Καταθέτουν Τέλλογλου και Κουκάκης για τις διαρροές εγγράφων για τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις

Θα βρεθούν ενώπιον του Ισίδωρου Ντογιάκου

by Times Newsroom

Στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο, θα καταθέσουν οι δημοσιογράφοι Τάσος Τέλλογλου και Θανάσης Κουκάκης για τις διαρροές εγγράφων σχετικά με τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις.

Ο κ. Τέλογλου θα καταθέσει αύριο (11/8) το μεσημέρι και έχει κληθεί στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που διεξάγει ο ίδιος ο Ισίδωρος Ντογιάκος για τον τρόπο που διέρρευσαν, εκτός ΕΥΠ, στοιχεία που περιέχονται σε άκρως απόρρητα κρατικά έγγραφα και αφορούν τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις σε βάρος του πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη και των δημοσιογράφων Θανάση Κουκάκη και Σταύρου Μαλιχούδη.

Σημειώνεται ότο ο Τάσος Τέλλογλου είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο παρακολούθησης το 2018 του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, όταν ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με αναφορά στο twitter στην οποία έγραφε: «Ο Ιδιώτης, που δραστηριοποιείτο επί της προηγούμενης κυβέρνησης στο να “ακούει” τον αρχηγό της αντιπολίτευσης στις πιο προσωπικές του στιγμές, όταν μιλάει με την συζυγο η την κόρη του κάνει τώρα το ίδιο με άλλους, μερικοί ανήκουν και στο ίδιο κόμμα με τους παραιτηθέντες».

Όσο για τον δημοσιογράφο Θανάση Κουκάκη, εκείνος θα καταθέσει ενώπιον του εισαγγελέα στις 16 Αυγούστου.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή