Αποκάλυψη Sunday Times: Τι συμφώνησαν Κέιτ και Γουίλιαμ στο νοσοκομείο

Ανάστατη παραμένει η βρετανική κοινή γνώμη μετά το διπλό σοκ με την υγεία της πριγκίπισσας Κέιτ Μίντλετον και του βασιλιά Καρόλου.

by Times Newsroom

Η 42χρονη, μετά την πολυήμερη νοσηλεία της στην ιδιωτική κλινική, θα παραμείνει στο κρεβάτι, από όπου θα δουλεύει και θα ασκεί τα καθήκοντά της.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό από το Παλάτι, οι δημόσιες εμφανίσεις της έχουν ακυρωθεί μέχρι το Πάσχα, όποτε θα επιστρέψει, εφόσον όλα πάνε καλά.

Την ίδια στιγμή, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ στέκεται στο πλευρό της συζύγου του ενώ έχει ακυρώσει κι εκείνος με τη σειρά του εμφανίσεις για να βρίσκεται δίπλα της.

Η δέσμευση μετά την χειρουργική επέμβαση της Κέιτ

Όπως έγραψαν οι Sunday Times, η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έχουν συμφωνήσει σε μία φράση μόλις επτά λέξεων, μόλις έγινε γνωστή η περιπέτεια με την υγεία της.

Σύμφωνα με τους βοηθούς τους, η πριγκιπική οικογένεια δεσμεύεται στο εξής: «100 τοις εκατό οικογένεια πρώτα, δουλειά μετά». Οι πηγές πρόσθεσαν επίσης: «Τα παιδιά είναι πάντα στο επίκεντρο της προσοχής τους. Αυτό θα συνεχίσει να ισχύει. Θέλουν να βεβαιωθούν ότι θα έχουν όσο το δυνατόν περισσότερη κανονικότητα στο μέλλον».

Appearances will need to be rescheduled as the Princess of Wales recovers from abdominal surgery and the mood is now ‘100 per cent family first, day job second’ | ✍️ @RoyaNikkhah
https://t.co/uCWFq3TFYA

— The Times and The Sunday Times (@thetimes) January 20, 2024

Η πριγκίπισσα επιθυμεί να διατηρήσει την κανονικότητα για τα παιδιά της

Το Παλάτι του Κένσινγκτον δήλωσε την περασμένη εβδομάδα όταν η Κέιτ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο: «Η Βασιλική Υψηλότητα η Πριγκίπισσα της Ουαλίας εισήχθη χθες στην Κλινική του Λονδίνου για προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιά. Η χειρουργική επέμβαση ήταν επιτυχής και αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο για 10 με 14 ημέρες, πριν επιστρέψει στο σπίτι για να συνεχίσει την ανάρρωσή της. Με βάση τις τρέχουσες ιατρικές συμβουλές, είναι απίθανο να επιστρέψει στις δημόσιες υποχρεώσεις μέχρι μετά το Πάσχα.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εκτιμά το ενδιαφέρον που θα προκαλέσει αυτή η δήλωση. Ελπίζει ότι το κοινό θα κατανοήσει την επιθυμία της να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερη κανονικότητα για τα παιδιά της και επιθυμεί να παραμείνουν ιδιωτικές οι προσωπικές ιατρικές πληροφορίες της.

Ως εκ τούτου, το Παλάτι του Κένσινγκτον θα παρέχει ενημερώσεις για την πρόοδο της Αυτού Βασιλικής Υψηλότητας μόνο όταν υπάρχουν σημαντικές νέες πληροφορίες προς κοινοποίηση. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επιθυμεί να ζητήσει συγγνώμη από όλους τους ενδιαφερόμενους για το γεγονός ότι πρέπει να αναβάλει τις προσεχείς υποχρεώσεις της. Ανυπομονεί να επανέλθει σε όσο το δυνατόν περισσότερες, το συντομότερο δυνατό».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com