Ερντογάν: Ο Μπομπ Μενέντεζ έχει εχθρική προσέγγιση απέναντι στην Τουρκία – Μας συνδέει αρχαία φιλία με την Ελλάδα

«Εμπιστεύομαι τη Ρωσία όσο εμπιστεύομαι και τη Δύση»

by Times Newsroom

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έδωσε συνέντευξη και επιτέθηκε στον γερουσιαστή Μπομπ Μενέντεζ, σημειώνοντας πως έχει εχθρική στάση απέναντι στην Τουρκία, ενώ ανέφερε ότι η χώρα του έχει αρχαία φιλία με την Ελλάδα.

Ο Τούρκος πρόεδρος μίλησε στο αμερικανικό κανάλι PBS και σχολιάζοντας τον ισχυρισμό του Αμερικανού Γερουσιαστή πως «η Τουρκία θα πρέπει να τερματίσει την πολεμική της συμπεριφορά εναντίον της Ελλάδας», είπε ότι «ο Μπομπ Μενέντεζ δεν γνωρίζει την Τουρκία. Φαίνεται ότι ο Μενέντεζ δεν γνωρίζει ούτε τον Ταγίπ Ερντογάν».

Επίσης, σημείωσε ότι «ο Μενέντεζ φαίνεται να έχει μια εχθρική προσέγγιση απέναντι στην Τουρκία και προσπαθεί να μας παρασύρει σε ένα συγκεκριμένο πεδίο συζήτησης που έχει επιλέξει. Ωστόσο, εμείς δεν θα συμμετάσχουμε σε αυτό. Η φιλία μας με την Ελλάδα δεν είναι όπως νομίζουν».

Ακόμη, σχολιάζοντας τις σχέσεις με τη Δύση και τη Ρωσία, είπε ότι «περιμέναμε στην πόρτα της Ευρωπαϊκής Ένωσης τα τελευταία 50 χρόνια… Τώρα εμπιστεύομαι τη Ρωσία όσο εμπιστεύομαι και τη Δύση».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή