Η Δυτική Όχθη «βράζει», λέει ο επικεφαλής της UNRWA

Ο επικεφαλής της UNRWA Φιλίπ Λαζαρινί δήλωσε σήμερα πως ανησυχεί για τον κίνδυνο εξάπλωσης της κατάστασης στη Γάζα, προσθέτοντας ότι η Δυτική Όχθη «βράζει».

by Times Newsroom

Ο Λαζαρινί, γενικός επίτροπος της Υπηρεσίας Αρωγής και Έργων των Ηνωμένων Εθνών για τους πρόσφυγες της Παλαιστίνης στη Μέση Ανατολή (UNRWA), δήλωσε επίσης ότι υπάρχει ανάγκη για ουσιαστική, συνεχή παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα, συμπεριλαμβανομένης της παροχής καυσίμων. Ο ίδιος δήλωσε ότι η βοήθεια που εισέρχεται μέσω της Ράφα είναι ανεπαρκής, προσθέτοντας ότι όλα τα περάσματα προς τη Γάζα θα πρέπει να ανοίξουν.

Η σύγκρουση στη Γάζα είναι μια φωτιά που μπορεί να εξαπλωθεί σε όλη την περιοχή, δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής των υπηρεσιών αρωγής του ΟΗΕ Μάρτιν Γκρίφιθς, προσθέτοντας ότι το να επιτραπεί να συνεχιστεί η κατάσταση στη Γάζα θα ήταν «παρωδία».

«Τα Ηνωμένα Έθνη δεν μπορεί να είναι μέρος μιας μονομερούς πρότασης να προωθηθούν οι Παλαιστίνιοι σε λεγόμενες ασφαλείς ζώνες», δήλωσε στην έναρξη ανθρωπιστικής διάσκεψης για τη Γάζα στο Παρίσι.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com