Η 63χρονη Τζέιμι Λι Κέρτις ποζάρει με κορμάκι και διχτυωτό καλσόν

Άφησε το αποτύπωμά της στο Χόλυγουντ

by Times Newsroom

Η ηλικία για κάποιες γυναίκες φαίνεται πως είναι μόνο ένας αριθμός. Πολλές γυναίκες παρόλο που έχουν μεγαλώσει δεν το… βάζουν κάτω και ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό με ελάχιστα ρούχα (κάποιες φορές… καθόλου) δείχνοντας απλά υπέροχες. Μία από τις πολλές περιπτώσεις είναι η ομολογουμένως καλοδιατηρημένη, σταρ του Χόλυγουντ Τζέμι Λι Κέρτις, η οποία πόζαρε ακομπλεξάριστα με κορμάκι και διχτυωτό καλσόν, στον φακό του συγγραφέα και φωτογράφου Ράιαν Πφλούγκερ και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό.

Άφησε το αποτύπωμά της στο Χόλυγουντ

Η Τζέμι Λι Κέρτις εμφανώς συγκινημένη παρευρέθηκε στην τελετή προς τιμήν της και άφησε τα αποτυπώματα των χεριών και ποδιών της στο θρυλικό TCL Chinese Theatre στο Χόλυγουντ χθες, Τετάρτη (12/10). Η σταρ καθόταν δίπλα στον σύζυγό της, Christopher Guest, ενώ λίγο αργότερα βρέθηκε στην αγκαλιά του συμπρωταγωνιστή της στην ταινία «True Lies», Arnold Schwarzenegger.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com