Αλέξης Κούγιας: Σφοδρή επίθεση στον Σπύρο Μπιμπίλα για την είσοδό του στη Βουλή – «Στη δυστυχία του Λιγνάδη»

«Τυχοδιωκτικά αντικατέστησε τρεις ανθρώπους στη Βουλή»

by Times Newsroom

Κρατάει χρόνια αυτή η… κολόνια. Για την ακρίβεια το beef ανάμεσα στον Αλέξη Κούγια και τον Σπύρο Μπιμπίλα ελέω Δημήτρη Λιγνάδη και της δίκης του, άνοιξε νέο κεφάλαιο την Παρασκευή (30/6).

Οι δυο τους να θυμίσουμε έχουν διαφωνήσει για το αν ήταν σύννομη η διαγραφή του Δημήτρη Λιγνάδη από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, ο ποινικολόγος έχει υποστηρίξει ότι η υπόθεση Λιγνάδη είναι σκευωρία στην οποία εμπλέκεται και το ΣΕΗ, έχει αποκαλέσει λάθος το επίθετο του ηθοποιού – Μπίμπιλα – για να τον μειώσει όπως έχει πει ο πρόεδρος του ΣΕΗ, επίσης «αμόρφωτο καραγκιόζη», όπως και την διοίκηση του σωματείου, αλλά και «ιέρεια του metoo» και τον Σπύρο Μπιμπίλα από την άλλη να κάνει λόγο για προσβολές στο πρόσωπό του, για «γραφικότητες του κύριου Κούγια», για «λεγόμενα γεμάτα ανακρίβειες» και για στοχοποίησή του, στην οποία θα απαντήσει όταν έρθει η ώρα και αναλόγως.

Αυτή τη φορά ο Αλέξης Κούγιας σχολίασε την είσοδο του Σπύρου Μπιμπίλα στη Βουλή με το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, Πλεύση Ελευθερίας μιλώντας στην κάμερα του Πρωινού και στον δημοσιογράφο, Γιάννη Μαλλιαρού.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ποινικολόγος δήλωσε: «Στη δυστυχία του Λιγνάδη και των άλλων κατηγορουμένων, που τους κονιορτοποίησε το σύστημα. Και το σύστημα ήταν αυτός. Με αυτούς τους αριβίστες ηθοποιούς που πήγαιναν και υπέγραφαν στις εκλογές διάφορα εναντίον μου. Ο Μπιμπίλας τυχοδιωκτικά αντικατέστησε τρεις άλλους ανθρώπους κι αυτό είναι κάτι που δεν είναι πολύ ωραίο (ο λόγος για τους υποψήφιους που αποχώρησαν από το κόμμα καταγγέλλοντας την αλλαγή σειράς στις εκλόγιμες θέσεις των ψηφοδελτίων παρότι πρώτοι σε σταυρούς). Εγώ έλεγα είναι δυνατόν να μην είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου στη Βουλή και να είναι ο Βαρουφάκης; Όταν είδα ότι αντικατέστησε τρεις ανθρώπους και τους αντικατέστησε με τον Μπιμπίλα… Ποιος τον γνώριζε τον Μπιμπίλα πριν αρχίσει να εμφανίζεται κάθε μέρα στην τηλεόραση κι έτσι να τον μάθουν και να αποκτήσει τη διασημότητα αυτή που απέκτησε. Δύο άνθρωποι πάνω στα πτώματα των κατηγορουμένων έκαναν πολιτική καριέρα, ο Γρηγόρης Λέων και ο Μπιμπίλας» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com