Άλεκ Μπάλντουιν: Στην αντεπίθεση ο ηθοποιός – Μηνύει μέλη της παραγωγής για τον θάνατο της Χάτσινς

Ο Άλεκ Μπάλντουιν φαίνεται αποφασισμένος να «καθαρίσει το όνομά του»

by Times Newsroom

Ο ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν περνά στην αντεπίθεση για τον θάνατο της Χάτσινς κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Rust. Ο ίδιος κατέθεσε μήνυση σε τέσσερα μέλη της παραγωγής υποστηρίζοντας ότι του παραδόθηκε ένα όπλο γεμάτο με πραγματικές σφαίρες στο πλατό με αποτέλεσμα τον θάνατο της 42χρονης κινηματογραφίστριας της ταινίας.

Ειδικότερα ο Άλεκ Μπάλντουιν μήνυσε τους Χάνα  Γκουτιέρεζ – Ριντ, τον Ντέιβ Χoλς, τη Σάρα Ζάκρι και τον Σεθ Κένεντι, επειδή δεν τήρησαν τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας στο πλατό. «Αυτή η τραγωδία συνέβη επειδή πραγματικές σφαίρες παραδόθηκαν στο πλατό και με αυτές γέμισαν το όπλο», έγραψε ο δικηγόρος του Μπάλντουιν, Λουκ Νίκας σύμφωνα με πολλά αμερικανικά μέσα.

Δεν έγινε σωστός έλεγχος

«Η Γκουτιέρεζ – Ριντ, απέτυχε να ελέγξει προσεκτικά τις σφαίρες ή το όπλο, ο Χολς απέτυχε να ελέγξει προσεκτικά το όπλο, αλλά ανακοίνωσε ότι το όπλο ήταν ασφαλές πριν το παραδώσει στον Μπάλντουιν, και η Ζάκρι δεν ενημέρωσε ότι η Γκουτιέρεζ – Ριντ ενεργούσε απερίσκεπτα εκτός του σετ και ήταν ένας κίνδυνος για την ασφάλεια των γύρω της», συνέχισε ο Νίκας.

Πρόσθεσε ότι ο ηθοποιός «επιδιώκει να καθαρίσει το όνομά του» και να καταστήσει τους κατηγορούμενους «υπεύθυνους για τη συμπεριφορά τους».

Επικαλείται αναφορά του FBI

Σύμφωνα με τους New York Times, ο Μπάλντουιν κατηγορεί επίσης τον Κένεντι, ο οποίος προμήθευσε όλα τα όπλα της ταινίας, ότι αποθήκευσε επιπόλαια τα πυρομαχικά.

Επικαλείται επίσης μια αναφορά του FBI που έδειξε ότι η Ζάκρι και η Γκουτιέρεζ – Ριντ, δηλάδή η ειδική επί των προπς (κινηματογραφικά αντικείμενα) και η σιδηρουργός δεν παρακολουθούσαν τις πραγματικές σφαίρες που κυκλοφορούσαν στο πλατό.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com