«Βόμβα» Αμπράμοβιτς: Αφήνω την Τσέλσι…

...Παραδίδω τη διοίκηση της στο φιλανθρωπικό ίδρυμα της ομάδας

by Times Newsroom

Με προσωπική του δήλωση στην ιστοσελίδα της Τσέλσι, ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς ανακοίνωσε πως παραχωρεί τη διαχείριση και την εποπτεία του συλλόγου στους ανθρώπους του φιλανθρωπικού ιδρύματος της ομάδας.

Όπως λίγο πολύ αναμενόταν, αφού είναι ανεπιθύμητος στη Μεγάλη Βρετανία μετά τις κυρώσεις, που ανακοίνωσε πριν από μερικά 24ωρα ο Μπόρις Τζόνσον, ως επακόλουθο της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία, ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς παραιτήθηκε από την Τσέλσι!

Με προσωπική του δήλωση στην ιστοσελίδα των Λονδρέζων, ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος ανακοίνωσε πως παραιτείται και αφήνει τη διαχείριση και την εποπτεία του συλλόγου στο φιλανθρωπικό ίδρυμα της ομάδας!

Αναλυτικά η δήλωση του Ρώσου μεγιστάνα:

«Στη διάρκεια της σχεδόν 20ετούς διοίκησής μου στην Τσέλσι, πάντα θεωρούσα τον ρόλο μου ως καθοδηγητή του συλλόγου, η δουλειά του οποίου είναι να διασφαλίζει πως θα είμαστε επιτυχημένοι όπως σήμερα, αλλά και για να χτίζουμε για το μέλλον, ενώ παράλληλα θα έχουμε θετική επίδραση στις κοινότητές μας. Πάντα έπαιρνα αποφάσεις με γνώμονα το καλό της Τσέλσι και παραμένω αφοσιωμένος σε αυτές τις αξίες. Γι’ αυτό και σήμερα παραχωρώ στους διαχειριστές του φιλανθρωπικού ιδρύματος του κλαμπ την εποπτεία και τη φροντίδα της Τσέλσι.

Πιστεύω πως αυτή τη στιγμή είναι οι κατάλληλοι για να τρέξουν τα συμφέροντα του συλλόγου, τους παίκτες, το σταφ και τους οπαδούς».

Ούτως ή άλλως, όμως, ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς δεν έχει εμφανιστεί εδώ και μήνες στο γήπεδο της ομάδας του, ”Stamford Bridge”, στο νοτιοδυτικό Λονδίνο, ενώ απέσυρε την αίτηση του για απόκτηση βρετανικής επενδυτικής βίζας Tier 1 το 2018, καθώς η έκδοσή της καθυστερούσε, στον απόηχο και των δηλητηριάσεων των Σκριπάλ στο Σάλσμπερι, περιστατικό που οδήγησε στο «πάγωμα» των σχέσεων Δύσης-Μόσχας.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή