Δεν το βάζει κάτω η Άμπερ Χερντ: Ζήτησε να εκδικαστεί ξανά η υπόθεση με τον Τζόνι Ντεπ

Δεν έχει πει ακόμα την τελευταία της λέξη η Άμπερ Χερντ, όσον αφορά την υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης του πρώην συζύγου της, Τζόνι Ντεπ, για την οποία ένα δικαστήριο της Βιρτζίνια την έκρινε νωρίτερα φέτος ένοχη.

by Times Newsroom

Η 36χρονη ηθοποιός αμφισβήτησε την εγκυρότητα ενός από τους ενόρκους, με την νομική της ομάδα να καταθέτει πως η ταυτότητά του δεν μπορεί να επαληθευτεί και γι’ αυτό η ομάδα ζητά την ακύρωση της απόφασης, καθώς και της αποζημίωσης που όρισε το δικαστήριο. Οι νομικοί εκπρόσωποι της Χερντ υποστηρίζουν, επίσης, πως η δυσφήμιση για την οποία την κατηγόρησε ο Τζόνι Ντεπ δεν στηρίζεται σε επαρκή στοιχεία.

Η πρόταση των δικηγόρων της Χερντ κατατέθηκε στο δικαστήριο την Παρασκευή 1/7 και έτσι η Άμπερ Χερντ ζητά επίσημα να εκδικαστεί εκ νέου η υπόθεσή της.

Συγκεκριμένα, οι δικηγόροι της ηθοποιού υποστηρίζουν πως η ταυτότητα του ενόρκου Νο15 δεν μπόρεσε να επαληθευτεί, καθώς δεν δίνονταν σαφείς πληροφορίες ούτε για την ημερομηνία γέννησής του. «Σαφώς και γεννήθηκε μετά το 1945. Οι διαθέσιμες πληροφορίες λένε ότι γεννήθηκε το ’70. Δεν γνωρίζουμε καν αν ελέγχθηκε από το δικαστήριο για να υπηρετήσει το σώμα των ενόρκων ή αν όντως κλήθηκε να αναλάβει αυτά τα καθήκοντα», αναφέρεται στο σχετικό υπόμνημα.

Οι δικηγόροι υποστηρίζουν ακόμη ότι η αποζημίωση ύψους 10 εκατ. πρέπει να απορριφθεί, διότι κατά τη διάρκεια της δίκης «ο Τζόνι Ντεπ προχώρησε αποκλειστικά στη θεωρία της δυσφήμισης και όχι στο αν ήταν πραγματικά ψευδείς οι ισχυρισμοί της».

Σε δήλωσή του στο Courthouse News, ο δικηγόρος του Τζόνι Ντεπ, Μπέντζαμιν Τσου, εξήγησε πως η κίνηση αυτή ήταν κάτι το αναμενόμενο, από μεριάς της Άμπερ Χερντ.

Σημειώνεται πως η ηθοποιός δεν δύναται να πληρώσει τα 10,35 εκατ. δολάρια ως αποζημίωση στον Ντεπ. Επιπλέον, δεν μπορεί να ασκήσει έφεση, καθώς θα έπρεπε να καταβάλει ένα ποσό ως εγγύηση για την πλήρη αποζημίωση. Η κίνηση στην οποία τελικά προέβη φαίνεται πως είναι μια απέλπιδα προσπάθεια να ανατρέψει το δικαστικό αποτέλεσμα, δεδομένων των συνθηκών.

Πάντως, ο δικηγόρος Μπέντζαμιν Τσου άφησε προ ολίγων ημερών να εννοηθεί ότι ο πελάτης του, Τζόνι Ντεπ, ενδέχεται ποτέ να μην εισπράξει το ποσό της αποζημίωσης που όρισε το δικαστήριο της Βιρτζίνια. Ερωτηθείς στην εκπομπή «Good Morning America» για το αν ο Ντεπ έχει σκοπό να παραιτηθεί από το ποσόν, ο Τσου απάντησε στον παρουσιαστή Τζορτζ Στεφανόπουλος ότι τα χρήματα δεν ήταν ποτέ το βασικό μέλημα του πελάτη του.

«Αυτό που τον ενδιέφερε ήταν η αποκατάσταση της φήμης του. Το έκανε για εκείνον», είπε.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com