Διακόσμησε το σαλόνι σου με υψηλής αισθητικής ριχτάρια και άλλα αξεσουάρ

by Times Newsroom

Η διακόσμηση του σαλονιού αποτελεί σημαντικό κομμάτι της οργάνωσής του και μπορεί να δώσει μια υπέροχη εικόνα στο χώρο. Ποια είναι όμως τα πιο μοδάτα και εντυπωσιακά αξεσουάρ που αξίζει να προσθέσεις;

Μια πολύ καλή πρόταση αποτελούν τα ριχτάρια, που συνδυάζουν την πρακτικότητα με το απαράμιλλο στυλ. Πάμε να δούμε μαζί τις καλύτερες νέες φθινοπωρινές αφίξεις, ώστε να επιλέξεις αυτά που ταιριάζουν στο δικό σου σαλόνι.

Θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί ότι επιλέγουμε ένα ριχτάρι για να προστατέψουμε τον καναπέ μας από τη σκόνη και από κάθε είδους λεκέ. Αυτό είναι μια αλήθεια, αλλά η επιλογή γίνεται και για εξέχοντες αισθητικούς λόγους.

Τα ριχτάρια πλέον έρχονται σε μια σειρά επιλογών που μπορούν να καλύψουν πολλές και ξεχωριστές ανάγκες. Χειμερινά και καλοκαιρινά, με λεπτή αλλά και ενισχυμένη ύφανση, συνθέτουν μια απίθανη κολεξιόν που δεν περνάει απαρατήρητη.

Γήινες πανδαισίες

Κομψή και στυλάτη επιλογή αποτελούν οι γήινες αποχρώσεις. Μπορείς να βρεις μια σειρά με ροζ, μπεζ και καφέ χρώματα, που στηρίζουν τη μίνιμαλ αισθητική. Ανακάλυψε ιδιαίτερα κομμάτια με εντυπωσιακά λαχούρια και λεπτομέρειες που μαγνητίζουν το βλέμμα. Δημιούργησε έναν cozy, φιλικό και ζεστό χώρο, επιλέγοντας το ιδανικό ριχτάρι για διθέσιο, τριθέσιο αλλά και γωνιακό καναπέ.

Autumn burgundy

Το χρώμα βουργουνδίας έχει αγαπηθεί και αποτελεί must επιλογή του χειμώνα και στα προϊόντα διακόσμησης χώρου. Το λατρεμένο burgundy ήρθε για να μας ταξιδέψει νοερά σε μέρη φθινοπωρινά, με αρώματα κανέλας. Επίλεξε το ριχτάρι σε σκούρα χρώματα, όπως είναι το το μπορντό και βαθύ καφέ και απόλαυσε στιγμές χαλάρωσης στον προσωπικό σου χώρο.

Αν θέλεις να φτάσεις το design του σπιτιού σου σε άλλο επίπεδο, επίλεξε να συνδυάσεις το ριχτάρι σου με διακοσμητικά μαξιλάρια, διαφόρων μεγεθών, σχεδίων και χρωμάτων. Ανακάλυψε μια μεγάλη ποικιλία σε ελκυστικές προτάσεις, όπως γεωμετρικά σχήματα, φθινοπωρινά μοτίβα και παραστάσεις αλλά και πολλά ακόμη μοναδικά κομμάτια. Λουλούδια, σκίτσα με φιγούρες και πανδαισία χρωμάτων, συνθέτουν ένα υπέροχο διακοσμητικό σκηνικό, που θα κάνει τη διακόσμηση του σαλονιού σου να ξεχωρίζει.

Επισκέψου το ηλεκτρονικό κατάστημα Spiti Style και βρες όλα αυτά που ψάχνεις, μέσα από μια μοναδική σειρά προτάσεων που θα ανεβάσουν τη διακόσμηση του χώρου σου σε άλλο επίπεδο.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή