Η γοτθική εκκλησία που μετατράπηκε σε έπαυλη και κόβει την ανάσα – Κοστίζει 4,3 εκατ. ευρώ

Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες του Trinity House που πάει τη χλιδή σε άλλο επίπεδο

by Times Newsroom

Ακόμα και μεσίτες με πολυετή εμπειρία στο real estate αναφώνησαν «ουάου» στη θέα του Trinity House, μιας πρώην βικτωριανής γοτθικής εκκλησίας που ανακαινίστηκε σε έπαυλη, και ανεβάζει σε άλλα επίπεδα τον όρο χλιδή.

Για να αποκτήσει κάποιος το διατηρητέο ακίνητο, που αναστήθηκε από τις στάχτες του και βρίσκεται στο λιμάνι του Torquay, στην καρδιά της Αγγλικής Ριβιέρας στην ακτή του South Devon, πρέπει να έχει στον τραπεζικό του λογαριασμό 3,7 εκατομμύρια λίρες (4,3 εκατ. ευρώ).

Οι φωτογραφίες του μεσιτικού γραφείου John Couch, που έχει αναλάβει την πώληση της έπαυλης, είναι άκρως εντυπωσιακές, βγαλμένες από παραμύθι. «Είναι ένα ωραίο σπίτι για πάρτι, αν έχεις πολλούς φίλους. Είναι το κάτι άλλο, ένα υπέροχο μέρος. Πρέπει να παραδεχτώ ότι όταν μπήκαμε μέσα με τους συναδέλφους μείναμε με το στόμα ανοιχτό, παρά την πολυετή μας εμπειρία» είπε ο John Couch.

έπαυλη έχει πέντε υπνοδωμάτια, τρία στο ισόγειο με τρία μπάνια, εκ των οποίων τα δύο βρίσκονται μέσα στις κρεβατοκάμαρες. Η κύρια κρεβατοκάμαρα βρίσκεται στο σκευοφυλάκιο του ναού και έχει πρόσβαση στον εξωτερικό χώρο. Οι ιδιοκτήτες θα χαλαρώνουν σε πολυτελή μπάνια με πορσελάνινα πλακάκια στους τοίχους και το δάπεδο, μπανιέρες και ντουζιέρες.

Οι λάτρεις του φαγητού θα απολαμβάνουν το δείπνο τους στην κουζίνα που είναι εξοπλισμένη με συσκευές τελευταίας τεχνολογίας και έξυπνους αποθηκευτικούς χώρους.

Διατηρώντας τη μεγαλοπρέπεια του εκκλησιαστικού του παρελθόντος, μεγάλο μέρος του ενιαίου χώρου της κατοικίας βρίσκεται στον χώρο του κυρίως ναού. Από το κεντρικό κλίτος δύο πανομοιότυπες σκάλες ανεβαίνουν στον πρώτο όροφο, μία στο βόρειο άκρο και μία στο νότιο. Ο ημιώροφος στο βόρειο άκρο έχει ένα μεγάλο σαλόνι και δύο ξεχωριστές σουίτες στην ανατολική και τη δυτική πτέρυγα.

Στον πρώτο όροφο υπάρχει μια μεγάλη γκαλερί που καλύπτεται από ένα εντυπωσιακό βιτρό. Σκάλα οδηγεί σε μια τοξωτή πόρτα η οποία κρύβει μια «μυστική» σκάλα που οδηγεί στον πύργο της εκκλησίας.

Το πρώτο επίπεδο του πύργου χρησιμοποιείται σήμερα ως γραφείο και μέσω μιας τούβλινης αψίδας μια πέτρινη σπειροειδής σκάλα καταλήγει στο ισόγειο αναφέρει η Daily Mail.

Μια ξύλινη σκάλα ανεβαίνει στον δεύτερο όροφο, ο οποίος χρησιμοποιείται σήμερα ως σαλόνι και έχει ξύλινη οροφή, πέτρινους τοίχους και υπέροχη θέα προς το λιμάνι. Ο τελευταίος όροφος του πύργου προσφέρει έναν παράδεισο χαλάρωσης με θέα που καθηλώνει.

Η αρχική δομή της βικτοριανής εκκλησίας παραμένει άθικτη, ενώ η στέγη έχει ανακατασκευαστεί πλήρως και περιλαμβάνει εκτεταμένη ηχομόνωση και θερμομόνωση. Ο χώρος θερμαίνεται ενδοδαπέδια και το κάθε δωμάτιο έχει τον δικό του θερμοστάτη. Η έπαυλη διαθέτει μπαρ, αίθουσα μπιλιάρδου, που κάποτε ήταν ο βωμός του ναού, ακόμα και σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Ο χώρος του μπιλιάρδου
Υπνοδωμάτια με θέα
Άνετα καθιστικά με υπέροχους καναπέδες
Σαλόνι
Η σκάλα που οδηγεί στα δωμάτια του πρώτου ορόφου
Ισόγειο
Η είσοδος

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή