Βίντεο που σοκάρει: Αστυνομικοί σκοτώνουν άνδρα που κρατούσε όμηρη τη μητέρα του

Το βίντεο από τις κάμερες που φορούσαν στις στολές τους οι αστυνομικοί οι οποίοι στις 23 Δεκεμβρίου μπήκαν σε διαμέρισμα στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης προκειμένου να αντιμετωπίσουν μια κατάσταση ομηρίας μιας γυναίκας από τον 30χρονο γιο της έδωσε στη δημοσιότητα το NYPD.

by Times Newsroom

Στο βίντεο φαίνεται ο 30χρονος Μάικλ Ντότελ να κρατάει από το λαιμό τη μητέρα του και να απειλεί να την σκοτώσει με μαχαίρι και με τη λαβή που είχε εφαρμόσει.

Σύμφωνα με την αστυνομία οι ένστολοι άνοιξαν πυρ καθώς έβλεπαν ότι το θύμα έχανε τις αισθήσεις του με τον αστυνόιμο Μοργκές να εξουδετερώνει με μια σφαίρα τον δράστη, ο οποίος κατέληξε στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε λίγο αργότερα.

Στο βίντεο ακούγεται ο 30χρονος να φωνάζει προς τους αστυνομικούς «πυροβολήστε με, πυροβολήστε με» με τον Μορκές να τον ρωτάει πού είναι το μαχαίρι καλώντας τον να το πετάξει.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ


Σημειώνεται ότι ο 30χρονος είχε ιστορικό ψυχολογικών προβλημάτων ενώ σε βάρος του είχαν σχηματιστεί στο παρελθόν τρεις δικογραφίες που ήταν ακόμα ανοιχτές.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com