Abstand Presents: Logs / MIZI / Andrey Guryanov στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων

by Times Newsroom

Με αφορμή την κυκλοφορία της νέας δουλειάς του MIZI με τίτλο “Watch Paint Dry” στην Abstand, οι ιδρυτές της δισκογραφικής Andrey Guryanov και Dasha Zvezdin (Logs) με έδρα το Βερολίνο, επισκέπτονται το KET για μια μοναδική συναυλία πειραματικής ηλεκτρονικής μουσικής.

Στη συναυλία θα υπάρχει διαθέσιμο το “Watch Paint Dry” στη φυσική του μορφή (MP3-Player εγκιβωτισμένο σε σιλικόνη).

www.mizithras.bandcamp.com/album/watch-paint-dry

www.abstand.xyz/Abstand

Logs

Οι Logs είναι το πειραματικό ηλεκτρονικό οπτικοακουστικό ντουέτο των Dasha Zvezdin και Andrey Guryanov. Η μουσική τους είναι ένα μείγμα συμβατικών ηλεκτρονικών ηχοχρωμάτων, infinite sustain κιθάρας και βαριάς επεξεργασίας ηχητικού υλικού, είτε πρόκειται για μια ηχογράφηση πεδίου είτε για ένα μουσικό απόσπασμα. Κάθε στρώμα ήχου οργανώνει φυσικές παραμέτρους, όπως η απόσταση, το βάθος, το φως ή η έλλειψή του, και τις αναμειγνύει σε έναν πυκνό χώρο. Τα κρουστικά ηχοχρώματα και ο ρυθμός αυτής της μουσικής εξαρτώνται από την πιθανότητα και το μοτίβο και όχι από το τέμπο, δημιουργώντας μια ιδιαίτερη χορευτική εμπειρία. Χρησιμοποιούν το λογισμικό που δημιούργησαν οι ίδιοι για να αναπαραστήσουν τις ιδέες τους. Οι ηχητικές υφές των Logs είναι πλούσιες και πολύπλοκες, τόσο φουτουριστικές όσο και αναδρομικές στην εποχή της ηλεκτρονικής μουσικής.

www.linktr.ee/logs_band

MIZI – Media Rummaging

To ανασκάλεμμα του μέσου (Media Rummaging) αναφέρεται στη χαώδη διαδικασία της εξερεύνησης διαφορετικών ηχητικών μέσων αποθήκευσης και αναπαραγωγής. H performance βασίζεται σε έναν συνδυασμό τετρακάναλων κασετόφωνων, πικάπ και μετασχηματισμένων CD-players. Η λειτουργικότητα των μέσων μεταστρέφεται αποκαλύπτοντας νέα ηχητικά μονοπάτια και τις μοναδικές ιδιότητες της κάθε συσκευής. Τα αντικείμενα μεταμορφώνονται από συλλεκτικά κομμάτια που μαζεύουν σκόνη πάνω σε έπιπλα σαλονιών σε εργαλεία αυτοσχεδιασμού. Για το έργο χρησιμοποιούνται διασωθέντα CDs, κασέτες και δίσκοι βινυλίου που βρήκα σε παζάρια, στο Ζαχαρία -για ένα ευρώ-, σε κάδους σκουπιδιών και στην αποθήκη της γιαγιάς μου. Αυτά τα ηχητικά σκουπίδια του προηγούμενου αιώνα μεταμορφώνονται σε ένα ανεξέλεγκτο ηχητικό κολλάζ από μοτέρ συσκευών, λιωμένης pop μουσικής, ψηφιακών θορύβων, σπιτικών ηχογραφήσεων και παραμορφωμένων ηχοτοπίων. – To καταφύγιο ξεσφραγίστηκε και εξερεύνουμε τα απομείναρια. –

www.mizi.media

Andrey Guryanov

Tα live sets του Andrey Guryanov επικεντρώνονται σε ηχητικά συστήματα που βασίζονται στην ανατροφοδότηση και την αυτοεξισορρόπηση. Έχει κατασκευάσει ένα ηχητικό μοντέλο σύμφωνα με τις αρχές οικονομικών και κοινωνικών μοντέλων, χρησιμοποιώντας ακουστικές, ψηφιακές και αναλογικές συσκευές που βασίζονται σε αυτοτροφοδοτούμενα σήματα για να δημιουργηθεί μια ηχητική κατάσταση βασισμένη σε πραγματικό χρόνο και στον τρέχοντα χώρο.

www.andreyguryanov.bandcamp.com/album/anthems

κρατήσεις: www.more.com/music/abstant-presents-logs/mizi/andrey-guryan & 213 00 40 496


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com