Δημογλίδου για Αυγενάκη: «Κανένας αστυνομικός δεν ανέφερε ότι απειλήθηκε- Αν είχε γίνει μήνυση από τον υπάλληλο θα είχε προσαχθεί»

Η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντία Δημογλίδου μίλησε στο Action 24 για την επίθεση του Λευτέρη Αυγενάκη σε υπάλληλο του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος»

by Times Newsroom

Η κ. Δημογλίδου περιέγραψε τι συνέβη όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο του επεισοδίου.

«Φυσικά και κατεγράφη το συμβάν όπως γίνεται σε όλες αυτές τις περιπτώσεις με οποιοδήποτε περιστατικό και μεταβαίνει είτε μια πεζή περιπολία, είτε μια εποχούμενη περιπολία. Εκεί, ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί του αερολιμένα ότι υπάρχει ένα φραστικό επεισόδιο μεταξύ υπαλλήλου εταιρείας και ενός βουλευτή. Έφτασαν στο σημείο και απηύθυναν αρχικά το λόγο στον υπάλληλο ρωτώντας αν θέλει να υποβάλει μήνυση για κάποιο αδίκημα. Προσπάθησαν να κατανοήσουν τι ακριβώς συνέβη και περιέγραψε το περιστατικό ότι υπήρξε έντονος διαπληκτισμός καθώς ο συγκεκριμένος επιβάτης δεν καταλάβανε ότι δεν μπορεί να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο, έχει κλείσει η πύλη».

Σχετικά με τις καταγγελίες φραστικής επίθεσης από την πλευρά του κ. Αυγενάκη, η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. απάντησε: «Κανένας από τους αστυνομικούς δεν αναφέρει κάτι τέτοιο στην αναφορά του. Όμως να διευκρινίσουμε ότι όλοι όσοι βρέθηκαν στο περιστατικό αυτό, είτε πολίτες είτε αστυνομικοί, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής, θα κληθούν να καταθέσουν τι ακριβώς συνέβη».Υπόθεση Αυγενάκη

Η κ. Δημογλίδου εξήγησε γιατί δεν έγινε προσαγωγή του Λευτέρη Αυγενάκη. «Γίνεται μόνο αν ζητηθεί από το θύμα για να υποβληθεί μήνυση, όταν μιλάμε για κατ΄ έγκληση αδικήματα».

«Υπάρχει η αναφορά περί ασυλίας του συγκεκριμένου βουλευτή, όμως, κανένας αστυνομικός δεν ανέφερε ότι απειλήθηκε ή υπήρξε κάποια εξύβριση στο πρόσωπό του από τον συγκεκριμένο βουλευτή. Υπήρξε αναφορά περί ασυλίας, το γνωρίζουν αυτό οι αστυνομικοί», τόνισε σε άλλο σημείο η κ. Δημογλίδου.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com