Βούλγαρος ευρωβουλευτής σε Σκοπιανούς: Η ‘Μακεδονία’ είναι βουλγαρική!

Ο Βούλγαρος ευρωβουλευτής Άνγκελ Τζαμπάσκι προέβη σε νέες προκλήσεις προς τα Σκόπια. Αυτή τη φορά άσκησε κριτική στο αντιπολιτευτικό VMRO-DPMNE τονίζοντας ότι η «Μακεδονία» είναι βουλγαρική!

by Times Newsroom

Ο Βούλγαρος ευρωβουλευτής Άνγκελ Τζαμπάσκι προέβη σε νέες προκλήσεις προς τα Σκόπια. Αυτή τη φορά άσκησε κριτική στο αντιπολιτευτικό VMRO-DPMNE τονίζοντας ότι η «Μακεδονία» είναι βουλγαρική!

«Η ζωή και η τιμή των Βουλγάρων πρέπει να είναι εγγυημένη!
Η ένταξη των Βουλγάρων στο Σύνταγμα της Βόρειας Μακεδονίας είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό βήμα προς την πλήρη προστασία των δικαιωμάτων τους
.
Το DPMNE προφανώς δεν κατανοεί ότι είναι προς το συμφέρον των πολιτών της ‘Μακεδονίας’ να σέβονται τις διεθνείς συμφωνίες και όρους. Δεν είναι η ΕΕ που πρέπει να λάβει υπόψη της τη σερβομπολσεβίκικη παράταξη στα Σκόπια, αλλά το αντίθετο.

Υπάρχουν σαφή κριτήρια, η Βόρεια Μακεδονία δεν τα πληροί. Επίσης, δεν πληροί τη Συνθήκη καλής γειτονίας, φιλίας και συνεργασίας», γράφει ο Βούλγαρος ευρωβουλευτής και συνεχίζει:

«Ανέκαθεν, το DPMNE, η Λέβιτσα και τα συνδεδεμένα αντιβουλγαρικά κόμματα ήταν πάντα αντιευρωπαϊκά. Η Ευρώπη δεν έχει την πολυτέλεια να δεχτεί ή ακόμα και να διαπραγματευτεί με μια χώρα που αρνείται να παίξει σύμφωνα με τους κανόνες. 

Επομένως, ο ασεβής Μίτσκοσκι και οι αξιολύπητοι Γιουγκο-νοσταλγοί από τα Σκόπια, πρέπει να καταλάβετε – είστε ό,τι χειρότερο συνέβη στη ‘Μακεδονία’.

Το μίσος σας για τη Βουλγαρία είναι το πρόβλημα. Το μίσος στο οποίο στηρίζεται η λεγόμενη «ταυτότητα». Ο πύργος του ψέματος και των παραποιήσεων γκρεμίζεται γιατί η αλήθεια είναι με το μέρος μας. Και αυτή είναι ότι η Μακεδονία είναι ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ!», έγραψε ο Τζαμπάσκι.

The Hellenic Information Team

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com