει ταλαιπωρηθεί από τα γυναικεία σουτιέν μέχρι να βρει αυτό που της ταιριάζει. Σουτιέν που οι μπανέλα χαλάει μετά από 2-3 χρήσεις με αποτέλεσμα να προεξέχει το σιδεράκι και να δημιουργεί πόνο στο δέρμα, που δεν εφαρμόζουν σωστά στο στήθος, με αποτέλεσμα να πιέζουν και να προκαλούν δυσμορφία, όπου οι τιράντες είναι εύθραυστες και κόβονται, και ούτω καθεξής!

Το κατάλληλο μέγεθος σουτιέν με τη σωστή εφαρμογή στο στήθος είναι μεγάλη πρόκληση, ειδικά αν το μέγεθος του στήθους δεν είναι μεσαίο. Οι γυναίκες με κανονικό/μεσαίο μέγεθος στήθους βρίσκουν αρκετά πιο εύκολα το σωστό εσώρουχο. Σε αυτό το άρθρο θα επικεντρωθούμε στις γυναίκες με μικρό στήθος, που θέλουν να βρουν ένα σουτιέν που θα το κάνει να φαίνεται λίγο πιο πλούσιο, και σε γυναίκες με μεγαλύτερο στήθος, που θέλουν να πετύχουν οπτικά μικρότερα νούμερα.

Ποιες είναι λοιπόν οι κατάλληλες επιλογές σε σουτιέν για μικρό και μεγάλο στήθος; Πάμε να τις ανακαλύψουμε.

Σουτιέν για μικρό στήθος

Οι γυναίκες με μικρό στήθος συχνά αντιμετωπίζουν δυσκολία στο να αναδείξουν κάποιο ρούχο με βαθύ ντεκολτέ ή εφαρμοστές μπλούζες. Γι’ αυτό, ένα εσώρουχο που θα κάνει το στήθος να φαίνεται πιο γεμάτο και πλούσιο είναι η κατάλληλη επιλογή.

Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, η λύση είναι τα σωστά σουτιέν με ενίσχυση, τα οποία προσφέρουν οπτικά πλουσιότερο, μπούστο και φυσική ανόρθωση, βοηθώντας έτσι να πετύχεις το σχήμα και την αύξηση του μεγέθους που θέλεις.

Σουτιέν με ενίσχυση

Συγκεκριμένα, τα σουτιέν Sloggi με ενίσχυση είναι ιδανικά για σένα. Το γνωστό brand διαθέτει σουτιέν με ενίσχυση, τα οποία χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία κατασκευής τους προσφέρουν άριστο κράτημα και φυσική ανόρθωση. Το ύφασμά τους είναι ιδανικό για μαλακή εφαρμογή, ενώ δεν διαγράφει κάτω από τα ρούχα, για να μπορείς να το συνδυάζεις ακόμη και με την πιο στενή μπλούζα σου.

Το αποτέλεσμα είναι ένα πλούσιο και καλοσχηματισμένο στήθος, με ένα αίσθημα άνεσης, χωρίς να σε πιέζει.

Σουτιέν για μεγάλο στήθος

Στον αντίποδα, υπάρχουν οι γυναίκες με μεγάλο στήθος, οι οποίες αναζητούν εσώρουχα που θα μειώσουν το οπτικό αποτέλεσμα, χωρίς να θυσιάσουν το καλοσχηματισμένο μπούστο.

Αν έχεις μεγάλο στήθος και θέλεις να βρεις ένα σουτιέν που θα μειώσει οπτικά το μέγεθός του πολλές φορές είναι πρόκληση το να βρεις το σωστό εσώρουχο που δεν θα σε πιέζει και δεν θα κάνει ανομοιόμορφο το στήθος σου.

Ευτυχώς, η Triumph έχει για σένα τα απόλυτα minimizer. Το διεθνές brand εσωρούχων διαθέτει κορυφαία σουτιέν, χωρίς επένδυση και ραφές, ιδανικά για την ανάλαφρη αίσθηση που αναζητάς, ενώ καλύπτουν πλήρως το στήθος χωρίς να το πιέζουν.

Τα σουτιέν Triumph Minimizer προσφέρουν οπτικά ένα νούμερο μικρότερο και είναι ιδανικά για μεγέθη D, E, F. Επιπλέον, η μπανέλα προηγμένης τεχνολογίας που διαθέτουν είναι μαλακή χωρίς να προκαλεί ενόχληση, ενώ ταυτόχρονα οι φαρδιές και ανατομικές τιράντες χαρίζουν άψογο κράτημα και στήριξη, τόσο στο στήθος όσο και στην πλάτη.

Σουτιέν Triumph Minimizer

Το σωστό σουτιέν για το κάθε μέγεθος στήθους δεν είναι εύκολο να βρεθεί, καθώς τόσο το μικρό στήθος όσο και το μεγάλο έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις και χρειάζονται συγκεκριμένα προϊόντα προκειμένου να αναδειχθούν.

Διαλέγοντας, πρέπει να λάβεις υπόψη σου πολλούς παράγοντες ανάλογα με το ποια κατηγορία σε αντιπροσωπεύει. Το μικρό στήθος χρειάζεται ένα push-up εσώρουχο που θα αναδείξει το στήθος σου και θα σου χαρίσει παράλληλα τη σωστή στήριξη.

Το μεγάλο στήθος χρειάζεται ένα minimizer σουτιέν εάν θέλεις να πετύχεις ένα νούμερο μικρότερο, χωρίς ωστόσο να παραμορφώνει το σχήμα του στήθους σου.

Στο esorouxa-anelia.gr θα βρεις ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι όποια και αν είναι η ανάγκη σου. Με μία μεγάλη ποικιλία από γυναικεία εσώρουχα από τα κορυφαία brands Sloggi και Triumph, διάλεξε ανάμεσα σε πολλά σχέδια και χρώματα το κατάλληλο σουτιέν για το στήθος σου. Επωφελήσου από τις μοναδικές τιμές και από τη γκάμα κωδικών που ανανεώνονται συνέχεια, καθώς και από τα δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 45,00€.

Εσύ ποιο σουτιέν θα επιλέξεις;

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com