Γιορτάζοντας τις Ευρωπαϊκές Ημέρες Χειροτεχνίας στο Μουσείο Αργυροτεχνίας

by Times Newsroom

Στο πλαίσιο του φετινού εορτασμού των Ευρωπαϊκών Ημερών Χειροτεχνίας (2-7/4), το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με το εργαστήρι κεραμικής «Κέραμος και Πλίνθοι», οργανώνει το εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης «Κεραμικά που ανθίζουν», την Κυριακή 7 Απριλίου 2024 (ώρα 11:00), στο Μουσείο Αργυροτεχνίας.

Στο εργαστήρι, που απευθύνεται σε οικογένειες με παιδιά, ηλικίας έως 12 ετών, μικροί και μεγάλοι θα ανακαλύψουν τον κόσμο της κεραμικής. Με την καθοδήγηση της εικαστικού Δήμητρας Σταύρου, οι συμμετέχοντες θα πειραματιστούν με τον πηλό και θα κατασκευάσουν ένα κεραμικό κασπώ για το σπίτι τους.

Οι Ευρωπαϊκές Ημέρες Χειροτεχνίας (www.journeesdesmetiersdart.fr) καθιερώθηκαν ως ετήσιος θεσμός σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες και γιορτάζονται κάθε άνοιξη από το 2002. Για το έτος 2024, το θέμα του εορτασμού έχει τίτλο “Little fingers, expert hands”.

H συμμετοχή στο εργαστήρι και τα υλικά είναι δωρεάν.
Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 26510 64065 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00)

ΠΙΟΠ | Μουσείο Αργυροτεχνίας
Ακρόπολη Ιτς Καλέ, Κάστρο Ιωαννίνων
Τ: 2651064065 | www.piop.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com