Γερουλάνος: Θέλω να γίνω η δύναμη που χρειάζεται ο κάθε Έλληνας και η κάθε Ελληνίδα που θέλουν να δημιουργήσουν

Μιλώντας για τις αλλαγές που χρειάζεται η χώρα, ο Βουλευτής Α΄ Αθήνας υπογράμμισε πως δεν είναι δουλειά ενός ανθρώπου, αλλά μιας ομάδας που θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να τις πετύχει.

by Times Newsroom

«Θέλω να γίνω η δύναμη που χρειάζεται ο κάθε Έλληνας και η κάθε Ελληνίδα που θέλουν να δημιουργήσουν» τόνισε σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Ionian Galaxy 90.8» της Κεφαλονιάς και τον δημοσιογράφο Σάκη Βούτο, ο υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Γερουλάνος.

«Και όταν λέω να δημιουργήσουν, εννοώ να δημιουργήσουν κοινωνικό, πολιτισμικό και οικονομικό πλούτο» συνέχισε και συμπλήρωσε: «Έχουμε απίστευτο ανθρώπινο δυναμικό. Πρέπει να απελευθερώσουμε αυτές τις δυνάμεις, για να αρχίσει η χώρα να στέκεται στα πόδια της, σε αυτούς τους τομείς. Αυτό είναι κάτι το οποίο μπορώ να το φέρω, διότι πραγματικά το πιστεύω και μπορώ να δημιουργήσω τις ομάδες που χρειάζονται για να το κάνουν πράξη».

Μιλώντας για τις αλλαγές που χρειάζεται η χώρα, ο Βουλευτής Α΄ Αθήνας υπογράμμισε πως δεν είναι δουλειά ενός ανθρώπου, αλλά μιας ομάδας που θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να τις πετύχει.

«Θεωρώ ότι οι μεγάλες αλλαγές που χρειάζεται η χώρα, και η πρώτη είναι η καταπολέμηση των τεράστιων ανισοτήτων σε εισόδημα, πλούτο και πρόσβαση στην εξουσία, δεν είναι δουλειά ενός ανθρώπου, είναι δουλειά μιας ομάδας, η οποία πιστεύει στο έργο που ξεκινά να κάνει και που φέρνει στο τραπέζι τις δεξιότητες που χρειάζεται για να το πετύχει».

Μιλώντας για τον αριθμό των υποψηφιοτήτων, ο κος Γερουλάνος ανέφερε: «Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχούμε, η δημοκρατική διαδικασία ποτέ δεν αποδυνάμωσε ένα κόμμα. Πάντα ένα κόμμα, από μία εσωκομματική διαδικασία βγαίνει πιο δυνατό, αν ακουστούν απόψεις, αν αυτές οι απόψεις πάνε σε κάθε γωνιά της Ελλάδος και αν στο τέλος της ημέρας, οι άνθρωποι οι οποίοι θα εμπλακούν σε αυτήν τη διαδικασία, μείνουν στο κόμμα και το υποστηρίξουν την επόμενη μέρα, για αν διεκδικήσει την εξουσία»

Ακούστε απόσπασμα από τη συνέντευξη: https://www.facebook.com/watch/?v=498520222638467&rdid=eAcIxXwHXmxJhvrz

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com