Ερντογάν: Το Ισραήλ πρέπει να απεμπλακεί αμέσως από αυτή την κατάσταση τρέλας

«Θα φωνάξουμε ότι στεκόμαστε στο πλευρό του παλαιστινιακού λαού ενάντια στην ισραηλινή καταπίεση»

by Times Newsroom

Κάλεσμα στο Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις του στη Λωρίδα της Γάζας απηύθυνε ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μέσα από το Twitter, καλώντας τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών στο συλλαλητήρια για την Παλαιστίνη στην Κωνσταντινούπολη.

«Οι συνεχώς αυξανόμενοι ισραηλινοί βομβαρδισμοί κατά της Γάζας, οι οποίοι εντάθηκαν χθες το βράδυ, είχαν και πάλι στόχο γυναίκες, παιδιά και αθώους πολίτες, κλιμακώνοντας την ανθρωπιστική κρίση. Το Ισραήλ πρέπει να απεμπλακεί αμέσως από αυτή την κατάσταση τρέλας και να σταματήσει τις επιθέσεις του.

Καλώ όλους τους αδελφούς μου στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης σήμερα για το Μεγάλο Συλλαλητήριο για την Παλαιστίνη, όπου θα δυναμώσουμε τις εκκλήσεις μας και θα φωνάξουμε ότι στεκόμαστε στο πλευρό του παλαιστινιακού λαού ενάντια στην ισραηλινή καταπίεση» έγραψε ο πρόεδρος της Τουρκίας.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com