Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ: Λύγισε η ηθοποιός – «Μου λένε ότι θέλουν να βάλουν το μωρό μου στον φούρνο μικροκυμάτων»

Η αιχμή για την κατάθεση της Κέιτ Μος στην πολύκροτη δίκη: «Πολλοί εμφανίστηκαν από το πουθενά για να τον στηρίξουν»

by Times Newsroom

Λύγισε η Άμπερ Χερντ, καταθέτοντας και πάλι στο δικαστήριο για την πολύκροτη υπόθεση της μήνυσης για συκοφαντική δυσφήμιση που έχει καταθέσει σε βάρος της ο πρώην σύζυγός της Τζόνι Ντεπ. Κάνοντας λόγο για καμπάνια δυσφήμισης σε βάρος της εκ μέρους του διάσημου ηθοποιού, δήλωσε: «Με παρενοχλούν, με ταπεινώνουν, με απειλούν κάθε μέρα».

«Ακόμη και περπατώντας απλώς σε αυτή τη δικαστική αίθουσα, ευρισκόμενη εδώ μπροστά σε όλο τον κόσμο, με τα χειρότερα κομμάτια της ζωής μου να χρησιμοποιούνται για να με ταπεινώσουν. Άνθρωποι θέλουν να με σκοτώσουν και μου το λένε κάθε μέρα.

Άνθρωποι θέλουν να βάλουν το μωρό μου στον φούρνο μικροκυμάτων και μου το λένε. Ο Τζόνι εκτόξευσε απειλές, μου υποσχέθηκε ότι αν ποτέ τον άφηνα θα με έκανε να τον σκέφτομαι κάθε μέρα για το υπόλοιπο της ζωής μου»», είπε η Άμπερ Χερντ.

Η ηθοποιός έχει μια κόρη ενός έτους, την Oonagh Paige Heard, την οποία έκανε με παρένθετη μητέρα. Δεν έχει αποκαλύψει ποιος είναι ο πατέρας.

Στρεφόμενη κατά του Τζόνι Ντεπ, ο οποίος έχει εμφανιστεί να γελάει, να χαμογελάει και να αστειεύεται στη διάρκεια της δίκης είπε: «Δεν κάθομαι σε αυτή τη δικαστική αίθουσα και κοροϊδεύω. Δεν κάθομαι και γελάω και κάνω αστεία. Αυτό είναι τρομερό, οδυνηρό και εξευτελιστικό για οποιονδήποτε άνθρωπο που χρειάζεται να το περνάει. Είμαι άνθρωπος».

«Δεν μου αξίζει αυτό. Εκατομμύρια άνθρωποι συμμετέχουν στην εκστρατεία εξόντωσής μου που ξεκίνησε ο Τζόνι και αυτό με βασανίζει», πρόσθεσε.

Οι αιχμές για την κατάθεση της Κέιτ Μος

Η Άμπερ Χερντ δέχτηκε ερωτήσεις και από τη δικηγόρο του Τζόνι Ντεπ, Καμίλ Βάσκεζ. «Τα ψέματά σας έχουν αποκαλυφθεί στον κόσμο πολλές φορές;» τη ρώτησε η δικηγόρος, που έκανε τον γύρο του κόσμου με την προηγούμενη εξέταση της ηθοποιού.

«Δεν έχω πει ψέματα για τίποτα» απάντησε η Άμπερ Χερντ.

«Όταν είπατε σε αυτό το δικαστήριο ότι ρίξατε μπουνιά στον κ. Ντεπ επειδή τον σκεφτήκατε να γκρεμίζει από τις σκάλες την Κέιτ Μος, δεν περιμένατε ότι η κυρία Μος θα κατέθετε ότι αυτό δεν συνέβη ποτέ, σωστά;» ρώτησε την Χερντ η Βάσκεζ.

«Λάθος. Ήξερα πόσοι πολλοί άνθρωποι θα εμφανιστούν από το πουθενά για να στηρίξουν τον Τζόνι. Αυτή η φήμη ήταν γνωστή σε όλους τη δεκαετία του ’90 και στις αρχές της δεκαετίας του ’00. Εγώ την είχα ακούσει από πολλά άτομα. Φυσικά και αυτό πέρασε από το μυαλό μου όταν ο βίαιος σύζυγός μου πήρε να χτυπήσει όχι μόνο εμένα, αλλά και την αδελφή μου. Φυσικά και το σκέφτηκα! Δεν περίμενα ότι θα ερχόταν να καταθέσει ή όχι, δεν είχε σημασία, αυτό δεν άλλαξε τη σκέψη που μου πέρασε από το μυαλό στις σκάλες, όταν νόμιζα ότι θα σκότωνε την αδερφή μου», απάντησε η Χέρντ.

«Ξέρω πόσοι πολλοί άνθρωποι θα έβγαιναν και θα έλεγαν οτιδήποτε για εκείνον. Γι’ αυτό έγραψα και εκείνο το άρθρο στη Washington Post. Είναι ένας πολύ ισχυρός άνδρας και στον κόσμο αρέσει να κερδίζει την εύνοια ισχυρών ανθρώπων», συνέχισε η Χερντ.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com